Şimdi Ara

chevrolet cruze 1.6lt plus vs honda jazz 1.4 fun otm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wurunkadde

cruzeda hız sabitleyici var mıydı ls plus'da

Plus olmayanda bile var :)
  • citroen c4 1.6vti confort otm. vs cruze 1.6 ls plus olsa ne dersiniz peki :)
  • Eğer yakıt sorun değilse tabiki Cruze
  • yakıt sorun değil
  • o kadarda demedik :) orta şeker diyelim
  • quote:

fazla yol yapmayacağım evet o yüzden birde dizeller çok pahalı ucuz olanlarında ise donanım yok. aracı şu anda tek veya 3 kişi kullanacağım. uzun yola sık sık çıkabilirim arabanın tadını çıkarma adına. bagaj ihtiyacım çok yok evli değilim yani çok fazla önemsemiyorum diyelim.

birde arkadaşlar 2. el mazda 3'ler 41 milyar felan bu konuda ne düşünüyorsunuz.

o km cruze-jazz + 2. el mazda 3

Ben manuel cruze hb kullanıyorum. Yakıtı abartıldığı kadar değil 8.0 -8.5 litre ortalama yakıyorum İstanbul trafiğinde. Ama çok kaçan çabuk hızlanan bir araba değil doğruya doğru. Rodajda olduğu için zaman zaman bastım 170i gördü dahada giderdi ama hızlı sürmeye alışkın değilim zorlamadım. Benim beklentilerimi karşılıyor ben çok uygun fiyat aldığım için tercih ettim.

Ama iş Mazda 3 olursa değişir tabi ben Mazda 3 derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anotherbrick55 -- 7 Şubat 2012; 22:26:09 >

• yanlız mazda 3 2. el olur ancak çünkü sıfırı epey pahalı.

birde bu cruze'lara hood çok yakışıyor kaputa yaptırırım ben bu arabayı alırsam kesin :)
  • bi cruz cu olarak sana jazz panoromik tavanlısını tavsiye ederim,cruz performans olarak biraz zayıf kalıyor geç hızlanıyor ama parasına göre alınabilecek araçlardan öne çıkan cruz.iki aracıda bi test sürüşü yap kararını ondan sonra ver.
  • cruze için 15-20lt geyikleri gerçekten komik...
    bende otomatik 24.000km de bir tane var. yani sallayanlardan değilim
    20.000km dir en yüksek gördüğü tüketim100km/9.1lt. uzun yolda 100km/6.2lt

quote:

citroen c4 1.6vti confort otm. vs cruze 1.6 ls plus olsa ne dersiniz peki :)

eski nesil 4 ileri otomatik, eksik donanım, eksik güvenlik. kazanan cruze olur....

honda jazz da iyi bir seçim, ailemizde fun+i-shift mevcut, çok memnunuz. istanbul ortalaması 100km/6.5lt. yüksek donanımlı, rahat, ferah, keyifli.
    b sınıfı araç tercih etmek isteyen ve yakıt tüketimini fazlaca düşünenler için 43.000tl lik jazz fun cvt iyi bir tercih olabilir...yanlız dikkat!! 43.000tl...

• seat ibiza 1.2 tsi dsg?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

seat ibiza 1.2 tsi dsg?

evet 1.2tsı ve dsg uyumu çok güzel. aynı zamanda keyifli bir araç...vergi avantajı ile iyi bir seçenek.
    ama, donanımı bahsi geçen araçlara göre çok zayıf ve 5 kapı sport modeli 40.000tl...
    teknik paket ve esp eklesek 42.000tl, en zayıf yönü 2 hava yastığı. Ve malesef ekleme yapılamıyor.
  • Mazda 3 benim gözümde diğer 2 seçenekten daha iyi bir araçtır. Ama cruze de çok güzel bir araç ve birbirlerine çok fazla üstünlük sağlayan araçlar değildirler. Mazda 3 2. el olması biraz kötü olmuş ama şirket arabası olarak kullanılan bir mazda 3 görmedim. Temizini bulursanız mazda 3 derim yoksa cruze
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

quote:

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

seat ibiza 1.2 tsi dsg?

evet 1.2tsı ve dsg uyumu çok güzel. aynı zamanda keyifli bir araç...vergi avantajı ile iyi bir seçenek.
    ama, donanımı bahsi geçen araçlara göre çok zayıf ve 5 kapı sport modeli 40.000tl...
    teknik paket ve esp eklesek 42.000tl, en zayıf yönü 2 hava yastığı. Ve malesef ekleme yapılamıyor.

evt sanırım en büyük eksiği esp, hava yastığı ve yokuş kalkış desteği.. ama 9 küsür saniyelik 0-100 hızlanması çekici yapıyo ibizayı bana göre.. özellikle sollamalarda falan hayat kurtarıcak bi faktör.. o açıdan ağır ivmelenen araçlara biraz mesafeli bakmaya başladım.. gerçi arkadaş farklı araç arasında ikilemde kalmış ama bu faktörü de gözardı etmemek lazım..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.