Şimdi Ara

Chevrolet Captiva - tüm başlıklar - (500. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.215
Cevap
89
Favori
1.074.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Havayı cama verdiğimde kar işareti çıkmıyor motorda bulunan klima borusuna dokunduğumda soğuk olduğunu gördüm. Tekrar camdan alıp hava difizörlerinden verdiğimde klima borusu ısındı. Klima devre dışı kaldı. Normal klimayı açma düğmesine bastığımda kar işareti çıkıyor klimada devreye giriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Araç rolantide çalışırken devir kaçta çalışıyor?

• Normal orada bir sıkıntı yok 1000 devrin altında...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda 2011 Captive İnci Beyaz LT paket ile aranıza katıldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_sencel -- 8 Ocak 2020; 14:24:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_sencel

Sonunda 2011 Captive İnci Beyaz LT paket ile aranıza katıldım :)
    Hayırlı ve uğurlu olsun hocam. Allah kaza bela vermesin. 2011 modellerde LTZ paket yok bildiğim kadarıyla?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hector81

Hayırlı ve uğurlu olsun hocam. Allah kaza bela vermesin. 2011 modellerde LTZ paket yok bildiğim kadarıyla?

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi LT paket zaten, ben yanlış yazmışım.
  • Arkadaşlar araçımı otoparka parkettikten sonra araçın biraz arkasında bu sünger gibi malzeme gördüm aldım bagaj koydum üstünde gmdat gördüm bu Chevrolet ile olduğunu gördüm bu sünger nerden çıkmış olabilir

• mustafaeae43 kullanıcısına yanıt
    Varmı beyler bilgisi olan acil

• WhatsApp grubumuza katılabilirsiniz. Link;
    WhatsApp.com
    Sayfa Bulunamadı
    https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser

• Herkese Merhaba,
    Captiva High 2008 satın aldım yeni. Ankara'dayım.
    Normal bakımlarımı yaptırabileceğim uygun bir ( hem fiyat hem de işçilik için ) Servis, önerebilir misiniz?
    Teşekkürler.
  • stranger0609 kullanıcısına yanıt
    Nasıl hallettin, anlatırmısın?

• arkadaşlar bugün serviste aracımda start stop olduğunu, aküsü değiştiği için çalışmadığını öğrendim. sizlerin araçlarınızda start-stop var mı?
  • mustafaeae43 kullanıcısına yanıt
    Tampon içi destek köpüğü, düşmüş sanırım. Aracınıza otoparkta biri çarpmış. Plastik tamponların içinde kolay kırılmasın diye o gördüğünüz köpükten mevcut. Araca çarpılınca o parça kırılmış kopup aşağı düşmüş.

• aydayd A kullanıcısına yanıt
    Herhangibi bir kaza olmadı 2-3 yol önce direksiyon kutusu parça değişmişti o zaman dikkatli takılmamış galiba o sünger o sünger anladığım kadarıyla kapıyı açınca ön kısmındaki sünger sağ tarafta var solda yok

• didamert kullanıcısına yanıt
    Oto filmcilerin kullandığı ısı tabancalarından aldım bir adet. İnternette videoları var, izlerseniz nasıl tatbik edeceğiniz hakkında fikir de edinirsiniz. Isı tabancası ile ısıtılınca orjinaline dönüyor
  • Arkadaşlar kolay gelsin 2007 captiva da ayna yanında tavandan gelen park sensörü girişi gibi kablo var tamponda sensörler var ama gösterge yok ayrıca yağmur sensörü var park sensörü için ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkürler

• özel servisin tavsiyesiyle aracımın emme manifoldunu değiştirdim. bu arada birkaç rulman kayış vs değişmiş. ben arabayı ekonomi modunda uyuz sanıyordum meğer değilmiş. hızlanırken 130 dan itibaren sanki arkadan demir atılır gibi yavaşlıyordu şimdi 160 a bir nefeste çıkıyor. yolda da yağ gibi akıyor. tüketimi hesaplamadım daha ama düşeceğinden eminim. eğer ki benzer belirtileriniz varsa değiştirmenizi tavsiye ederim.
  • 2008 Captiva, partikül filtre iptali ve yazılım için 800 TL fiyat teklif edildi.
    Önerir misiniz, gerek var mı?

• Ankara için, lütfen işinden anlayan uygun bir servis tavsiyesi yapın.
    Captiva, 2008

• quote:

Orijinalden alıntı: didamert

2008 Captiva, partikül filtre iptali ve yazılım için 800 TL fiyat teklif edildi.
    Önerir misiniz, gerek var mı?
    Sıkıntı nedir hocam, neden iptal ettirmek istiyosun? Aracın orijinalliğinin bozulmasını şahsen tavsiye etmem.

• 
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.