güzel da o artısı yokmu onun için almam bir haç ile gezemem
O ARAÇ YARAMAZ !!!!! ARAZİ ARACI İSTİYOSAN SUZUKİ VİTARALAR İYİDİR.... GRAND CHEROKEEEEEEE DE İYİDİR 98 99 MODEL ALINABİLİR. SAKIN CHEVROLET FALAN ALMA!!!!!!!! BENDEN SÖYLEMESİ
ARKADAS AMERIKADA EN FAZLA SATILAN ARAC DEMIS, ORDA EN FAZLA SATILAN ARABA TOYOTA, AYRICA BU KALOSLARDAN FALAN AMERIKADA YOK !!!! CHEVROLET FIRMASI AVRUPAYA OZGU TASARLADI BUNLARI, SADECE AVRUPAYA FILAN SATILIYOR. DOGRU KONUS MILLETI YANILTMA YOKSA YEMISIMMMM CHEVROLETSINI
quote:
Orjinalden alıntı: realist_
ARKADAŞLAR TENEKE DEDİĞİNİZ BU MARKA ŞU AN AMERİKADA EN FAZLA SATILAN ARAÇ(KALOS - AVEO) TEK FARK KOREDE ÜRETİLMİYORDA BREZİLYADA ÜRETİLİYOR. GM DAMGASI GÖRDÜĞÜM HER MOTORA KEFİL OLURUM.BİRDE HANGİ MARKA SINIRSIZ KM 5 YIL GARANTİ VERİYOR?
auto motor sport sayısını bugün bayilerde aradım bulamadım auto show var onda da captivadan bahsetmemiş kasım sayısı henüz bayilere ulaşmamış olabilir mi yada bu derginin internet sayfası var mı
quote:
Orjinalden alıntı: nebituran
güzel da o artısı yokmu onun için almam bir haç ile gezemem
her gördüğün artıyı haç mı zannettin
ben de almam dandik çünkü..
Kore ve Fransız malından uzak duracaksın
Kore malı LG ve Samsung tan başkası yalan
Arkadaşlar bence Türkiyedeki Chevrolet markasına çok haksızlık yapılıyor. Burada olumsuz görüş bildiren arkadaşlar günlük hayatlarında kullandı mı acaba bu arabaları? Bizim 2005 model Lacetti 1.6HB SX arabamız var. 34bin kmde ve sorunsuz. Periyodik bakımları yapılıyor. Ayrıca bu arabayı biz 24bin ytlye sıfır km olarak bayiden aldık ve bence parasının hakkını kesinlikle veriyor. Şimdi bu fiyata alınabiliyor mu bilmiyorum. Biz alırken astra ve benzeri c segmenti araçlar 32bin ytlye satılıyordu( en düşük olarak ). Arada 8bin ytl var. Az bir para değil. Tamam herkes arabasının iç aksamında daha güzel malzemeler ister. VW bu konuda oldukça iyi mesela ama arkadaşlar 8bin ytl fark buralarda ortaya çıkıyor işte. Yani arabamızda abs, 2 hava yastığı, 4 tekerlekte dis fren vs güvenlik donanımları var. Ama esp, yol bilgisayarı gibi pahalı, teknolojik ekipmanlar yok. Bence buralarda tasarrufa gidilerek üretilmiştir bu araçlar. Tamam bir opel ya da vw gibi sağlam ve tok bir araba değil ama kesinlikle verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz. Arabanın gidişi güzel, motoru güzel, konforlu bir araç. Görüşlerim bunlar, teşekkür ederim
bence biraz bekle 2007 outlanderi gör ondan sonra karar ver derim
land rover FREELANDER ın fiyatı 90.000 ytl.....
bu fiyata alınabilecek en iyi jeep...
nede olsa adı var.... LANDROVER....
adını bırak süperlüks bi araçç
freelanderin sitesinde iç dizayla ilgili bişey göremedim site hakkında bilgisi olan varsa yardım bu arada bede 307 hdi vardı 2003 model 23.500 e sattım 1,4 sunroof ve sony mp3 çalarda extralarıydı bilmiyom ii mi ettim kötü mü ama hayırlısı kafaya koydum jip alınacak ama hangisi
bu araç freelander 2 diye geçiyo türkiyeye ne zaman gelir ki freelander1 eskidi daha doğrusu kasa yenileyeceği için cazip değil ama 2 si güzel görünüyo fiyatı ve gelip gelmeyeceği muamma olmasa gerçekten güzel araç teşekkürler
mehmetozgür sen milletin dediğine bakma.bizde 2007 kia sportage var bu arçlar hakkında yorum yapan arkadaşlar hiç suv kullandımı ki böyle yazıyorsunuz.yok ne lazım yok bi şeye yaramaz .sizin o bahsettiğiniz arçalar bırakın karda ilerlemeyi toprak-çimen de bile yerinde sayar.bizzt kendim yağmurlu havada ıslak çimen ve eğimli arzide denedim içeriden 4 wd lock düğmesine basmadan patinaj bile çekmeden yokuş çıktı.burda amaç kullanm alanıdar.eğer agır arazi koşullarında kullanmayacaksanız tavsiye ederim captiva güzel bi suv.ihtiyaç duyuyorsanız alın derim.ayrıca istersen kia larada bak memnun kalırsın saygılar
