Öte yandan, toplantıdaki gelişmelerden yaklaşık bir saat sonra Chery'den Reuters'a bir açıklama yapıldı. Chery, Türkiye'de fabrika kurma planlarının olmadığını, işleri büyütmek için ortak arayışında olduklarını dile getiren bir açıklamada bulundu. hangi habere inanalım daha haber soğumamıştı bile. |
Chery’den Türkiye’ye 1 milyar dolarlık yatırım: 200 bin üretim kapasitesi ve detaylar (3. sayfa)

-
-
Ülkemiz için hayırlı olsun vatan hainleeine inat bu ülkeyi kalkindiracagiz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikiştutmazsabri -- 27 Mart 2025; 18:33:14 >
-
Eko'nun tutuklandığı gün 15 milyardan fazla dolar satıldı doları tutmak için yani 15 tane cherry fabrikası gitti.
-
cem u. uydurduğu yalanlara mı sarılıyorsunuz hala , ekonun avukatı içeri alındı bak bakalım neden, o bile alet olmuşken siz hala bu adamlara sahip çıkıyorsunuz.
-
zamanın da Volkswagen de yapsaydı kendi kazanırdı ama siyasal davrandı kaybetti, muhtemelen bu gün gündem de olsaydı bu yatırım başbakanla koşarak gelirdi.
gerçek yatırım budur ayrıca yok borsaya para getirdim hisse aldım yok tahvil aldım , bunlar yüksek faizli ülkleri tokatlama yöntemidir.
-
Ne kaybetmiş olursun? Onu da yazsaydın bari.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbirşey
Ondan mı akaryakıta elektriğe kol gibi zam geliyor
Ondan mı faizler arttırıldı?
Belediye başkanını içeri atarak ülkeyi gereksiz bir gerginliğe soktunuz.
zaten bir tarafa kaçma durumu yok,pekala görev süresi sonunda alabilirdiniz.
483747373737 tane dosyası olanları sokakta gezdirmeyi biliyorsunuz
Hocam bana "250bin tl" borç verin, 5 yıl sonra ödeyeyim.
Hirsizlik yapana devlet görev suren bitsin oylemi tutuklayim diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: dikiştutmazsabriHirsizlik yapana devlet görev suren bitsin oylemi tutuklayim diyor.
Dezenfektan satanın,Pankartla ilan ettiğiniz Hatay büyükşehir belediyesini batıranın, hakkında 214 rüşvet ve yolsuzluk şikayeti olanın, Ankara'yı parsel parsel sattı dediğinizin de görev süresi bitti,neyi bekliyorlar Sabricik?
E o zaman niye sattı?
Şimdi geri alsın sattığı kadar, bakalım ne olacak.
Merkez bankasininn gorevi bu piyasaya dolar sürmek. İsterse aldigi tl ile tekrar döviz alır
Ses gelmiyor Sabri?
Bu yönetimle çok uzun kalmazlar üstün adalet hukuk ekonomik koşularımız nedeni ile ...
-
Hak hukuk yolsuzluk yapanları içeri tıkmak olduğu için dururlar merak etme.
Hani Senin attığın dikişi kimse sökemezdi?
Enigmaya cevap veremedin Sabri
Dikislerini söktüler
Madara oldun sabri
Sabri iyi misin şekerim bak forumdaki sosyal faşistler gibi engelleyip topuklama sabri,yan çar varsa onlara sorarız istersen Sabri
Kimse babamin oglu degil suçu varsa cezasini çeksin dediklerin dogru diyelim bu dogrusysa imamyan ve ekibinin ibb yi soyup sogana cevirmesini nasil hakli buluyorsun sen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X