Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (477. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.562
Cevap
368
Favori
707.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar, hem test sürüşünde hem de aracı satın aldıktan sonra frenlerdeki dozajlamada şunu hissettim. Önünüzdeki araç yavaşlamaya başladığında frene dokunuyorsunuz hemen tepki veriyor gayet iyi, ama önünüzdeki araç tam durmaya kalkınca sizde durmak için önceki aracınıdan alıştığınız kadar frene basıyorsunuz ama yetmiyor frene asılmak zorunda kalıyorsunuz. Bunu da son anda hissettiğiniz için rahatsızlık veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss Brerax -- 30 Ocak 2025; 10:13:57 >
  • lastiklerin normalde 34-35 havalari 37-38 lere cikiyor yolda.anormal degerler degildir heralde

temmuz 2024 ten beri omoda 5 4200 km oldu arac.sadece arka suspansiyon memnun degilim,ozellikle de sol arka sanirim.davul sesi gibi boom boom ses cikariyor teker hafif bozuk zeminden gecerken ve teker salinim hareketi sirasinda.setlerde vs olmuyor,l bu. yakinda 5 bin kontrole goturucem servise.daha once 2 bin km de servisten bir ustayla tur atip sordum normal dedi ama bence normal degil.arkada köpük zemin pandizot ne varsa cikarip denedim ayni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 5000 bakımı için aracı servise getirdim burada elektrikli yan basamak ile ilgili kampanya ver dediler 30 bin fiyat söylediler kampanya bitince fiyatı artacak dediler

Fazla geldi fiyat bana aslında benim ihtiyacım da yok ama annem babam için faydalı olabilir belki diye düşündüm kullanan var mı bu elektrikli yan basamağı işe yarar bir şey mi bilemedim.

Aracın yukselikligini etkileyeceği için mantıksız geliyor açıkçası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

selamlar,

yan basamak için naçizane yorumum hiç bulaşmayın bu tip şeylere.. ben bu konularda tamamen orjinalci biriyim. sonradan takılan, eklenen v.s. herşey benim gözüme batar..

2. konu da 5.000 bakımı nedir? ben aldığımda sorduğumda artık böyle bir bakım olmadığını, yıllık ya da 10.000 km de bakıma getirmem gerektiğini söylemişlerdi.

yıl olarak da dolduğu için cumartesi bakıma götürüyorum.

• insane1907 kullanıcısına yanıt

5000 KM bakım değil ücretsiz kontrol olarak çağırıyorlar azalan sıvısı gevşeyen vidası falan varmı diye bakıyorlar bi şikayetiniz varmı diye soruyorlar

Hocam hangi bayiden aldınız aracı, benim bildiğim benzinli araçlar 15000 KM de veya yılda 1 şeklinde bakıma giriyor 10.000 diyerek erken çağırmışlar sizi

• insane1907 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bu basamak işi bana da mantıklı gelmedi Serviste diğer takılan araçlara baktım pek beğenmedim hem otomatik basamağı hem de sabit duranları.

5000 bakımı kontrol aslında hocam bir değişim yok ama genel olarak aracı kontrol ediyorlar aracı aldığımda söylemişlerdi ayrıca kitapciginda öyle bir bölüm de var kontrol edilecekler listesi diye. Birde araçla ilgili şikayetimiz var mı diye dinliyorlar filan.

Bir de benim bildiğim bakim aralığı 12 ay veya 15 bin km hangisi önce gelirse. Benzinli araçlar 15 bin dizeller 10 bin diye biliyorum. Sizin yıl dolduğu için bakım normal ama km olarak 15 bindir aklınızda olsun.
    CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 30 Ocak 2025; 14:54:23 >

Günümüzde dizel araçlar 20 binde bir bakıma giriyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    20 bin bakımı olanlar genelde ağır vasıtalar oluyor. Dizel az yakar, hatta benzinliye göre %40'a bile varır yaptığı tasarruf ama bakımları çok masraflıdır ve bu yaptığı tasarrufun %20'sini bakıma harcarsınız.

• sabriaga81 S kullanıcısına yanıt

Renault kadjar aracim 20 binde bakima giriyordu hocam.

• sabriaga81 S kullanıcısına yanıt

Yok hocam otomobillerde de 20 binde bir bakıma giriyor. Güncel araçlar hep o şekilde.

• Bugün aracımı 15000 bakım için Kıyı Otomotive götürdüm. 5683 TL tuttu. Hava ve polen filitrelerini bakım bitiminde teslim ettiler. Yağ ve yağ fililtresi değişti. Ufak tefek işlemler kontroller yapılmış. Yağ olarak Castrol kullanmışlar. Servis bölümünde tadilat vardı. İlgili alaka çok iyiydi. Showroom bölümünde bekleme salonu var. O kısımda içecek çay bile koymamışlar. Fiyat diğer şubelere göre 2000 lira daha ucuzdu. İnşallah bir çakallık yapmamışlardır. O kadar şey yaşadık duyduk ki yetkili servislere bile güvenmiyoruz.

• omeric kullanıcısına yanıt
    Fiyat bedava. 8-9 lar havada uçuşuyor.

• Fiyatlar uçmuş. Teşvik olayı var muhtemelen önümüzdeki aylarda teşvik açıklanacak fiyatlar tekrar düşürülecek ki yine de yüksek kalabilir. Bu fiyatlardan Chery nin araç satması çok zor bence. CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

2025 modeller mart sonu gibi geliyor. 2024 8 pro max full paket hala nakit 1995 veriyorlar bugün. Kredi de var 1.99 dan. Ocak ayında 0.99 idi. ÖTV artışı olursa hicbir fiyat yerinde kalmaz. ÖTV arttıktan sonra teşvik gelse ne olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Google Chorome -- 1 Şubat 2025; 16:17:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Google Chorome

2025 modeller mart sonu gibi geliyor. 2024 8 pro max full paket hala nakit 1995 veriyorlar bugün. Kredi de var 1.99 dan. Ocak ayında 0.99 idi. ÖTV artışı olursa hicbir fiyat yerinde kalmaz. ÖTV arttıktan sonra teşvik gelse ne olur.

ötv gene arttırırlarsa yuh yani. ürettikleri yok halka biniyorlar....

• Merhabalar araçların boya kodları nerde yazıyor t7 kırmızı rengin boya kodunu bilen var mı

• Merhaba arkadaşlar T8 avangarde aracımda sabah çalıştırdıgımda egzozdan çiğ benzin kokusu geliyor.araç kapalı otoparkta olduğu için rahatsız edici bir koku.hangi firma benzini olursa olsun koku maalesef var.sizin araçlarınızdada bu durumu yaşıyor musunuz?

• alparslan03 A kullanıcısına yanıt

Evet, ilk çalıştırmada benzin kokusu gelebilir. Motor soğuk yanma tam verimli gerçekleşmediğinden atık benzin oluşuyor.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt

%100 ÖTV dilimi gelecek deniyor ama yalan da olabilir.

• 
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.