Şimdi Ara

Chery- Tiggo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Chery- Tiggo neden fiyatı bu kadar uygun? 2007-2008 model olanlar 22binden başlıyor eli yüzü düzgün olanlarda 24bin civarı falan, bunun nedeni araç çokmu dandik ?

• 2.el piyasasının zayıf oluşunun nedeni,kötü bir araç olmasından ziyade piyasada ki fiyatların oluşmasındaki en önemli etken olan galericilerin belirlediği fiyatlardır.Bu da arza talebe göre şekillenen 2.el araç borsası denilen şeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

2.el piyasasının zayıf oluşunun nedeni,kötü bir araç olmasından ziyade piyasada ki fiyatların oluşmasındaki en önemli etken olan galericilerin belirlediği fiyatlardır.Bu da arza talebe göre şekillenen 2.el araç borsası denilen şeydir.

Peki araç alınıp kullanılır mı? Kalitesi nesıl, yedek parça durumu pahalı mı, yakıt durumu ekonomik mi? Bunlar hakkında da bilgin varsa öğrenebilirmiyim? Suzuki Vitara bakıyordum ama 5 kapıları 35000den başlıyor o arada bu aracı gördüm acaba yerine bakılacak bir araçmı merak ettim.
  • Sultançiftliğinde evi ve işyeri olan bir arkadaşım var.Evi ile işyeri arasındaki mesafe 4 kilometre kadar.Bana tiggo'yu ballandıra ballandıra anlatıyor.İlk aracı olduğundan normal karşılıyorum.2.el alırsan,yarın satayım dersen bu tip araçları sıkıştığında kolayca elden çıkarma şansın yok gibi.Sıfır alırsan diye düşünmüyorum bile,neredeyse %50 değer kaybını göze alacaksın demektir.Bu tip markaları tercih etmek bu yüzden riskli.
    Bu rakamlara çıkabiliyorsan kendini kanıtlamış piyasası olan b sınıfı sedan,hatcback araçlara yönelebilirsin.İlerisi için üzülmemiş olursun.
  • Mesela tavsiyen nelerdir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOYOTA CAMRY
    14 yıl önce açıldı
    KİA SORENTO
    8 yıl önce açıldı
    SsangYong Korando
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.