Şimdi Ara

Chevrolet Aveo sahibiyim sizce satmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar chevroletın 2 yıl içerisinde satıştan kalkıcağı için arabanın elimde kalma, servis sorunları olucağı korkusu var. Aracım aveo 1.4 ltz at sizce satmalı mıyım?

• servis hiç sorun olmaz opeller gene bakar aynı motor ve yedek parçalar corsayla zaten
  • Opel 10 yil servis verecek diye okumustum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

servis hiç sorun olmaz opeller gene bakar aynı motor ve yedek parçalar corsayla zaten

Peki elde kalma ve değer kaybetme çok olur mu? teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dominant123

quote:

servis hiç sorun olmaz opeller gene bakar aynı motor ve yedek parçalar corsayla zaten

Alıntıları Göster
    Değer kaybetmesi ve kaybedeceği doğal sonuç. Çünkü Türkiye'de satışı bu yıl son. Sıfır araç alsam bu markayı düşünmezdim. Zamanla ikinci el konusunda da aynı düşünce olacak.

Aynen Daihatsu vb. markalar gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dominant123

quote:

tabi düşerde elde kalma olmaz ki şuan satsanız zararınız daha büyük en az 3 yıl kullanın memnunsanız. aveolar güzel araçlar bence
  • dominant123 D kullanıcısına yanıt
    Acil ihtiyacınız yoksa,satmayın.

Ayrıca piyasada o marka olmayacağı için ekstra bir değer kaybı olacağını sanmam çünkü yedek parçası ve servisi var olacak.

Satsanız bile,bu saatten sonra donanımlı bir 0 km. aracı 50 bin TL'den aşağı bulamazsınız.

Kullanmaya devam edin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Acil ihtiyacınız yoksa,satmayın.

Ayrıca piyasada o marka olmayacağı için ekstra bir değer kaybı olacağını sanmam çünkü yedek parçası ve servisi var olacak.

Satsanız bile,bu saatten sonra donanımlı bir 0 km. aracı 50 bin TL'den aşağı bulamazsınız.

Kullanmaya devam edin bence.
    Şu ortamda yeni araba almak için halı hazırda biraz parınız kıyıda köşede olması lazım

Siz bir süre daha elinizdekinin değerini bilin ve Chevrolet çekiliyor diye dert etmeyin.

Parça ve servis sorunu olmaz,olsa bile zaten aynı markanın farklı modeli Opel desteği var.Olmadı sanayide özel servisler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 30 Ocak 2014; 0:56:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

Şu ortamda yeni araba almak için halı hazırda biraz parınız kıyıda köşede olması lazım

Siz bir süre daha elinizdekinin değerini bilin ve Chevrolet çekiliyor diye dert etmeyin.

Parça ve servis sorunu olmaz,olsa bile zaten aynı markanın farklı modeli Opel desteği var.Olmadı sanayide özel servisler var

Alıntıları Göster
    Paran varsa sat ama kredi çekeceksen elindekini kullan derim. Servis olayını opel yapar ama ikinci el değer kaybı zaman geçtikçe artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Paran varsa sat ama kredi çekeceksen elindekini kullan derim. Servis olayını opel yapar ama ikinci el değer kaybı zaman geçtikçe artar

Mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Alıntıları Göster
    Bence satmayın. Satsanız ne alacaksınız? Birde olayın bu yönü var. Chevrolet gerçekten f/p aracıdır. Özellikle de Aveo. Servis ve yedek parça konusunda sıkıntı yaşamazsınız.
    İkinci elde değer kaybı tabi ki olacak. Ama Allah aşkına bu araç Chevrolet Türkiye'den çekilmesede değer kaybına uğrayacak bir araç. Bizler bu aracı alırken zaten bunları göz önüne aldık.
    Ömürlük, sorunu olmayan bir araç. Zaten satmaya kalksanız leş kargaları başınıza üşüşüp ölü fiyatına alacaktır aracınızı. Vallahi hocam Clio'nun 60.000 Golf'un 80-90.000 olduğu bir ülkede Aveo altın gibi bir araçtır benden söylemesi :)

• Satma kardes maceramı arıyosun. Mis gibi aracın var millet 12-13 senelik araçlarla geziyor sen satsam diyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Satma kardes maceramı arıyosun. Mis gibi aracın var millet 12-13 senelik araçlarla geziyor sen satsam diyosun
    quote:

şimdi şu var.

evet yedek parçası filan olacaktır ama kolay bulabileceğiniz manasına gelmiyor yedek parçayı.

mesela Allah korusun denizli de giderken bir kaza yaşadınız tamponunuz filan gitti ve yeni 0 parça takılması gerekti.

ve o bölgeye en yakın bayiiye gittiniz o da dedi ki biz de yok Ankara'dan merkez den sipariş geçeceğiz oradan gelecek bu arada aracın tabii 1 hafta kalması lazım serviste mecburen.

