Şimdi Ara

Chevrolet Aveo sahibiyim sizce satmalı mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3-4 sene servislerde hazırda parça bulunur, sonrasında da iyi bir özel servis bulursunuz. Piyasada çok var bu araçlardan, pek sıkıntı yaşatacağını sanmam. Şu piyasada sorunsuz aracı satarak edeceğiniz zarar büyük ihtimalle daha fazla olacaktır.
  • Biz de pedere 36-37 bin seviyelerinde ikinci el dizel bakicaz yaza. Corsa filan düşünüyordu peder ama bu son aracı olacak zaten. 59 yaşında kendisi. Anlattım dedim bak piyasadan çekilecek ama bir Polo, bir Corsa'yı güvenlik ve donanımda katlar. Alalım 1.3 95 Hp ikinci el LTZ donanım dedim. Kabul etti, aklına yattı. Adam 10 sene binecek bari güvenlikli ve donanımlı bir aracı olsun. Opel hizmet verecek nasılsa. Opel bitirdiği zaman ozele döneriz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 30 Ocak 2014; 9:57:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayılerı aradımda fıyat almıştım punto dizel 44 lıne 45 olmus clıoya ne dıyeyım 60 ı görmüş fiestanın benzınlısı 33 ten 42 yı görmüş benzınlılerı 40 ı bulmus dızellerse 45 ı clıoda ne varda 60 bını gördu onuda hıc anlamadım cevrolete sahıp cık sıfır dızel arabalar uçmuş sakıın bulaşma derım
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Uygun fiyata daha iyi bir araç alabiliyorsanız satın. Eğer cevabınız hayır ise satmak çok çok gereksiz. Satıştan kalkacak olsada kısa zamanda bir sıkıntı yaratacağını sanmam, ne zaman bayilerdeki Chevrolet tabelaları sökülür o zaman satmakta fayda olacaktır.

yerine 2. el üstüne birkaç bişey koyup 1.8 cvt lancer düşündüm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.