< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (478. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar merhaba t7 sunrof kapanırken titreşimli kapanıyor, açılırken sorun yok bu durumu yaşayan varmı servisten randevu aldım bakalım sonuç ne olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ayrıca depo hacmi 52 litre diye biliyorum ancak 40 litre max.benzin dolumu yapılabiliyor acaba yedek depo vs gibi birşey mi?var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Depo hacmi 51 Litre ancak depoda ortalama 10 litre benzin kalınca araç uyarı veriyor benzin alın diye.
-
Comfort donanımlarda 15 km menzil kalana kadar göstermeye devam ediyor. Ben 15 km menzil uyarısı kaybolduktan sonra bile kullanıp tamamen doldurduğumda 41 litre anca alıyor.
Yani araç hiç gidemezsin dese bile içinde ortalama 100 km yol yapacak kadar benzin kalıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arabayı bayiden alınca 48 lt yakıt almıştı
-
Arkadaşlar tiggo 7 promda sunroof kapanmıyor tık tık tık ses çıkarıyor korktum kırıldı diye açılırken sıfırlama yöntemi var mıdır sorun yaşayan var mı başka
Ben de 7PM bayiden aldığımda kalan menzil göstermiyordu benzin aldığımda 49,8 litre almıştı. Kitapçıkta 51 litre olduğu yazıyor depo için. Benzin az uyarısı verip doldurduğumda 40 litre alıyor.
Bence bu Chery lerin en büyük eksisi bu. Depoların 60-65 litre olması lazımdı küçük yapmışlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yeni cherrylerde depo büyyüdü diye biliyorum ama büyütmemişler mi acaba.
-
T8 promax 52 lt diye biliyorum
fiat bravo aracımda 57 lt depo var. bence az. 52 lt yakıtına göre az.
-
hayırlı günler. tiggo 8 pro max ile aranıza katıldım. sürücü destek kısmında ayar yapıp yola cıkıyorum. kapatıp açında bütün ayarlar gidiyor. bunu hafızaya nasıl kaydedebilirim.
-
Hayırlı olsun hocam aracınız kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Ara ara deneyimlerinizi de paylaşın konuda.
Maalesef destek sistemleri, start stop, sürüş modu her start esnasında sıfırlanıyor. Her çalıştırdığımda hız tabelası okumasını, şeritte tutma asistanını, start stop u kapatıp modu normale alıyorum biraz can sıkıyor ama yapacak bir şey yok.
yazilim konusunda çok gevşek bu chery
Hocam iyi günler! Aracın hız tabelası okumasını ve şeritte tutma asistanını devre dışı bırakmayı ayarlardan ben bir türlü yapamadım. Sizin gibi ben de her çalıştırdığımda bu ikisini kapatmak istiyorum. Bunları nasıl ayarlayacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler, saygılarımla...
-
Hocam şöyle ekranda sol atta bulunan araç simgesine tıklayıp ayarları açın sol menüden sürücü yardımını tıklayın ortadaki kısımda hız limitleyici var. Oradaki mavi tik ile kapatacaksınız. Bu hız limitleyici dediği hız tabelasi okuma aslında. Tamamen kapatmak istemezseniz alarm moduna tıklayıp sadece simge seçebilirsiniz böyle olunca sesli uyarı vermez ekranda sadece görsel olur mavi tik ile kapatırsanız komple kapanır.
Sayfayı aşağı doğru kaydırın. Şerit takip uyarı sistemi yazan kısım şeritten taşarsanız sesli veya direksiyona titreşim vererek uyarı yapar. Ben bunu kapatmıyorum ama hassasiyet düşük ve alarm modunu ses seçtim böylece şeritten çıkarsam sadece ufak bir tık sesi çıkarıyor. (bunu bir kere ses olarak seçmek yeterli sabir kalıyor)
Son olarak şeritten taşınca direksiyona müdahale edip şerite sokan ayarın adı LDP direksiyona müdahale etmesini istemiyorsaniz LDP kapalı olacak.
Aracı her çalıştırdığımda bu hız limitleyici ve LDP yi kapatıyorum.
Bu arada şunu da söyleyeyim LDP yi kapatmak aracın acil müdahale sistemlerini kapatmıyor geçen hafta otobanda orta şeritte 90 civarı hızda giderken dalgınlığıma geldi sağdaki çıkıştan çıkmak için sağa dönmeye ayna kontrolü yapmadan dönmeye çalışırken ciddi şekilde sesli uyarı verip aracı aniden olduğum şerite soktu tam o sırada sağımdan çok hızlı bir araç geçti. Şerite sokmasa kaza olabilirdi. Yani LDP kapalı olsa bile acil durumda yine müdahale ediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam içten ilgileriniz için çok teşekkür ediyorum. Uygulamaya çalışacağım. Emeğinize sağlık iyi akşamlar...
-
hayirli olsun hocam guzel gunlerde kullanin. Ne yazik ki arac kendini sifirliyor her calistirildiginda. Ben ilk is start stop kapatma, surus modunu normale alma yapiyorum. Cocuk illa perde acilsin istiyor, her binmesinde mecbur onu aciyorum, arac kapandiginda perdeyi de kapatiyor. Belki ilerde bir cozum getirirler.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın inşallah hoşgeldiniz ailemize hangi renk aldınız acaba ? Benimki gri bu arada
Hemde çook. Tesla Model Y mesela tipine bayılıp alan var mı? Kaç yıldır aynı tip herkesin dilinde tek şey var güncelleme geldi şu eklendi bu düzeldi.
Devir değişti insanlar az güncelleme gelen telefon almak istemiyor arabalarda da yazılım çok önemli ama firmalar güncelleme işinde çok geride chery farklı olur mu demiştim ama oda zayıf bu konuda hızlı ilerlemiyorlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X