Şimdi Ara

chevrolet cruze 1.6lt plus vs honda jazz 1.4 fun otm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu 2 araçtan birinin 0 km'sini alacağım sanırım test sürüşlerinide yapacağım yakında

sizce hangisi yaklaşık 42-43 milyarlık arabalar

birde bayiilerden indirim alabilir miyiz ekstradan alan varsa paylaşabilir mi

• Bunlar farklı araçlar. Sırf görüntüsüne göre mi seçim yapacaksın, tam olarak anlamadım.

Civic mi Cruze mu desen anlayacağım da, Jazz ne alaka?
  • 2sininde full versiyonları bunlar ve fiyatları yakın. görüntülerine gelince cruze daha hoş geliyor. jazz ise panoromik cam tavan ile gayet hoş duruyor. bu 2si arasında düşünüyorum şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurunkadde

2sininde full versiyonları bunlar ve fiyatları yakın. görüntülerine gelince cruze daha hoş geliyor. jazz ise panoromik cam tavan ile gayet hoş duruyor. bu 2si arasında düşünüyorum şimdilik.
    Peki ihtiyaçlarınız nedir? Benzinli düşündüğünüze göre fazla yol yapmıyorsunuz demektir. O zaman, aracı kaç yolcuyla kullanacaksınız? Uzun yola sık sık çıkar mısınız? Bagaj ihtiyacınız nedir?
  • fazla yol yapmayacağım evet o yüzden birde dizeller çok pahalı ucuz olanlarında ise donanım yok. aracı şu anda tek veya 3 kişi kullanacağım. uzun yola sık sık çıkabilirim arabanın tadını çıkarma adına. bagaj ihtiyacım çok yok evli değilim yani çok fazla önemsemiyorum diyelim.

birde arkadaşlar 2. el mazda 3'ler 41 milyar felan bu konuda ne düşünüyorsunuz.

o km cruze-jazz + 2. el mazda 3
  • quote:

fazla yol yapmayacağım evet o yüzden birde dizeller çok pahalı ucuz olanlarında ise donanım yok. aracı şu anda tek veya 3 kişi kullanacağım. uzun yola sık sık çıkabilirim arabanın tadını çıkarma adına. bagaj ihtiyacım çok yok evli değilim yani çok fazla önemsemiyorum diyelim.

genelde kütahya ankara gelebilirm coğunlukla bu tip uzun yol yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dijital Binali

Peki ihtiyaçlarınız nedir? Benzinli düşündüğünüze göre fazla yol yapmıyorsunuz demektir. O zaman, aracı kaç yolcuyla kullanacaksınız? Uzun yola sık sık çıkar mısınız? Bagaj ihtiyacınız nedir?

Alıntıları Göster
    otomatik yazmışsınız
    honda cvt şanzımanıyla, cam tavanıyla ve tüketim değerleriye bir adım daha öne çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ngerek

otomatik yazmışsınız
    honda cvt şanzımanıyla, cam tavanıyla ve tüketim değerleriye bir adım daha öne çıkar.

Alıntıları Göster
    ben görünüş olarak cruze derim
  • quote:

genelde kütahya ankara gelebilirm coğunlukla bu tip uzun yol yapabilirim.

Alıntıları Göster
    Mazda 3 Cruze'ye göre biraz daha kaliteli bir araçtır, fakat fark fazla değildir. İkisi de özellikle şehir içinde muazzam yakarlar. Ancak sıfır km seçeneğiniz varken 2. el araç bakmanızı tavsiye etmem.

Bu arada belirtmeliyim genişlik açısından Jazz sınıfına göre (B sınıfı MPV) oldukça başarılı bir araçtır, Cruze C sınıfıdır ve Jazz'dan daha geniş ve daha konforludur.

• quote:

fazla yol yapmayacağım evet o yüzden birde dizeller çok pahalı ucuz olanlarında ise donanım yok. aracı şu anda tek veya 3 kişi kullanacağım. uzun yola sık sık çıkabilirim arabanın tadını çıkarma adına. bagaj ihtiyacım çok yok evli değilim yani çok fazla önemsemiyorum diyelim.

Bahsettiğiniz 3 aracı da kullandım.
    5 seneden biraz uzun süre mazda 3 kullandım. En ufak sorun yaşamadım, bakımlar harici servise gitmedim. Otomatikti, şehiriçi 10 lt civarı yakardı.( yoğun şehir içi)
    Eşim Jazz ın bir önceki kasasını kullanıyordu, ben de bayağı kullandım. Yenisi daha iyidir, donanımı çok iyi, kıpır kıpır bir araba. Motoru çok güçlü değil haliyle, yanlış hatırlamıyorsan 8 lt civarı yakardı aynı mesafelerde.
    Jazzı satıp eşime cruze ld otomatik aldık. Ona büyük geldi, bana normal. Halen kullanıyor. Yakıt olarak 10-11 arasında aynı yerlerde. Geniş rahat, 6 ileri vitesin geçişleri mazda ve jazz kadar iyi değil.
    Jazz ve Cruze da da kronik bir sorun yaşamadık.
    Kısaca hepsi iyi araçlar. Ben olsam kendime mazda eşime jazz derim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyneco -- 7 Şubat 2012; 19:26:13 >

• B segment benzinli bir arabaya 42-43 bin lira vermektense 0km cruze ya da 2.el mazda3 honda civic opel astra vw golf almak daha mantikli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