Hadii buyrun buradan yakın..

basit bir tampon için işin yoksa bekle dur 1 hafta.

yani yedek parçalar ana belli başlı bir kaç şehirde bulunabilir ve oradan diğer bölgere yollanması gerekebilir sonuçta denizli de kaç tane chevrolet sahibi var ki ve denizli de ki 5 tane chevrolet sahibi için
    stok mu tutmak lazım orada ? gereksiz maliyet sonuçta.

Yani maalesef işin bu yönü de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: pleksiglass

quote:

şimdi şu var.

evet yedek parçası filan olacaktır ama kolay bulabileceğiniz manasına gelmiyor yedek parçayı.

mesela Allah korusun denizli de giderken bir kaza yaşadınız tamponunuz filan gitti ve yeni 0 parça takılması gerekti.

ve o bölgeye en yakın bayiiye gittiniz o da dedi ki biz de yok Ankara'dan merkez den sipariş geçeceğiz oradan gelecek bu arada aracın tabii 1 hafta kalması lazım serviste mecburen.

Hadii buyrun buradan yakın..

basit bir tampon için işin yoksa bekle dur 1 hafta.

yani yedek parçalar ana belli başlı bir kaç şehirde bulunabilir ve oradan diğer bölgere yollanması gerekebilir sonuçta denizli de kaç tane chevrolet sahibi var ki ve denizli de ki 5 tane chevrolet sahibi için
    stok mu tutmak lazım orada ? gereksiz maliyet sonuçta.

Yani maalesef işin bu yönü de var.

Alıntıları Göster
    Bendede aveo var 2009 mod hb kurban bayramından önce aldım. Satmayı falanda düşünmüyorum.

• 2012 yilinda aveo alfim 37500 e 0 km. Sonra ev alma durumum oldu ve satmaya karar verdim. 33e satiliga koydum 1 2 kisi 30 milyar teklif etti. 7 milyar zarar etmektense 30 milyar fazla kredi cekerim 5 milyar fazla faiz oderim arabam elimde kalir zihniyeti ile aracimi satmaktan vazgectim.

Bu ocak ayi basinda cocuk da oldugu icin biraz buyutmek istedim araci. 33 e satiliga koydum. 1 hafta ilanda kaldi ve telefonum susmadi. Lakin son artislarla almak istedigim araclarin 100 milyari gecme sebebi ile uste 70 milyar vermek zorlayacak gibi dusundugum icin satmaktan da vazgectim. Hanim bir sure daha idare edebilir diye dusundum.

Yani ozetle satilirken bir sikinti yasayacagimi dusunmuyorum. Neredeyse insanlar baliklama atladilar.bu arada arac aveo 1.4 ltz otm.
  • ya 8-10 sene daha binin yada direkt satın -fikrimce-
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

ya 8-10 sene daha binin yada direkt satın -fikrimce-
    Eğer arkadaş hemen 2013 model sıfır bir araçla değiştireckse ve elinde üstüne nakit koyacak birikimi varsa hemen değiştirsin. Ama borç harç değiştirecekse, 1-2 sene sonra değiştirecekse değiştirmesin. Aracının donanımı iyi. 10 sene biner satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

Eğer arkadaş hemen 2013 model sıfır bir araçla değiştireckse ve elinde üstüne nakit koyacak birikimi varsa hemen değiştirsin. Ama borç harç değiştirecekse, 1-2 sene sonra değiştirecekse değiştirmesin. Aracının donanımı iyi. 10 sene biner satar.

Alıntıları Göster
    Gayet donanımlı güzel bir aracınız var.
    Bence satmayın, uzun seneler binin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*
    Çünkü Türkiye'de satışı bu yıl son.

2015 sonunda araç satışı sonlanacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRADANUS

Gayet donanımlı güzel bir aracınız var.
    Bence satmayın, uzun seneler binin

Alıntıları Göster
    Uygun fiyata daha iyi bir araç alabiliyorsanız satın. Eğer cevabınız hayır ise satmak çok çok gereksiz. Satıştan kalkacak olsada kısa zamanda bir sıkıntı yaratacağını sanmam, ne zaman bayilerdeki Chevrolet tabelaları sökülür o zaman satmakta fayda olacaktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.