Şimdi Ara

chemx DİKKATLİ OLUN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SİZİN FORUMU BANA SÖLİYEN 4 YILLIK TANIDIGIM OLAN BİRÇOK ALIŞVERİŞ YAPTIĞIM CEM ÖZTUNC

MANESDE 120GB ALDI VE PARAYI YATIRMADI..

YAZIKLAR OLSUN DIYORSUM MSNDEN ' DE SİLMİŞ

DİKKATLİ OLUN ......................

• hangi akla mantık 120 gb gibi yaklasık 1000 ytl yapabilecek birşeyi parayı almadan verebiliyorsun anlamıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EtiquetteD

hangi akla mantık 120 gb gibi yaklasık 1000 ytl yapabilecek birşeyi parayı almadan verebiliyorsun anlamıyorum..

Realden görüştüm önceden 4 yıllık tanıdıgım Hata benimdi zaten kabul ediyorum
  • Geçmiş olsun,umarım bundan sonra herşey istediğin gibi olur..Üzüldüm açıkçası o kadar gb'nin,emeğin,paranın hiç edilmesine.
  • 3-4 GUN ONCEKI KONUDA KEFILIM KEFILSEM SEBEBİ VAR SEVİORSAM SEBEBİVARDİE
    AŞK NARALARI ATAN KURTDONALTCOBAİN NERDESİN
  • Valla kanıt yok ama ne olacağı belli değil , ona kefil olanlar vardı forumda...
  • Geçenlerde 1 arkadaş uyarmışdı diye hatırlıyorum ama yinede onun savunmasını da dinlememiz lazım.Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

Geçenlerde 1 arkadaş uyarmışdı diye hatırlıyorum ama yinede onun savunmasını da dinlememiz lazım.Geçmiş olsun.

Evet hatta bende arkadaşa hak vermiştim helal olsun valla insan sarrafıymış...
  • KUSURA BAKMA DA AZ DAN...LIK VARMIŞ SENDEDE DİYER KONUNA BAKTIM NOT YAZMIŞSIN ÖNCE PARA ÖNCE GB GİBİSİNDEN ŞEYLER EGER BUNLARI YAIYORSAN NİYE ÖNCE SEN VERİYORSUN

GEÇMİŞ OLSUN NE DİYEK
  • SİZİN FORUMU BANA SÖLİYEN 4 YILLIK TANIDIGIM OLAN BİRÇOK ALIŞVERİŞ YAPTIĞIM CEM ÖZTUNC

Senin yakın arkadaşın galiba bu 4 yıllık dedigien göre .

• ONN isimli üyeyi tanıyanlar varmı arkadaşlar.

bu adi serefsiz beni dolandırdı.

bunun arkasını bırakmıycam ama bulursamda çok kötü seyler yapıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONN

CHEMX

SİZİN FORUMU BANA SÖLİYEN 4 YILLIK TANIDIGIM OLAN BİRÇOK ALIŞVERİŞ YAPTIĞIM CEM ÖZTUNC

Bir çok alışveriş yaptın, hepsinde bir sorun yokdu da şimdi mi var ? Biraz bekle sık sık neti gidiyordu ondandır belki, ya da acil bir işi çıkmıştır ..
  • @KurtDonaldCobain

ONN isimli üyeyi tanıyormusun ?

20gb verdim 30dk önce hala ücretini göndermedi bahaneler üretti sonrada msn kapattı
  • quote:

Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain

quote:

CHEMX

Bir çok alışveriş yaptın, hepsinde bir sorun yokdu da şimdi mi var ? Biraz bekle sık sık neti gidiyordu ondandır belki, ya da acil bir işi çıkmıştır ..

Çetenin başı geldi ...

• bu olay gerçekse chemx kefil olan arkadaşların zararını karşılaması gerekli ...
  • adam webcam bile açtı @KurtDonaldCobain güvenilir adam yazdığı için forumda bende güvenilir adam diyip verdim ama kaçıp gitti.

not : beni dolandıran kişi konunun sahibi ONN isimli üyedir.adam dolandırıcı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunko -- 5 Aralık 2008; 16:57:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: IDasweTI

quote:

quote:

CHEMX

Çetenin başı geldi ...

Çeteymiş Siz bana hırsız muamelesi yapıyorsanız ben de size fake muamelesi yapıyorum.

• quote:

CHEMX

bu iyi aile cocuca benim 20gb mi alıp ücretini ödemedi artık 2 iyi aile cocu anlaşırsınız.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: IDasweTI

quote:

quote:

CHEMX

Çetenin başı geldi ...

Çeteymiş Siz bana hırsız muamelesi yapıyorsanız ben de size fake muamelesi yapıyorum.

ONN isimli üye 20gb alıp kaç bumu senin güvenilir dediğin adam ?

• Bu Forumda ONN , Se®can , KurtDonaldCobain

bu 3 kişiye güvenmeyin beyler adamlar dolandırıcı !!!

140 ytl zarar ettirdiler bugün
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.