Şimdi Ara

chemx DİKKATLİ OLUN. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • modlardan rica ediyorum bu 3 kişide banlayınız ONN , Se®can , KurtDonaldCobain ONN ile yapılan msn konuşmalarının kaydıda vardır.
  • Milleti dolandırılıyorlar halada sitede hiç bişi yapmamış gibi dolasıp gülüyorlar isim vermiyorum ama takas vsvs bişi yaparken dikkatli olun heleki onlarla...
  • Dün benden yakşalık 60 gblik item aldı 80 lvl char vercem diye eğer bu akşamda gelmezse gerçekten şerefsizin önde gidenidir derim. KurtDonaldCobain onun her konusuna referans veriyor nicerın (sercan) akrabası eğer böyle bir adilik yaparsa banada gerçekten kötü olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunko

Bu Forumda ONN , Se®can , KurtDonaldCobain

bu 3 kişiye güvenmeyin beyler adamlar dolandırıcı !!!

140 ytl zarar ettirdiler bugün

Olm benle ne alaka ya? adam benden 60 gblik item aldı char vercem diye 1 gündür ortada yok akıllı konuş beni neden karıştırıyorsun!!!

• Se®can

daha az önceki konuda siz demedinizmi güvenilir adam hemşerim diye ??

forumdan kaldırılmadı mesajın git bak
  • 2.Lafınızdan biri kurtdonald.

Kazıklanan arkadaşlar böyle yaptıkça iyiki olmuş diyorum .

Beter olun .
  • quote:

Se®can

daha az önceki konuda siz demedinizmi güvenilir adam hemşerim diye ??

forumdan kaldırılmadı mesajın git bak

Ulan güvenilir dediysek benle ne alakası var sanki adamın anası babasıyım ya herife bak git onla hallet derdini. Bende chemx i bekliyorum eğer o itemleri alıp gittiyse pişman edicem ne yapacağımıda iyi biliyorum
  • bugün yönetimden tadığım sens abimle görüşücem bu olayı çözücem 3 kişide banlanıcak.
  • quote:

bugün yönetimden tadığım sens abimle görüşücem bu olayı çözücem 3 kişide banlanıcak.

Ya defol git sövücem gerçekten çok sinirliyim benle alakası olsa buraya mesaj atmam. sens abine söle önce imzanı bi düzeltsin kurallara aykırı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

bugün yönetimden tadığım sens abimle görüşücem bu olayı çözücem 3 kişide banlanıcak.

Ya defol git sövücem gerçekten çok sinirliyim benle alakası olsa buraya mesaj atmam. sens abine söle önce imzanı bi düzeltsin kurallara aykırı

onuda düzeltiriz de siz kişilinizi nasıl değiştiriceksiniz ?
  • quote:

quote:

quote:

onuda düzeltiriz de siz kişilinizi nasıl değiştiriceksiniz ?

Arkadaşım bak sinirliyim, üstüme üstüme geliyorsun adam bizi ayak üstü ******* haberimiz yok herkezi birbirine düşürdü defolup gitti. Kendini 60 gün banlamış bide. donald mert 2 si çok haşır neşir anladığım kadarıyla bu arkadaşla. Onlarda üstü kapalı cevaplar veriyorlar.. Forumda nicer chemx in akrabasıymış hatta referans vermiş onunla iletişim kurmaya çalışıyorum. Olduda giderse o itemler, hertürlü bulurum onu.

• http://forum.donanimhaber.com/moreProfileNotes.asp?memid=652115

Alın buda kefil listesi, hadi bakalım kefil olan arkadaşlar savunsun cemi bakalım ne çıkacak bunun altından. Umarım sadece kötü bir yanlış anlaşılmadır.

http://forum.donanimhaber.com/m_28149090/mpage_1/key_//tm.htm#28183991

Cemin msnini bizzat mert verdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 5 Aralık 2008; 19:18:41 >

• Bi günde herkesi dolandırmış adam vurgun yapmış , ascam kescem demeyin , hiç bişey de yapamazsınız akıllı olcaktınız güvenmicektiniz ..
  • benim gbleri alan kişi ONN nickli üye sende konusunda hemşerim güvenilir demişsin bunu niye dedin ozaman post kasmak içinmi ?
  • quote:

benim gbleri alan kişi ONN nickli üye sende konusunda hemşerim güvenilir demişsin bunu niye dedin ozaman post kasmak içinmi ?

Birader sen harbi aranıyormusun? Adam önünde pm at konuş banane senin derdinden. Güvenilir dedik sadece kefilim dedimmi ? blocklicam devam edersen harbi sinir bozuyorsun
  • quote:

quote:

benim gbleri alan kişi ONN nickli üye sende konusunda hemşerim güvenilir demişsin bunu niye dedin ozaman post kasmak içinmi ?

Birader sen harbi aranıyormusun? Adam önünde pm at konuş banane senin derdinden. Güvenilir dedik sadece kefilim dedimmi ? blocklicam devam edersen harbi sinir bozuyorsun

kes artık ozaman hala cevap yazıp bişiler diyosun
  • Sunko sende hata yapmışın adam anladı gbleri alamayacağını dedi birinden alıyım bi kısmını oda sen çıktın ..
    Dolandırınlara soğuk su geldiii..

chemx DİKKATLİ OLUN.

chemx DİKKATLİ OLUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Mustafa| -- 5 Aralık 2008; 19:27:55 >
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/moreProfileNotes.asp?memid=652115

Alın buda kefil listesi, hadi bakalım kefil olan arkadaşlar savunsun cemi bakalım ne çıkacak bunun altından. Umarım sadece kötü bir yanlış anlaşılmadır.

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/moreProfileNotes.asp?memid=652115

Yeni farkettim, tüm referanslar max 2 gün içinde atılmış...

• Nedenini bilmiyorum ama @Se®can'a güveniyorum ben.Muhabbetimiz yoktur ama içimde öyle bir his var.

Not:Siz benim içimdeki hisse göre hareket etmeyin ama.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.