Şimdi Ara

Steam’de Türk yapımı oyunlar indirimde! Land of the Crescent: Games from Turkey etkinliği başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam’de Land of the Crescent: Games from Turkey etkinliği başladı. Türk oyun festivali olarak tanımlayabileceğimiz bu festivalle Türk yapımı oyunlar dünyaya tanıtılıyor. Festivalle birlikte popüler Türk yapımı oyunlar indirime girdi.

Land of the Crescent (Hilal Ülkesi) olarak tanımlama yapan Steam, mevcut Türk yapımı oyunların yanı sıra yakın zamanda çıkacak oyunların tanıtımlarına da yer veriyor. Dileyen oyunseverler bu oyunlara ön sipariş verebiliyor.

Festival Sayfası: Land of the Crescent: Games from Turkey

[bkzdh=https://www.donanimhaber.com/epic-games-te-bu-haftanin-ucretsiz-oyunlari-erisime-acildi--183951]

İndirime Giren Türk Yapımı Oyunlar
    Oyun Yeni Fiyat ($) Eski Fiyat ($)
    Mount & Blade II: Bannerlord 11,99 19,99
    Supermarket Simulator 2,79 3,99
    Mount&Blade: Warband 1,99 7,99
    Car for Sale Simulator 2023 2,79 3,99
    Tiny House Simulator 4,99 4,24
    Castle of Alchemists 1,80 4,00
    Toy Shire 3,59 3,99
    Anomaly Agent 2,49 4,99
    Auto Sale Life 3,99 4,99
    Mayhem Brawler 3,46 10,49
    Pile Up! 1,79 2,99
    Together in Between 1,99 3,99
    Draft of Darkness 3,99 7,99
    Cats and the Other Lives 3,20 8,00
    Metal Thunder 3,82 4,50
    Lodventure 2,24 4,99
    Pawn Planet 3,99 4,99

• Dolara geçtikten sonra Türk oyuncularının artık pek oyun aldığını sanmıyorum. Bu ekonomik durumda yaşamsal ihtiyaçlara bile zor yetişir hale geldik.

• Listede Warband zamlanmış gözüküyor.

• As_bayrakları.jpg

• Steam dolara geçmeden önce indirimde oyun alırım diye cüzdana attığım TL dolara çevrildi ve 29$'lık bakiye hala duruyor. Almaya değer bir oyun göremiyorum.

• faxcon94 F kullanıcısına yanıt
    Ters yazmışım. Teşekkürler.

• İlki ve anomaly agent dışındakileri türk olarak ben bile duymadım. Market işletmeli, ikinci el araba satmalı, tiny house yapmalı oyunların hepsini aynı kişiler mi yapıyor? Farklı kişiler yapıp yine benzer işler çıkıyorsa oyunda bile amele gibi çalışacak kadar dark bir ülkeymişiz. Tvde de bütün kanallarda akşama kadar cinayet programları var zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunlardan bağımsız olarak, arkada kullanılan görselin yüksek çözünürlüklüsü var mı acaba.

EDİT: buldum belki arayan olur ekliyorum.

https://clan.akamai.steamstatic.com/images/44183199/0cb6d48432fa1d944797cbba6da737a5eec575c6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esevetnov -- 8 Kasım 2024; 9:52:25 >
  • fractal design kullanıcısına yanıt
    Oynamadıysan Frostpunk 1, 2
    Baldurs Gate 3 tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chadaturk -- 8 Kasım 2024; 12:23:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dolara geçtiğinden beri istek listemle alakalı gelen indirim mesajlarına dahi bakmıyorum artık tek yaptığım kurulu oyunların güncellemesini takip etmek onun dışında artık ana sayfadaki indirimler hiç umurumda olmuyor.

Dolar tercihiyle steam Türk oyuncuları kendinden soğuttu ben yine oyun alıyorum ama artık tercihim Türk lirasında kalan Epicten yana steam artık hiç umurumda değil.

• Türk yapımı olup en kısa sürede büyük başarı yakalayan tek oyun Liar's Bar oldu. İndirime girmediği için bu konuda ismi geçmiyor ama hakkı verilmeli. O kadar kişiyle böyle bir başarı gerçekten kolay iş değil.

• TITAN kullanıcısına yanıt

Özel fiyat yapan yapımcılardan alıyoruz arada tek o 60 dolarlık oyunu 20-30 a indirenlerden en azından indirimde oyun almaya çalışıyorum yinede eskisi gibi satan oyunlar var insanlar artık enflasyondan dolayı fiyat algısını kırdı karttan çekip duruyorlar her şeyi

• Steam, istediğin kadar çabala beş kuruş etmezsin. Türkiye’yi tekrar kazanmaya çalışma boşa çaba. Dolarla oyun satamazsın .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türk yapımı diye niye oyun alayım; "Türk" imgesi ne gibi motivasyona neden olacak ki gidip oyununu alacağım. Oyun işi zevk işi. vatan savunması işi değil ki, en tatsız tuzsuz oyun olsa bile gidip alma motivasyonum olsun.

• Festival sayfasındaki arka plan resmi çok iyiymiş, kim yaptıysa eline sağlık. Tam boyutlusunu nereden nasıl indirebiliriz acaba?

Uğraştım buldum ama JPG malesef. PNG olaydı iyiydi.

Steam’de Türk yapımı oyunlar indirimde! Land of the Crescent: Games from Turkey etkinliği başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 10 Kasım 2024; 0:16:53 >
  • Monochroma 'yı almadıysanız alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 8 Kasım 2024; 20:2:35 >
  • Chadaturk kullanıcısına yanıt

Cyberpunk ve Forza Horizon 5 istek listemde ama bunlara %50 indirim bile cazip gelmiyor.

Defalarca %50 geldi ama almadım. Hatta şimdi de Cyberpunk %50 indirimde ama indirimli hali 22,5$. Benim gözümde 10-12 $ eder ancak bunlar.

• Türk yapımı olması beni cezbediyor ama cezbetme konusunda seçiciyim, etkinlik içinde birbirinin aynı oyunlar var, hala bar işletme market işletme oyunları görüyorum bunlar benden zırnık alamaz ama kendine has ve eğer içinde Türkçe de var ise destek olup oynamak isterim

• alex59 kullanıcısına yanıt
    Zaten Epic, TL'de kalarak gayette oyun satılabileceğini gösterdi.
    Steam'in Türk oyunları indirimi adı altında, kaybettiği oyuncu topluluğunu geri nasıl kazanırım adımı olarak anladım ben.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.