Şimdi Ara

Chernobyl, ölülerin şehri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu yazı zamanında araştırmaları sonucu çeşitli kaynaklardan edindiği doğru yada yanlış bilgilerle, kendi yorumum katılarak tarafımca hazırlanmıştır. Yanlış yerler varsa düzeltirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, bu konuda size uzun uzun yazılar okumanız gerekmeden kısa bir özetle anlatıcam bu olayı.

Chernobyl'de (Çernobil) 1986 yılında büyük bir reaktör patlaması yaşanmıştır ve bu patlama Ukrayna'nın büyük bir bölümünü tehlikeye sokmuştur.
    Patlamadan sonra Chernobyl inanılmaz kısa bir sürede tamamen(?) boşaltılmıştı.
    Patlamanın sebebiyse reaktörün yanlış tasarımı ve reaktörde yapılan saçma bir deney.

Eğer yanlış hatırlamıyorsam radyasyon seviyesi yaşanabilir konuma 600 yıl içinde gelecek ve Chernobyl'in tamamen normal radyasyon seviyesine dönmeside 4000 yıl kadar sürecekti. (Yamulmuyorsam.)

Tabi yaşananlar bunlardan ibaret değildi.
    Binlerce kişi evsiz kaldı, tanıdıklarını acılar içinde kaybetti ve en kötüsüyse binlerce mahsum insan ve canlı akla hayale gelmeyecek biçimde fiziki ve ruhsal değişimlere uğradı.
    Şuanda dünyada bildiğiniz en güçlü canlılar belkide gerçekten en güçlüsü, en ürkütücüsü yada en çirkini değildir. Chernobyl sırlarla dolu bir yer ve heryerini gezmeniz yüksek radyasyon seviyesi yüzünden imkansız. Tabi ben ölsemde olur, burayı göriyim yeter derseniz siz bilirsiniz.

Bazıları oranın derinliklerinde hala insanların olduğunu düşünüyor. Tabi sizin, bizim gibi insanlar değil. Belkide fantastik bir korku filmi canlı olarak dünyamız üzerindedir. Belkide yürüyen ölüler diye adlandırdıklarımız oradadır. Bunu bilemeyiz...

Ancak tek bir bildiğim varsa oda devletin orada ne olduğunu bildiği ve bizden sakladığıdır.
    Benim iddiamı dikkate alacak olursanız bence orası sınırlarla korunuyor ve bizim gidemediğimiz yerde askeriyeler nöbet tutuyor. Bizim tozpembe dünyamıza oradaki deneklerin bulaşmaması için ve tabi kendi sırlarını saklayabilmek için.

Evet, bana kalırsa devlet oradaki mutasyona uğramış insanlar ve canlılar üzerinde deneyler yapıyor ve biz insanlıktan saklıyor.
    Bence oranın derinliklerinde, kimsesiz yerde devletin bir üssü var ve belirli bir sınır içine girişleri ve çıkışları engelliyor.
    Bence Chernobyl'in asıl mutantları o sınırın içinde, yani tehlikeli olanları.

Bunu bizden saklıyorlar çünkü şuursuz denekleri itaatkarlaştırıp kendi süper ordularını kurmak istiyorlar, yada yeni bir biyolojik silah geliştirip soğuk savaş yıllarında ellerine bombalardan, silahlardan ve belkide dünya üzerindeki birçok şeyden daha ölümcül ve hızlı yayılan bir koz geçirmek istiyorlar.

Olamaz mı sizce bütün bunlar?
    Hiroshima'ya (Hiroşima) atılan bombadanda kimsenin haberi olmamıştı. Hatta o bombanın yapımında çalışan bilim adamlarının bile...

Chernobyl ile ilgili resimlere ulaşmak için Google/Görseller'e "Chernobyl mutations" yazmanız yeterlidir. Ancak görüntüler +18 yaş üstü için uygundur ve izleyici hassasiyeti gerektirir. Lütfen bakmadan önce bu uyarıya kulak asın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ana Döven Hayırsız Evlat -- 14 Aralık 2014; 13:36:25 >

• O ne biçim bir rumuz öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

O ne biçim bir rumuz öyle.

Uğraşıp o kadar yazı yazdım senin takıldığın şeye bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ana Döven Hayırsız Evlat

quote:

Bunlar benim için bayat bilgiler. Zaten doğru yanlış karışıkmış ondan okuma gereği duymadım. Sen yazıdan ziyade rumuz için daha çok kafa patlatmışsın.
  • Bir gün film yapacak olursam DH'deki genç yetenekleri es geçmeyeceğim
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Cernobilin köylerinde yasayan insanlar mevcut. Bosaltil(a)madi yani tam olarak. Hicbiride 3 kulakli 5 dalakli degiller. Ruzgarin kizimi ne vardi Ukraynali bir motorlu gezgin, cekmisti fotograflarini.

• quote:

quote:

quote:

Bunlar benim için bayat bilgiler. Zaten doğru yanlış karışıkmış ondan okuma gereği duymadım. Sen yazıdan ziyade rumuz için daha çok kafa patlatmışsın.

Bilgiler yanlış değil, burayla ilgili efsaneleride birleştirerek bana göre eğlenceli bir yazı hazırladım. Kullanıcı adımda sadece beni ilgilendirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

Cernobilin köylerinde yasayan insanlar mevcut. Bosaltil(a)madi yani tam olarak. Hicbiride 3 kulakli 5 dalakli degiller. Ruzgarin kizimi ne vardi Ukraynali bir motorlu gezgin, cekmisti fotograflarini.

