Şimdi Ara

Chevrolet Aveo 1.3D Ltz (95Hp) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dostum o zaman benim de sahibi olduğum 1.4 tjet dynamic grande punto al. 0-100 8 saniye. Donanım da oldukça zengin. Fiyatı da 40 bin civarı. Düz yolda 220 rahat rahat görülüyor. Aveodan performans olarak çok çok üstündür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz araçtan toplasan 20 tane yok sahibinden.com da 2.el olarak Aveodan daha da yavaş olacağını ön görmek zor değil.4 kapısının tabi daha hızlı piyasası var.

Gayet güzel hızlanma değeri Allah kaza bela vermesin ? Ben aracın 0-100 ü kadar 100-0 ınıda önemserim.Fren performansıda umarım iyidir.

Tercih tabiki saygı duyarım yalnız bahsettiğiniz araç tek kapı ve hız için tasarlanmış spor düşünülmüş bir araç.Aveo ise 4 kapı bir araç aynı kulvarda karşılaştırılması çok doğru değil.Ayrıca 0-100 ü 8.2 saniye olan puntonun son hız olarak 220 de kalması biraz ilginç 240 250li'li değerleri görmeli gibi düşünüyorum.

Konuya dönersek...

Sedan modeli olarak 520 litre bagaj hacmi olması
    Standart 8 airbag ve ESP donanımıyla gayet güvenli ve Euro NCAP çarpışma testinden 5 yıldız almış bir "B" segment araç
    Tip ve çizgiler olarak Puntodan daha agresif göründüğünü kabul etmek gerek.
    İç Mekan görünümü olarakta Aveo Puntodan daha estetik.(Bir firma direksiyon tasarlamada bu kadar mı beceriksiz olur yeni egealarda öyle direksiyonun ortası o kadar kabarık ki enteresan.O konuda en beğendiğim Civic FD6 ve Mercedes 2006 2007 c180 sport edition ların direksiyonları.)
    4 kapı muadilinin 0-100 ü 13.2 Aveonun ise 12.6 saniye.
    6 ileri olmasıyla uzun yolda 4.1 litre yakıt tüketimiyle çok ekonomik ve bende uzun yolda 5inci viteste hızlanmaya başlayıp 196 km hız gördüm beni farkedemeyen bir sürücü sollamaya çıkınca ne yazıkki basmaya devam edemedim.200-210 arası bir değer görür diye tahmin ediyorum.son hızın bu araçlarda çok önemli olduğunu sanmıyorum çünkü bunların ne amaçla yapıldığı belli.

Herkesin arabası kendine Mercedestir.Aveo fanatikliği yapmıyorum sonuçta segment belli sınıf belli en kralının yeri belli

• puntoyu 2 günde satarsın aveo satmak için saçların dökülür. ülkeden çekilmiş markanın aracı alınmaz
  • Karanaz K kullanıcısına yanıt
    Benim aracım 4 kapılı. 1.4 tjet punto ülkeye sadece 2007-2009 arasında çok az geldi. Sadece iki donanım ile geldi. Dynamic olan 4 kapı sport olan 2 kapı. Benim aracım 4 kapı. İyi araçların çoğu zaten daha sahibindene düşmeden satılıyor. İkinci eli düşündüğün gibi hiç de yavaş değil. Donanım olarak da benim araçta abs esp asr vs o yıllardaki güvenlik donanımlarının hepsi var. Zaten zamanında b segmentinde 5 yıldız alan nadir arabalardandı. Çift yönlü dijital kliması vesaire de var. Ben bu aracı alırken performans önemli bir kriterimdi. Yoksa aynı aracın 1.3 multijet 90 olanı da var.

Tabii ki herkesin aracı kendine güzeldir. Bunu inkar edemeyiz. Herkesin öncelikleri vardır kimi ekonomi ister kimi performans. Ben performans istiyordum. Aracım da yılına göre düşük kilometredeydi denk gelmişken aldım. 0-100 iki kapı için de 4 kapı için de aşağı yukarı aynı. Fabrika verisi 8.9 ancak kadrandan ölçünce 7.5-8 arası olur genelde. Son hız da ibre 220 de bittiği için daha gidiyor mu bilmiyorum ama zaten pek güven vermiyor çok yüksek hızlarda. Frenler de kaliperler pistonlar gayet iyi ama balatalar da iyi olmalı. Zaten 4 fren disk. Önler de hava kanallı.

