Şimdi Ara

Chery Tiggo 7 Pro Max Intelligent Kullanıcı Kulübü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, iki gün önce 7 pro max intelligent aracımı aldım. Araba hakikaten tatmin edici, konfor üst seviye, donanım muadillerinin üstünde. Çözemediğim bir iki husus var, kullananan arkadaşların bir çözümü var mıdır? Telefona direksiyondan komuta edebilme imkanı var mı, yoksa illa ki ekrandan mı açıp kapatacağız. Diğer konu biraz sıkıntılı, bozuk yollarda ve kasislerde lök lök bir ses geliyor, ses içerden geliyor, sağ taraftan bir yerlerden. Forumlarda sunroofdan geldiğini belirten çok sayıda kullanıcı var. İki defa servise gittim, sunroof yağlandı, plakalıktan olabilir diye plakalığı sabitlediler ama çare olmadı. Sonra deneme yanılma yöntemi ile buldum gibi. Güneşliği tamamen açınca ses gelmiyor, güneşlik kapalı konumda ise ses oluşuyor. Bugün tekrar gittim, güneşliğin herhangi bir ayarı olmadığını söylediler, mühendislerine sordular vs ama bir çözüm sunamadılar. Bu sorunla karşılaşıp çözen oldu mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Selamlar aramalara direksiyon üzerinden cevap verebilirsiniz hocam. Direksiyon üzerinde sağ tarafta media kontrol tuşu var sağ ve sol olan butonlar arama geldiğinde kullanılıyor butonların üzerinde küçük yeşil ve kırmızı nokta var.

İkinci konu çok ilginçmiş gerçekten. Şimdi tepeteki güneşlik açık olunca ses yapmıyor ama kapalı olduğunda ses mi yapıyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.