Şimdi Ara

chevrolet aveo savrulma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar 2012 aveo sedan üzerinde continental 195/65/15 lastikleri var durumları gayet iyi neredeyse sıfır ayarında yol tutuşundan aşırı derecede şikayetciyim en ufak direksiyon hareketimde arkada gezinmeler başlıyo sapıtıyo esp kurtarıyo gezinmeleri şöyle diyim doblo aracım var daha güvenli geliyo virajlarda buna göre kıyaslayın durumumu doblodakı 205/55/16 ve şu aralar havalar hep sıcak hala kışlık lastikler var üzerinde yinede çok iyi...aveo'ya dönecek olursam direksiyon hareketlerim seridir 50km hızla bile sert şerit degiştirirken yarım fren yapınca arkada kayma başlıyo çokta sert degil ama kıçı çok geziyo anlıycagınız durum vasat aveo'cular buraya gelip yoo benimki cok iyi yol tutuşu diyip marka tutarlılıgı yapmasınlar..bu direksiyonuna gectigim 50'ci araçtır böyle kötü yol tutan bi aveo'ya denk geldim bide astra station 2007'di...sanırım agırlık merkezi sıkıntılı araçta lastik ebatını 215/55/15 yapmayı yada kule gergisi denge cubukları almayı dusunuyorum yay'icin şimdilik bi dusuncem yok rica ediyorum bu konudan anlayan bilen uygulayan varsa izlenımlerini paylaşırlarsa sevinirim lastik yada kule gergisi hangisi daha çok işimi görücektir varsa başka alternatifiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkkadir -- 15 Mayıs 2015; 20:12:51 >

• spor yay, 17" jant (replika olmayan ve mumkunse hafif-light serilerden) 205-45-17 ebatlarinda da bir lastik isinizi gorur. Jantta advanti nin light serilerinden bir jant lastikte ise destoneyi oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastik basincini kontrol et yoksa muhendisler neden boyle arac yapsin? 32psi normal degerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayınpederim sağolsun arabasız kalınca aveosunu bana verdi, dört ay bindim, hemen hergün şehir içi, şehir dışı, mahalle arası farketmez,muhakkak dört teker üstünde kayardı.. O derece yani.. Aracı geri verdiğimde bir rahatlama, bir hafiflik, bir yeniden dünyaya gelme durumları.. Bak şimdi hatırladım yine, sinirim bozuldu..
  • vur dedik öldürdünüz ya :)) ewet lastik basıncı yuksekti havasını aldm ama yınede yetersiz geliyo virajddayken frene bastıgım anda gezeleme oluyo arkada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.