Profil resminden anlaşılacağı üzere hayranı olduğu avrupali markanin piyasadaki ezilisine böyle tepki vermeyi seçmiş 😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Chery omoda 5 (2. sayfa)
-
-
Allstar golf, highline'dan dolu derken de piyasanın içindeydin demi
Elindeki arabayı satmak için öven, rakiplerini karalayan yorumlar yaptığını herkes biliyor, çırpınma boşa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyadan haberin yok,
Tüp takılıyor,
Şehir İçi 11 i geçemedim,
uzun yol ortalamam 7.4
bu verilerde asla dikkat yok, 2021 x1 s drive 1.5 dizel aracımla aynı ayarda kullandım
Senin korkun var grubunun ipini çinliler çekecek Türkiyede ondan bu çamur at izi kalsınlar
hadi başka kapıya
-
Tarçın renkli dikişler için bile tercih edilebilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen kardeş aynen
Hele o b sütunundaki allstar logosu...
Tek soru : Vavacars 2. el Chery alıyor mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2.500 km yapık şimdiye kadar ve memnunuz,
tüketimi dert etmiyorsanız yazılımsal bir kaç küçük sorun dışında bence başarılı,
bu yorumu yaparken aktif olarak Mercedes C ve DS7 kullanıcısı olarak söylüyorum
kullandığım iki aracında yarı fiyatına olmasına rağmen onlara yakın bir his veriyor,
uzun vadede sorun çıkarmazsa (5 yıl garantisi var) bence TR'deki en iyi fiyat/performans aracı,
-
Baktı chery 3 tanecik suv modelle koskoca yılların markası vw'yi satışlarda geçmeye başlamış, kudurmaya başladılar
Arrizo, elektrikli modelleri falan gelince ne olacak onu merak ediyorum.
-
2023 model araç alıyorlar mı ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2008-2012 arası Chery bile almıyorlar
2022 model 6.015 Km Honda City satıyorlar ama
-
Ya vavacars kim kardeşim kaç gündür vidi vidi ac bak vavacars yorumlarına aracına örnek 1 milyon veririz deyip çağırıyorlar gidince 850 veriyorlar neden diyorsun piyasa böyle diyorlar kim takar vavacars i agustos ayi satis rakamlarına bak temmuz ayına bak chery rekor satışlar yapiyor bu kadar çok satılan memnun kalınan bir arac var mi örnek veriyorum duster da çok satılıyor fiyatina göre ama chery kadar memnun değil kullanıcılar inşallah anlamissindir böyle devam edersen seni her platformda chery kullanicilarina hedef göstereceğim herkes seni chery markasini karalıyor diye şikayet edecek haberin olsun !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 11 Eylül 2023; 11:13:19 >
Vavacars
DOD
LetGo Otoplus
SUV Market
2008-2012 arası Chery modelleri hiç gördünüz mü ? Muhtemelen 2. elde ALMIYOR.
2022 model Honda City 6.015 Km'de vavacars satıyor ama.
Vavacars 2. elde önemli bir aktör. 2. el piyasası önemli bir kriter.
Karalama ile ne alakası var ki ? Sen alırsın, vava almaz , bunda karalama nerede ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 11 Eylül 2023; 12:54:50 > -
Kendim aracimi kendim satarim kendi evimi kendim satarım kendim kiralarım aracılara niye para yedirmeyim parayı kolay kazanmiyorum
Birkaç gündür chery ilgili karalama kampanyası başlattın sana 1 saat süre veriyorum ya o mesajlara gereğini yaparsin yada seni chery sahibi avukat arkadaşlara havale edeceğim onlar da iş arıyorlar haberin olsun 1 saat süren var
quote:
Orijinalden alıntı: OnyargisizKendim aracimi kendim satarim kendi evimi kendim satarım kendim kiralarım aracılara niye para yedirmeyim parayı kolay kazanmiyorum
Birkaç gündür chery ilgili karalama kampanyası başlattın sana 1 saat süre veriyorum ya o mesajlara gereğini yaparsin yada seni chery sahibi avukat arkadaşlara havale edeceğim onlar da iş arıyorlar haberin olsun 1 saat süren var
Hangi mesajda neyi düzelteyim alıntı yapın sizin dediğiniz şekilde düzelteyim
-
Yakıt tüketimi ne kadar agresif kullanımda ?
resim paylaşabilir misiniz uzun dönem
-
Piyasadaki o yaş aralığında olan cheryler alım şartına uymuyor olabilirler. Uyanlarda vavacars ı tercih etmiyor olabilir.
Piyasada 6 bin civarı satılık i20 var ama vavacars ta sadece 10 adet.
Aynı şekilde 14 bin civarı satılık polo varken vavacars ta sadece 14 adet.
Bu tek başına kriter değil gibi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X