< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Chest press machine nasıl yapılır
-
-
Hissetmene gerek yok. Makinede yanlış çalışmanın mümkünü de yok. O kasın çalışıyordur. Yürürken de bacak kaslarını hissetmiyorsun ama bacak kasların çalışıyor değil mi ? Ama eğer dersen ki, "antrenmandan sonraki gün göğüsümde herhangi bir ağrı yok" o zaman iş değişir. Demek ki yeterince stres verememişsin. Ağırlığa, tekrara yada setlerine ekleme yapman gerekecek. Ama çalıştığın kası hissetmen gerekiyor diye birşey yok.
-
Hocam ağırlık olarak ne hafif ne de çok ağır olan bir ağırlık seçiyorum ve 3 set 10-15 tekrar arası yapıyorum ve genelde ağırlığı göğüsümden daha çok kollarımda hissediyorum ve ertesi gün3de bir ağrı olmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
örneğin: ilk set 60 kg 15 tekrar
2. set 60 15 tekrar
3. set 60 15 tekrar yaptın
bu 3 sette de son 2-3 tekrarı zorlanarak yapıyorsan bu ağırlık iyidir. hatta buna 4. seti de ekle bu sefer 65 kg olsun 10 tekrar yapmaya odaklan. yine son birkaç zorlamalı.
diyelim ki son set 8 çıktı. sonraki antrenman yine aynı ağırlıkta kal.
Ama yukarıdaki antrenmanı tam tekrar ve doğru formda tamamladıysan sonraki antrenmanda ilk sete 65 ile gir. 2. 65 - - 3. sette 65 - - 4. sette 70 ile devam et ve bu antrenmanı tamamlayana kadar devam et. Ve bu döngü ile sürekli olarak ağırlık arttırmaya odaklan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X