Şimdi Ara

Chery Tiggo 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar önccelikle forumda yeni üyeyim ancak yeni takipçi değilim daha önce birçok konuda buradan yararlanmıştım ve artık aktif olarak katılma vaktim geldiğini düşündüğüm için üye oldum,

Cherry Tiggo almayı düşünen birisi olarak araştırma yaptıgımda forumda hakkında yazılanların en son 2009 yılına ait olması nedeniyle pek bir bilgi edinemedim,
    Bu aracın eksi yönü olarak 2008 2009 yorumlarında güvenliği ve çin malı olmasından bahsedişmiş.

*çin malı olması hususunda 10 yıl öncede japonlar araba yapamaz diyorduk, ayrıca renault ve peugeout kullanmış birisi olarak ( bir çok modelini ) fransızlarda araba yapamıyor bence...

* güvenlik konusunda ncap da bulunmamasından bahsedilmiş o zamanlar ki o platform çokda saglık değil bence her model her markasını zaten oraya tanıtmıyor, ayrıca 1997 bmw 3 ve 1997 mercedes c serilerinin de oralardan 1*2 yıldız ile geri döndüğünü, 2006 chevrolet aevo'nunda 2 yıldız aldığını düşünürsek, yüksek bir araç olan ve bunca yıl şahinlere toroslara binmiş insanlar olarak cherry tiggo'nun fiyatına göre kalitesinin karşılaştırılmasını istiyorum..

Sonuç olarak cherry tiggo 35.000 - 40.000 tl arası bir SUV , fiyata göre performans nedir kullanan arkadaşlara bunu sormak istiyorum

NOT: Çin malı diye şikayet edecek arkadaşlar, o zaman birleşelim tüm markalar kaldırılsın, devlet %80 ötv yide kaldırsın türkiye pazarında sadece volvo ya binelim güvenlik sorunu yaşamayalım..
    Ayrıca Renault gibi mika kaplama kullanan arkadaşlar 2000 öncesi bmw mercedes kullanan arkadaşlar, bu araçlar kartondur vs. vs. gibi yorumlar yapmasın..

Şimdiden Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmAySiks -- 16 Ocak 2013; 23:08:10 >

• yaptıgın uyarılar üzerine gördüğün gibi kimse yorum yapmamış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

yaptıgın uyarılar üzerine gördüğün gibi kimse yorum yapmamış :D

Tespit güzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

yaptıgın uyarılar üzerine gördüğün gibi kimse yorum yapmamış :D

Tespit güzel :)

• Siz aracı almayı kafaya koymuşsunuz anladığım kadarıyla. Burda biz ne desek boş. Ama gerçekten güvenlik namına birşey beklemeyin derim ben.
  • Araca yönelik gelecek bütün eleştirilere kulağınızı tıkamışsınız belli.

Arkadaşımda var bu araçtan,zaman zaman ben de kullandım.Başlıca şikayetlerim şunlar;

-Araba yol tutmuyor.

-Eğimli yolda park ettiğinizde bazen pompa depodan benzin çekemiyor ve araç çalışmıyor.

-Malzeme kalitesi namına bir şey yok,ayrıca hafif bozuk yollarda bile aracın içinden tıkırtı gelmeyen yer yok.

-Direksiyonda ciddi soyulmalar mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

Siz aracı almayı kafaya koymuşsunuz anladığım kadarıyla. Burda biz ne desek boş. Ama gerçekten güvenlik namına birşey beklemeyin derim ben.

Katılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chery Tiggo 8 pro aldım…
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.