Şimdi Ara

Chevrolet Captiva ??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
8.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Postal_Phreak

ARKADAS AMERIKADA EN FAZLA SATILAN ARAC DEMIS, ORDA EN FAZLA SATILAN ARABA TOYOTA, AYRICA BU KALOSLARDAN FALAN AMERIKADA YOK !!!! CHEVROLET FIRMASI AVRUPAYA OZGU TASARLADI BUNLARI, SADECE AVRUPAYA FILAN SATILIYOR. DOGRU KONUS MILLETI YANILTMA YOKSA YEMISIMMMM CHEVROLETSINI

quote:

Orjinalden alıntı: realist_

ARKADAŞLAR TENEKE DEDİĞİNİZ BU MARKA ŞU AN AMERİKADA EN FAZLA SATILAN ARAÇ(KALOS - AVEO) TEK FARK KOREDE ÜRETİLMİYORDA BREZİLYADA ÜRETİLİYOR. GM DAMGASI GÖRDÜĞÜM HER MOTORA KEFİL OLURUM.BİRDE HANGİ MARKA SINIRSIZ KM 5 YIL GARANTİ VERİYOR?

Sana bir site vereyim mi?http://www.chevrolet.com/aveo/ .tr koyma

Amerikada yokmuymuş Aveo Ha)

• Hayırlı olsun. Resim bekleriz

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 6 Aralık 2009; 22:57:18 >
  • chevrolet kalitesini güvenini captiva da aramayın,amerika da satışa dahi sunulmuyor!!Chevroletinin gerçek suv unu arıosanız amerika sitesin girin orda var gerçek suvları (equinox)!! daha önceden de arkadaşların söylediği gibi daewoo fabrikalarında üretiliyor captiva..
    ben yakından inceleme şansı buldum işçilik ve malzeme kalitesi gerçekten kötü!!! Arkadaşın 1 aylık captivasının geri park kamerası sorun çıkarttı!! Chevrolet markasına lafım yok!! ama captiva chevrolet ise bu equinox ne???

Chevrolet Captiva ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: thelanselot

chevrolet kalitesini güvenini captiva da aramayın,amerika da satışa dahi sunulmuyor!!Chevroletinin gerçek suv unu arıosanız amerika sitesin girin orda var gerçek suvları (equinox)!! daha önceden de arkadaşların söylediği gibi daewoo fabrikalarında üretiliyor captiva..
    ben yakından inceleme şansı buldum işçilik ve malzeme kalitesi gerçekten kötü!!! Arkadaşın 1 aylık captivasının geri park kamerası sorun çıkarttı!! Chevrolet markasına lafım yok!! ama captiva chevrolet ise bu equinox ne???

Chevrolet Captiva ???

Captiva orijinal donanımında bildiğim kadarıyla geri park kamerası yok. Arkadaşınız bunu sonradan ya da serviste satılan farklı firmanın ürünü olarak taktırmış olabilir. Umarım aracından memnundur.

• Kia Sorento:82.000 YTL + DVD si falan 2.5 motor 170 HP galiba , 400 tork mis gibi işte En çok satan SUV zaten...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.