Bildirim
Chery- Tiggo
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
1 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2.el piyasasının zayıf oluşunun nedeni,kötü bir araç olmasından ziyade piyasada ki fiyatların oluşmasındaki en önemli etken olan galericilerin belirlediği fiyatlardır.Bu da arza talebe göre şekillenen 2.el araç borsası denilen şeydir. -
quote:
Orijinalden alıntı: dentul
2.el piyasasının zayıf oluşunun nedeni,kötü bir araç olmasından ziyade piyasada ki fiyatların oluşmasındaki en önemli etken olan galericilerin belirlediği fiyatlardır.Bu da arza talebe göre şekillenen 2.el araç borsası denilen şeydir.
Peki araç alınıp kullanılır mı? Kalitesi nesıl, yedek parça durumu pahalı mı, yakıt durumu ekonomik mi? Bunlar hakkında da bilgin varsa öğrenebilirmiyim? Suzuki Vitara bakıyordum ama 5 kapıları 35000den başlıyor o arada bu aracı gördüm acaba yerine bakılacak bir araçmı merak ettim. -
Sultançiftliğinde evi ve işyeri olan bir arkadaşım var.Evi ile işyeri arasındaki mesafe 4 kilometre kadar.Bana tiggo'yu ballandıra ballandıra anlatıyor.İlk aracı olduğundan normal karşılıyorum.2.el alırsan,yarın satayım dersen bu tip araçları sıkıştığında kolayca elden çıkarma şansın yok gibi.Sıfır alırsan diye düşünmüyorum bile,neredeyse %50 değer kaybını göze alacaksın demektir.Bu tip markaları tercih etmek bu yüzden riskli.
Bu rakamlara çıkabiliyorsan kendini kanıtlamış piyasası olan b sınıfı sedan,hatcback araçlara yönelebilirsin.İlerisi için üzülmemiş olursun. -
Mesela tavsiyen nelerdir?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X