O insanlar patlamadada oradaydı zaten. Patlamada normal insanın 3-4 gözü daha çıkacak hali yok, sonradan doğanlardan bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Bir gün film yapacak olursam DH'deki genç yetenekleri es geçmeyeceğim
    Yamulmuşsun knk.
    Her şeyde de fantastik bir boyut arıyorsunuz arkadaş. Vay efendim mutasyon geçiren insanlar , yok efendim yürüyen ölüler, süper ordular, gizli deneyler, neymiş 51. bölgede uzayılar varmış falanda filan...

YAV HE HE kardeş YAV HE HE
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgiler yanlış değil, burayla ilgili efsaneleride birleştirerek bana göre eğlenceli bir yazı hazırladım. Kullanıcı adımda sadece beni ilgilendirir.

Ölye miiii? O zaman hayırlı işler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ölye miiii? O zaman hayırlı işler.

Alıntıları Göster
    Hayatımda gitmek istediğim yerlerin başında gelir Pripyat. Tur düzenleyen şirketler var.

Okuduktan Sonra Ekleme: Konuyu açan arkadaş "Çernobil'in Sırları" filmini izlemiş de gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 14 Aralık 2014; 13:34:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

Alıntıları Göster
    radyasyon sonucu değişmiş olan insanlar olabilir ama öyle yürüyen ölü vs benzeri olacaklarını sanmam. biyolojik olarak pek mümkün değil yeni tür oluşması binlerce yıl alır, mutasyonların da yüzde 99 u öldürücüdür.
    yani en fazla sakatlık , tümor , kanser , fazla parmak az parmak vs benzeri şeyler olur filmlerdeki gibi yaratıklara benzeyen birşey ortaya çıkamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: zamq36

radyasyon sonucu değişmiş olan insanlar olabilir ama öyle yürüyen ölü vs benzeri olacaklarını sanmam. biyolojik olarak pek mümkün değil yeni tür oluşması binlerce yıl alır, mutasyonların da yüzde 99 u öldürücüdür.
    yani en fazla sakatlık , tümor , kanser , fazla parmak az parmak vs benzeri şeyler olur filmlerdeki gibi yaratıklara benzeyen birşey ortaya çıkamaz

Mutasyona uğrayan insanlar gerçek. Tabi o patlamada bulunanlar değil bunlar, onların çocuklarından bahsediyorum. Ve tabiki gizli tutulan bilgilerde vardır kesinlikle.
    Sonuçta bu patlamayı bile birkaç gün boyunca tüm dünyadan gizlemeyi başarmışlardı...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zamq36

Mutasyona uğrayan insanlar gerçek. Tabi o patlamada bulunanlar değil bunlar, onların çocuklarından bahsediyorum. Ve tabiki gizli tutulan bilgilerde vardır kesinlikle.
    Sonuçta bu patlamayı bile birkaç gün boyunca tüm dünyadan gizlemeyi başarmışlardı...

Alıntıları Göster
    Çernobil yazsan da anlardık kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Çernobil yazsan da anlardık kardeş.

Böyle daha bir fantastik oldu gibime geldi.
  • O patlamadan sonra doğanlar radyasyonun etkisiyle normal insanlardan farklı görünebilirler. Mesela kiminin bacakları büyük kiminin kafatası veya kiminde 7 parmak var. Onları hayalgücünüzle insanlıktan çıkartıp bi canavar gibi yorumlamak doğru değil. O insanlar zarar görmüş engelli insanlar. Onlarda insan bu kadar abartmak yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumaniztt

O patlamadan sonra doğanlar radyasyonun etkisiyle normal insanlardan farklı görünebilirler. Mesela kiminin bacakları büyük kiminin kafatası veya kiminde 7 parmak var. Onları hayalgücünüzle insanlıktan çıkartıp bi canavar gibi yorumlamak doğru değil. O insanlar zarar görmüş engelli insanlar. Onlarda insan bu kadar abartmak yanlış.

Ben o bahsettiğin engelli kardeşlerimizi kast etmedim, sadece dağın görünen yüzünün ardında başka birşeylerde olabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-21ACA9A9D

O patlamadan sonra doğanlar radyasyonun etkisiyle normal insanlardan farklı görünebilirler. Mesela kiminin bacakları büyük kiminin kafatası veya kiminde 7 parmak var. Onları hayalgücünüzle insanlıktan çıkartıp bi canavar gibi yorumlamak doğru değil. O insanlar zarar görmüş engelli insanlar. Onlarda insan bu kadar abartmak yanlış.
    Dünyadan saklanan çok fazla bilgi olduğu veya olabileceği konusunda haklısın ancak üstteki arkadaşların dediği gibi mutantlaşmış yaratıkların ve türevlerinin olduğunu sanmıyorum. Oranın bir deney üssü gibi kullanılışı bana da çok muhtemel geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Dünyadan saklanan çok fazla bilgi olduğu veya olabileceği konusunda haklısın ancak üstteki arkadaşların dediği gibi mutantlaşmış yaratıkların ve türevlerinin olduğunu sanmıyorum. Oranın bir deney üssü gibi kullanılışı bana da çok muhtemel geliyor.

Bence mutantların olması çok olası. Mesela devasa dişleri ve sıradışı koku alma yetisi olan kurtlar falan olabilir. Sonuçta dev dişli balıklar var. Bunlar neden olmasın?
    Bence hiçbirşey imkansız değildir.
  • Outlast oynayip gelmis adam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.