werus a sonuna kadar katılıyorum yani bu araç dendiği gibi teneke filan değil yani içine girince evet x5 kadar lüx değil ama güven veriyor ve arazidede eminmki iyidir yani ben karadenizliyim her yıl yaylaya giderim ve bu araç o yolarda eminimki gayet iyi sonuçlar verir üstelik 3 yıldır bi kalos 1.4 s kulanıcısı olarak araçımdan gayet memnunum hemde bu araçla defalarça yaylaya gidip geldim hiç banamısın demedi gerçi alçak olduğu için yavaş gitmek gerekiyor ama bu da normal üstelik yaylada megan II yi akşamdan dışarda bıraktıklarında sabah çalıştırmak için 2 saat uğraşanların yanından çok geçtim kalosla hemde hiç uğraşmadan
biz captiva yı tavsiye etmeyiz,çok kötü araç demedik.sadece FİATININ ARABASI DEĞİL
MERHABA FORUMDAKİ MESAJLARA BAKTIM,VE ÜZÜLDÜM BİRAZDA İNTERNETİN YADA SANAL ALEMİN NE KADAR UÇSUZ BUCAKSIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK,BURADA BİŞEYLERİ OKUMAK FİKİR BELİRTMEK PAYLAŞMAK ÇOK GÜZEL AMA BOŞ KONUŞMAK ÇOK GEREKSİZ BENCE BU BENCE KİŞİNİN BOŞLUĞUYLA İLGİLİ,,,, CHEVROLET TENEKE DİYEN YADA BOŞ FİKRİNİ BELİRTENLERE ŞÖYLE YANITIM VAR.. CAPTİVA TAM 3 HAFTADIR ALTIMDA 7000 KM OLDU, EN AZ 10 ARABAM OLDU BUGUNE KADAR 3-4 SUV TEST ETMİŞTİM, VE GÖRDÜKLERİMDE FİYAT PERFORMANSTA EN İYİSİ DİYEBİLİRİM... EN AZINDAN KİA SORENTO YADA RAV4 DEN İYİDİR DERİM ÇÜNKĞ HEPSİNİ KULLANDIM
SINIF FARKI TABİKİ MERCEDES ML ,X5 VE TOUREG E GÖRE FARKLI,,AMA ORDAKİ MERCEDES BİLE BAŞARISIZ TOUREG E GÖRE ,KIYASLAMA OLMALI AMA .. BOŞ İŞKEMBEDEN ATMALAR OLMAMALI.. TEŞEKKÜRLER..
AMS dergisi yeni sorento, captiva ve santa fe yi test etti.
Captiva tüm sürüş dinamiklerinde rakiplerini resmen yedi, bitirdi...
quote:
Orjinalden alıntı: dndrctn
MERHABA FORUMDAKİ MESAJLARA BAKTIM,VE ÜZÜLDÜM BİRAZDA İNTERNETİN YADA SANAL ALEMİN NE KADAR UÇSUZ BUCAKSIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK,BURADA BİŞEYLERİ OKUMAK FİKİR BELİRTMEK PAYLAŞMAK ÇOK GÜZEL AMA BOŞ KONUŞMAK ÇOK GEREKSİZ BENCE BU BENCE KİŞİNİN BOŞLUĞUYLA İLGİLİ,,,, CHEVROLET TENEKE DİYEN YADA BOŞ FİKRİNİ BELİRTENLERE ŞÖYLE YANITIM VAR.. CAPTİVA TAM 3 HAFTADIR ALTIMDA 7000 KM OLDU, EN AZ 10 ARABAM OLDU BUGUNE KADAR 3-4 SUV TEST ETMİŞTİM, VE GÖRDÜKLERİMDE FİYAT PERFORMANSTA EN İYİSİ DİYEBİLİRİM... EN AZINDAN KİA SORENTO YADA RAV4 DEN İYİDİR DERİM ÇÜNKĞ HEPSİNİ KULLANDIM
SINIF FARKI TABİKİ MERCEDES ML ,X5 VE TOUREG E GÖRE FARKLI,,AMA ORDAKİ MERCEDES BİLE BAŞARISIZ TOUREG E GÖRE ,KIYASLAMA OLMALI AMA .. BOŞ İŞKEMBEDEN ATMALAR OLMAMALI.. TEŞEKKÜRLER..
captivayı 2.kez test ettim aracın kullanım rahatlığı ve konforu yeterli ancak içerideki kadran renginin yeşil olması estetiği kapatıyor sanırım gece uzun yolculuklarda yorucu olacak 7 koltuk high modelini sipariş ettik artık alınmış alınmıştır diyecez ama elimden gelse o kadran rengiyle oynardım belkide oynarım
Hayırlı olsun..
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetozgur07
captivayı 2.kez test ettim aracın kullanım rahatlığı ve konforu yeterli ancak içerideki kadran renginin yeşil olması estetiği kapatıyor sanırım gece uzun yolculuklarda yorucu olacak 7 koltuk high modelini sipariş ettik artık alınmış alınmıştır diyecez ama elimden gelse o kadran rengiyle oynardım belkide oynarım
teşekkürler
dostum hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan,alınmış alınmıştır;iyi bir seçim yaptın.benim tek tepkim bu ithalatçılara.Captiva 2000cc altı olduğu için fiatlandırılırken; baz fiat+%60 ötv+%18 kdv olarak fiatlandırılıyor.santa fe ve sorento 2000cc üzeri olduklarından %84 ötv+%18 kdv olarak fiatlandırılıyorlar. arabanın baz fiatına 100ytl dersen;araç 1600-2000 cc arasıysa(captiva gibi) fiatı 188.8 ytl olur. aynı araç 2000cc üzeri ise 217.12 ytl olur.yani 217.12/188.8=1.15 kat fark olur. 100.000 ytl ye santa fenin en full ünü veriyorlar.bu hesaptan captiva nın en full ünün 87 ytl ye verilmesi lazım.ikisini de aynı kabul edersek.amacım matematik dersi vermek değil ;bilgiyi paylaşmak ve firmaların fiat politikalarını anlatmak.saygılar