Donanımhaber Otomobil Genel bölümündeki Galerici çete ne kadar hakaret etsede aşağılasada forumdan uyarı veya uzaklaştırma almıyor. İşine gelmeyen herkese uzaklaştırma verdiriyorlar. Şu an donanımhaber forumları otomobil genel kısmını ele geçirmiş durumdalar. Hatta daha da ileri giderek forum yönetimine kafa tutmaya başladılar alenen ortada konudaki mesajlara bakın: https://forum.donanimhaber.com/2-el-arac-alanlar-dikkat-buyuk-tehlike--159258303 |
Chery, Türkiye yatırımı için imzaya çok yakın (2. sayfa)
-
-
Bencede mümkün degil marmara bolgesi yada ege bolgesine yapilir fabrika
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercedes kalitesi az olmuş Porsche kalitesinde Cherry.
Mg ve Geely nin de gelmesi lazım.
-
Araçlar pahallidan ziyade vergiler fazla. Vergilerin gözden geçirilmesi gerekir. Kaldı ki tüm firmalar gelirse yine ekstra vergi getirebilirler. Vergi gelirini bırakmazlar üstüne farklı bir vergiyi getirirler.
Mercedes kalitesinde araba diyenler acaba hayatinda mercedes hatta arttırıyorum 80 90 model mercedes in direksiyonuna geçmiş mi? Ülkemizdeki chery domateslerinin %50 sinden fazlasi anasının kaynananasinin engelli raporuyla doblodan egea dan gecen tipler. Hayatında multimedia ekrani görmemiş tipler. Saçmalayin Allah aşkına. Bu fabrika kurulmaz. Neden mi? Bolgelesel risk çok fazla savas kapida ortadogu için. Balkanlar veya guney Avrupa ya göz kirparlar
-
Umarım gerçekleşir. Chery hem ucuza kalite & donanım hem de yatırımla insanlarımıza istihdam yaratmış oluyor.
Bu forumda otomobil bölümünün ayrı, bilgisayar bileşenleri bölümünün ayrı, ülke ve dünya gündemi bölümünün ayrı trollü var
-
ÖTV muafiyeti kotasına giriyorsa millet aldı diye engelli arabası mı oldu bu araç?
Mercedes kalitesinde demiyorum tabi ki ama arabanın motoru sağlam, şanzımanı BMW'lerde kullanılan şanzıman zaten. İç mekanı da epey kaliteli. Boyadan, üretim kalite kontrolden ve bazı ince işlerden masraftan kaçılmış ama kesinlikle totalde kaliteli izlenim veriyor. Vermese satmazdı zaten bu kadar.
-
Chery gerçekten iyi bir marka rüştünü ispatladı. Yakıt tüketimi konusunda dahada ileri gideceklerdir. Ülkemizdeki en fazla satan modellere bakıldığında fiyat sıkalasıda baz alınırsa onlar şahin klasmanıysa chery her zaman chery o yüzden onlara biniliceğine chery tercih ediliyor. Markalar ve işbirlikçileri önlerini kesmez üstüne birde ülkemizde fabrika açma başarısı gösterirse önü açık.
-
Hariri'nin Türk Telekom'da yaptıklarını ve bizimkilerin trene bakar gibi seyrettiklerini hatırlayalım.
Başımızdakiler aynı.
Çinliler Ortadoğu'lulardan bin kez daha akıllı. Suya götürür susuz getirir.
Bizimkilerin şartları koşulları düzgün koyup iyi yönetip , denetleyip iş işten geçmeden Türkiye'nin çıkarlarını sağlayabileceğine dair ezbere bir güvenim yok. Süreci iyi inceleyip kamuoyu olarak sıkı takip etmek lazım.
Mesela bu fabrikanın kesinlikle ciddi ihracat yapması lazım. (Ford Oto, Renault, Tofas gibi).
Teşviklerle %90 iç piyasaya ucuz ürün sürüp diğer ihracatçı fabrikaları kapattırmaması lazım.
Başımızdaki adamlar Petrol Ofisi özelleştirmesi ile Aydın Doğan'a bedavaya şirketi peşkeş çekmişti hatırlatırım. Aydın Doğan karlı petrol ofisi ile onu borçla satın alan kendi şirketini birleştirdi. Vergi parasıyla bedavaya krediyi ödedi bizimkiler öyle kalakaldı.
Örnekler çok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yanlış okumadıysam 2024 6.ay dahil Chery Türkiye'de en çok satan 3.cü araç markası.
90'lı Yılları yaşamış olanlar bilir, Hyundai ve Kia'ya da aynı muamele yapılıyordu ülkede.
Kore arabasına binilir mi?, Kaza yaparsa dağılır vs.. Ta ki HYundai, Assan ile fabrika açıncaya kadar.
Fabrika açarlar mı, Açarlarsa sembolik mi olur bilemiyorum.
BYD Dünyanın en büyük elektrikli araç ve pil üreticisi, Chey sanırım Çin'in en büyük 2.ci Araç üreticisi.
Ben 5-10 Yıl içerisinde Dünya'da bir Hyundai-Kia etkisi yaratacağını düşünüyorum.
Olumsuz yanları ise tamamen siyasi, Amerika ve Avrupa bu markaların büyümesini istemez ( Misal HUawei, Xiaomi)
Kaliteyi, sağlamlığı bilemem, kısa vadede tercih edeceğim markalar değil ama hızla geliştiklerini görmemek de saflık olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X