< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (489. sayfa)

-
-
PartTimeTraveleryoutube
CHERY OMODA 5 250HP: EXHAUST POPCORN #chery #türkiye #turkey #egzoz #omodahttps://www.youtube.com/shorts/xLfn7MManXM?si=DcOCCWd37Neh7WyD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de ayhnı araçtan var. Bazen ekranlar donup kalıyor, özellikle şehir içi trafikte. Stop edip tekrar açıyorum düzelmiyor. Bazen kendi kendine düzeliyor, bazen de park edip kilitliyorum 5 dk sonra düzeliyor. Olay 5-6 sefer başıma geldi. Sürüş güvenliğini tehlikeye atan bir durum.
Bu hataları siz de yaşadınız mı, güncelleme sonrası bir değişiklik oldu mu?
Omoda 5 Excellent aracımda sağ ayna altındaki yere Omoda yazısı yansıtan ışık kendiliğinden geçen hafta arızalanmıştı. Herhangi bir hasar olmadı. Mersinde yaşıyorum, soğuktan falan olmadı yani.
Bayiye gittim, parçayı incelediler. Sorunun neden olduğunu bulamadılar ve garantiden tüm ayna değişti.
Ufacık Led ışık yüzünden koca ayna değişiyor.
-
Zararı onlara boşver... 🫡🫡 Allahtan garanti var 😬😬😬
Parça değişimi için 3 ay beklemediniz mi 😀 kullanmayanlar sağda solda öyle yazıyorlar da 😀
Bende 3 ayda 3 kere olmuştu.sizde biraz fazla gerçekleşmiş.vitesin oradaki ses açma trimportun üzerine 15 saniye basılı tutun resetliyor.güncellemeyi hemen yaptırmanızı tavsiye ederim hem hızlanıyor hemde sorun ortadan kalkıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ahahahaha ne 3 ayı? 6 ay bekledim
Şaka bir yana, servisi aradım gitmeden önce, ellerinde parça olduğunu teyit ettim. Son 1 tane dediler. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.
-
2023 model Tiggo 8 Pro için en güncel yazılım nedir?
-
Hocam yazılımın detayını paylaşabilir misiniz
-
Frene sert bastığımda ekranda stop yazısı beliriyo yanıp sönmek suretli kullanan arkadaşlarda oluyo mu gözünüze çarptı mı acaba bikaç gün önce yardımcı sistem arızası belirdi anlık ama olağan şey sanırım ondan sora yazıyı görmek içime kurt düşürdü T8 promax aracım bu stop durumu normal midir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fren hidroliği azalmış olmasın?
-
Araç daha 5 aylık 4000 km de bilemedim çok sert basınca oluyo acaba abs devreye girme işareti olmasın
Evet o da olabilir. Ya da kayıyorsa fren yapınca, esp ışığı da yanıyor olabilir.
-
İst e dönünce artık servise göstereyim başına gelen olmamış sanırım
telefondaki muzikleri internet kullanmadan Android Auto ile hangi uygulama ile kullanabiliriz direk olarak ?spotify youtube music amazon vs onlar disinda,arka planda çalma için abonelik istemeyen?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 17 Mart 2025; 21:59:16 >
Yakın zamanda yıllık bakıma giden oldu mu, İstanbul Anadolu yakası için güncel fiyatlar nedir?
-
VLC media player uygulamasını indirin play storedan telefon hafızasındaki parçaları android autoda dinleyebilirsiniz bu uygulama ile.
cok tşk ederim,deneyeceğim
bende 2 hafta önce tiggo7 promax aldım.Genel olarak memnunum ama ses sitemi zayıf geldi bana.Bu konuda ne yapılabilir acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X