Son olarak da yakıttan bahsedeyim. Ben aracı şehir içinde kullanıyorum. Her gün 2km gidiş 2km geliş yolum var. Ortalama hızım 20 ile 2200km ortalaması 7.8 litreydi. Genelde şehir içi 7.5-8.5 arası değişiyor. Uzun yolda da 110 civarında gidince 5.5 civarı. 140-200 arası gidince de 6.9 litre ile seyahat ettim.

• duggac kullanıcısına yanıt
    Aveo 1.3 dizel Opel 1.3cdti ve Fiat 1.3 Multijet ile benzer motora sahiptir.Ayrıca internet çağında yaşıyoruz bugün Tofaşın parçası var Protonun parçası var hepsine ulaşılabiliyor rahatça.Opel ve Chevrolet GM çatısı altında olduğundan GM aracı avrupadan çekti bu olay bundan ibaret.Aveo da Cruze da üretime devam ediyor.

Ülkemizde almadan satmayı düşündüğü için insanlar içeri yol sesi alan Honda Civic,Bozuk yolda takır tukur giden Focus,tam anlamıyla ortalamaların arabası olan Corolla afaki fiyatlara satılıyor.

Evet ülkenin ekonomik durumları ortada bunun farkındayım yalnız araba bir erkek için özellikle keyif alınması gereken,kullanırken kişinin stresini azaltacak ona keyif verecek şekilde olmalıdır.

Misal Honda Civic Elegance modeli şuan ben tertemiz alacam diyorsanız 75-78 bandında...Etmez heryeri VTEC olsa etmez.

Avensis,Accord,Mondeo marka olarak Mazda,Mitsubishi,Volvo binicileri araçlarını uzun süre kullanır 2. elde de hep yüksek km dedir.Çünkü kişi bu hayata 1 kere geldiğinin bilincinde aracın güvenliğine öenm veriyor,keyfine önem veriyor.

Yatırım yapmak isteyen araba değil altın,dolar,euro alsın.Bizim ülkede arabayı adam yatırım için alıyor.O kadar boya takıntısıda bundan zaten aman toz değmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanaz -- 29 Ağustos 2019; 12:26:5 >

• ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    4 kapı olması gayet güzel.İhtiyaç oluyor çünkü bekarda olsan lazım olabiliyor.

dizel olmasının avantajıyla şehir içi 5.7 şehir dışı 4.1 yakıyor Aveo da

Benim için bu araç geçiş aracı ben araç alıp aracı yatırım görenlerden değilim.

Cam tavan Puntolara bende bakmıştım araç almadan önce sonra tercihim Aveodan oldu.Zaten para çok vermeden çok karşılık alayım arabaları belli ülkede.Aveoda bunlardan biriydi

Şuan öncelik ev düşündüğümden araçtan beklenti önceliklerim
    -Sorun çıkarmasın
    -modeli yeni olsun (gönlümden w203 c180 sport edition geçsede mantıklı düşünmek en güzeli yeni her zaman yenidir
    -ekonomik olsun

Ev almadan km düşürmek amacıyla birşey alacak olursamda Fiat Egea 1.6 Mjet Lounge almayı düşünüyorum.Fiyat/Performans aracı olması sebebiyle o da.

Hayırlısı hocam herkesin gönlünde bir aslan yatıyor Allah herkesin kalbine göre versin,kazasız belasız sürüşler

• Bu aracı kullanan var mı, tavsiye eder mi?

• genç muallim G kullanıcısına yanıt
    2012 model 1.3 lt modelini kullanıyorum şubat ayında ilk sahibinden aldım. Aldığım fiyata o zaman yıkık benzin lpg li tutulan markaların araçlar vardı. Dizel aklımın ucunda yoktu 1.2 ls benzinli versiyonunu alıyordum sahibi ile anlaşamayınca aynı fiyata 1.3 dizel lt versiyonunu aldım.
    Motor fiat modellerinde de kullanılan 1.3 multijet parça sorunu ben yaşamadım. Benim araç bu güne kadar hep aynı yerde bakıma girmiş ve parça satışlarıda mevcut.
    Alırken temiz araç almaya bakın sağı solu kablosu ile oynanmış araç almayın
    Code 89 arızası meşhurdur kronik derler ama öyle değil. Genel arıza kodudur bilgisayara bağlandığın da arızalı parçayı söyler değişirtirir devam edersiniz. Bende alırken bilmiyordum kızdırma bujileri değişti arıza gitti. Aldığınız araçta Code 89 hatası varsa almadan önce bilgisayara bağlatın.
    Temiz aldıktan sonra sorun yaşamazsınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.