Şimdi Ara

Chernobyl, ölülerin şehri... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sinop'a da yapilacak nukleer satral orasida artik yasanmaz hale gelir hizli tren yapariz hizini dusururler duzgun yapamadiklarindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel başlamışsın ama sonu ciddi anlamda fantastik olmuş. Hayal dünyan beni gülümsetti.
  • olabilir belkide radyasyonla mutasyonu kontrol etmenin yolunu arıyolar eğer insan oğlu mutasyonu kontrol edebilseydi kanatlı insandan tut aklınıza gele bilecek tüm fantastik şeyler olabilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

olabilir belkide radyasyonla mutasyonu kontrol etmenin yolunu arıyolar eğer insan oğlu mutasyonu kontrol edebilseydi kanatlı insandan tut aklınıza gele bilecek tüm fantastik şeyler olabilirdi

Herşey olabilir, sonuçta şuan bizim bile bilmediğimiz bir teknoloji var devletlerin elinde. Herşey olabilir...

Dünyada dönen bütün işlerin halkla paylaşıldığını sanıyor bazıları...
  • o nasıl bir nicktir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duu kanalturkte cernobilin sirlari filmi vardi. Onu izlemis gelmis buraya konu acmis :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

Duu kanalturkte cernobilin sirlari filmi vardi. Onu izlemis gelmis buraya konu acmis :D

Forumda birkaç gün önce Pripyat'a geziye giden biri konu açmıştı, oradan aklıma geldi konuyu açmak.
  • Seni kafadan vurmuş radyasyon galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: ayln..*

Çok güzel başlamışsın ama sonu ciddi anlamda fantastik olmuş. Hayal dünyan beni gülümsetti.

Okurken eğlendiysen ne mutlu bana.
  • yorumları tam okumadım ama insanlar mutasyon geçirirken anında mı değişiyor yoksa vücudu yeni gelişmekte olan çocuklardamı çünkü fotoğraflarda hep çocuklar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcannavcii

yorumları tam okumadım ama insanlar mutasyon geçirirken anında mı değişiyor yoksa vücudu yeni gelişmekte olan çocuklardamı çünkü fotoğraflarda hep çocuklar var

Radyasyona mağruz kalan insanların çocukları geçiriyor.
  • biyolojim iyi değildi demekki bundanmış
  • cekici bir yazi degil bb

• quote:

Orijinalden alıntı: DrGöksel

Outlast oynayip gelmis adam.

Knk outlast dedin de o parmağımızı kesen doktordan bi türlü kaçamıyorum yav aynı yerde dönüp duruyorum geçtin mi sen o kısmı?

• Zaten oraya bir sınır çekildi mantıken, dışarı zarar gelmemesi içeride radyosyonun etkisinin daha hızlı kırılabilmesi için.

Belgeselde olayın başında ki kerizin, gereksiz ve hatalı bir deneme sonucu içine ettiğini gösteriyordu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.