Şimdi Ara

Chevrolet aveo 2012 1.2 ls almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
9.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pakimeno

chevrolet araçları ile yaşadığınız olumsuzlukları anlatsanız da bizde bilgilensek?

Alıntıları Göster
    Kinaye nedir, nasıl anlaşılır?

Kendi aracim da chevrolet merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiğit_kemal

Kinaye nedir, nasıl anlaşılır?

Kendi aracim da chevrolet merak etmeyin.

Alıntıları Göster
    O zaman süper fikrinizi kendi hayatiniza neden uygulamiyorsunuz o konuda aydinlatin bizi.

• Sizi aydinlatayim. Sizin gibi araç ararken bütçem e en uygun araçların chevrolet olduğunu gördüm. Verebilecegim paraya göre oldukça temiz, düşük km li ve yüksek modeli, donanımlı araçlar olduğunu gördüm. Çevremdeki birçok kişi alma piyasası yok vs. Şeyler söylediler. Ben ise onceliklle gittim almak istediğim aracin aynilarina bindim kullandım. Daha sonra internetten ilanları araştırdım. Kazasiz boyasız tramersiz istediğim renkte ve donanıda üstelik kış lastikleri dahil 2011 model aracimi 43 bin TL ye aldım. Benimle birlikte araç arayan arkadaşım ise piyasası yok denilerek vazgecirildi ve gitti galeriden 48 bin TL ye sırf ford diye 2010 model iki parça boyali focus aldı. Yani diyorum ki chevrolet alınır. İşin kinaye kısmına gelince milletin lafıyla hareket ederseniz bu paraya anca efsane kasa hurda alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: yiğit_kemal

Sizi aydinlatayim. Sizin gibi araç ararken bütçem e en uygun araçların chevrolet olduğunu gördüm. Verebilecegim paraya göre oldukça temiz, düşük km li ve yüksek modeli, donanımlı araçlar olduğunu gördüm. Çevremdeki birçok kişi alma piyasası yok vs. Şeyler söylediler. Ben ise onceliklle gittim almak istediğim aracin aynilarina bindim kullandım. Daha sonra internetten ilanları araştırdım. Kazasiz boyasız tramersiz istediğim renkte ve donanıda üstelik kış lastikleri dahil 2011 model aracimi 43 bin TL ye aldım. Benimle birlikte araç arayan arkadaşım ise piyasası yok denilerek vazgecirildi ve gitti galeriden 48 bin TL ye sırf ford diye 2010 model iki parça boyali focus aldı. Yani diyorum ki chevrolet alınır. İşin kinaye kısmına gelince milletin lafıyla hareket ederseniz bu paraya anca efsane kasa hurda alırsınız.
    Bakin okadar da zor değilmiş gayette güzel anladim sizi. Aciklama isin tesekkur ederim.

Ben özellikle chevrolet aramıyorum. Marka takintim yoktur. Sadece aracin motor gücü ve cekisi ile bilgi almak istedim tecrübesi olan arkadaslardan. Ki sag olsunlar çok yardımcı oldular. Yoksa dikkat ederseniz bu araba alinir mi gibi bir soru yoneltmedim ilk yazimda.

Bende sizin mantiginizla yola çıkarak zqten 2011 de 2003 marea aldim. Nedeni belli 2000 2001 model fortlara opellere toyotalara aldigim marea dan hem daha fazla istiyorlardı hemde donanim olarak daha zayifti. Ben en az 6 til kullanirim dusuncesi ile aldim. Pismanda değilim. Simdi satip ustune para koyup yeni araba alicam. O nedenle biraz araclar hakkinda bilgi sahibi olmaya çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: musta35

Bakin okadar da zor değilmiş gayette güzel anladim sizi. Aciklama isin tesekkur ederim.

Ben özellikle chevrolet aramıyorum. Marka takintim yoktur. Sadece aracin motor gücü ve cekisi ile bilgi almak istedim tecrübesi olan arkadaslardan. Ki sag olsunlar çok yardımcı oldular. Yoksa dikkat ederseniz bu araba alinir mi gibi bir soru yoneltmedim ilk yazimda.

Bende sizin mantiginizla yola çıkarak zqten 2011 de 2003 marea aldim. Nedeni belli 2000 2001 model fortlara opellere toyotalara aldigim marea dan hem daha fazla istiyorlardı hemde donanim olarak daha zayifti. Ben en az 6 til kullanirim dusuncesi ile aldim. Pismanda değilim. Simdi satip ustune para koyup yeni araba alicam. O nedenle biraz araclar hakkinda bilgi sahibi olmaya çalışıyorum

Alıntıları Göster
    hocam isterseniz pm den size 1.2 aveo sahibi arkadaşın telefonunu vereyim kendisi uzun süre kullandığı için bilgi verebilir.

• quote:

hocam isterseniz pm den size 1.2 aveo sahibi arkadaşın telefonunu vereyim kendisi uzun süre kullandığı için bilgi verebilir.

Alıntıları Göster
    Tesekkur ederim. Forumdan 7 yıllık bi kullanıcı bi arkadaş vardi ona yazdim. Gerektigi kadar aydinlatti beni. Hele bizim emektari satayim bi bakicaz tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: musta35

Tesekkur ederim. Forumdan 7 yıllık bi kullanıcı bi arkadaş vardi ona yazdim. Gerektigi kadar aydinlatti beni. Hele bizim emektari satayim bi bakicaz tekrar.

Alıntıları Göster
    tmmdır hocam hakkınızda hayırlısı inş.
  • quote:

tmmdır hocam hakkınızda hayırlısı inş.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim
  • 1.2 benzinli de sıkıntı yaratırken lpg de rampada sizi üzer.
    aracım 100 hp 1.4 AT benzinli, sık sık Ankara'ya gider gelirim, Kızılcahamam rampalarında cc 132 kmh de ayarlıyken 5 kişi, bagaj ful dolu ve klima devredeyken bile hiç bayılmadan 132 ile yola devam etmişizdir.
    önümüzde ki aracı sollayamadığımız zamanda 70-80 e düştüğümüzde bile uygun anı yakaladığımızda dip gaz yapıp HOLD modunda çok kısa bir süre içinde yeniden eski hızına kavuşmaktadır.
  • O fiyat aralığında 2012 sonrası Kia Rio tercih edebilirsin. İster 1.25 ister 1.4 benzinli Fancy donanım fazlasıyla tatmin edecektir. LPG uyumu da var.

2012 Sedan 1.4 109hp Rio'yu 3 yıl BRC LPG'li kullandım. Hafriyat tırı kullanan bir sığırın sürtmesi sonucunda sol taraf olduğu gibi değişince ilerde elimde kalır satamam diye sattım yoksa gayet memnundum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.