B segment benzinli bir arabaya 42-43 bin lira vermektense 0km cruze ya da 2.el mazda3 honda civic opel astra vw golf almak daha mantikli olur
    yorumlarınza teşekkürler hepsi gerçekten çok değerli benim için

peki otomatik şanzımanda cruze nasıl merak ettim
  • Fiyat ne kadar etken bilmiyorum ama Cruze'da liste fiyatı üzerinden bayisine göre en az 2 bin lira civarı indirim almanız mümkün.
  • quote:

yorumlarınza teşekkürler hepsi gerçekten çok değerli benim için

peki otomatik şanzımanda cruze nasıl merak ettim

Alıntıları Göster
    Cruze'u Cruze kullananlara sorun derim. Buraya kalırsa Cruze şehiriçinde 15 litre yakan, otomatik viteste ise 20 litrelerde seyreden ve gitmeyen bir otomotil. Hep aynı geyikler dönüyor. Hatta joushkun arkadaşımız daha yeni Cruze aldı, ben olsam ona sorardım.

Gelmiş bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 7 Şubat 2012; 17:50:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Cruze'u Cruze kullananlara sorun derim. Buraya kalırsa Cruze şehiriçinde 15 litre yakan, otomatik viteste ise 20 litrelerde seyreden ve gitmeyen bir otomotil. Hep aynı geyikler dönüyor. Hatta joushkun arkadaşımız daha yeni Cruze aldı, ben olsam ona sorardım.

Gelmiş bile.

Alıntıları Göster
    ozman joushkun'dan cruze hakkında yorumlarını bekliyorum. şu anda sitesindeki lt plus fiyatı 42.200 sanırım pazarlıkla 40'a inerler ozman.

• quote:

ozman joushkun'dan cruze hakkında yorumlarını bekliyorum. şu anda sitesindeki lt plus fiyatı 42.200 sanırım pazarlıkla 40'a inerler ozman.

Alıntıları Göster
    otomatiği 44 müş pardon
  • quote:

otomatiği 44 müş pardon

Alıntıları Göster
    Şehiriçi ağırlıklı kullanılacak ise Jazz olabilir.

Dur kalk trafiğinde yakıt tüketimi daha uygun olacaktır ve dar alanlara park etmede avantajı ortaya çıkacaktır.

Cruze da güzel bir araç.

Coşkun anlatsın işte. :)
  • quote:

Benim aldığım düz vites. Hatta birkaç mesaj yukarıda Eray arkadaşım yazmış, onda da var aynısı.

Tüketim şehiriçinde bu mevsimde 9-10 lt civarında seyrediyor. Henüz uzun yol yapamadım, zaten 1 ay oldu 1000 km'yi bile yeni aştı. Ama otoyol sürüşlerinde tüketimin düştüğünü biliyorum. Otomatiği de 1-2 lt fazla yakar normal olarak. Zaten 1.6 otomatik C segmenti bir araç şehiriçinde en az 8,5-9 en fazla 13 lt yakar. Daha azına ya da daha fazlasına kapasitesi yetmez.

Ben beyaz renk düz vites LT Plus WTCC Edition sunroofluyu Aralıkta 39 bine aldım. Fakat 2,5-3 bin lira zam geldi. Siz yine de birkaç bayiden fiyat alın. Ben Istanbul Balkan'dan aldım, Kemal beye beni hatırlatırsanız ve hatırlarsa yardımcı olacaktır. :

Siz gidin ve test edin, kararınızı öyle verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

quote:

Benim aldığım düz vites. Hatta birkaç mesaj yukarıda Eray arkadaşım yazmış, onda da var aynısı.

Tüketim şehiriçinde bu mevsimde 9-10 lt civarında seyrediyor. Henüz uzun yol yapamadım, zaten 1 ay oldu 1000 km'yi bile yeni aştı. Ama otoyol sürüşlerinde tüketimin düştüğünü biliyorum. Otomatiği de 1-2 lt fazla yakar normal olarak. Zaten 1.6 otomatik C segmenti bir araç şehiriçinde en az 8,5-9 en fazla 13 lt yakar. Daha azına ya da daha fazlasına kapasitesi yetmez.

Ben beyaz renk düz vites LT Plus WTCC Edition sunroofluyu Aralıkta 39 bine aldım. Fakat 2,5-3 bin lira zam geldi. Siz yine de birkaç bayiden fiyat alın. Ben Istanbul Balkan'dan aldım, Kemal beye beni hatırlatırsanız ve hatırlarsa yardımcı olacaktır. :

Siz gidin ve test edin, kararınızı öyle verin.

Alıntıları Göster
    iş otomatik vites olunca jazz cvt cruze den bir gömlek üstün.sarsıntısız vites geçişi ve yakıt tüketimi ile seni memnun eder.2000 km dir kullanıyorum ort tüketim 6,2.sana şöyle diyeyim jazz,daha önce sahip olduğum fiat bravodan geniş.cruze alacaksan lpgsiz olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

iş otomatik vites olunca jazz cvt cruze den bir gömlek üstün.sarsıntısız vites geçişi ve yakıt tüketimi ile seni memnun eder.2000 km dir kullanıyorum ort tüketim 6,2.sana şöyle diyeyim jazz,daha önce sahip olduğum fiat bravodan geniş.cruze alacaksan lpgsiz olmaz.

Alıntıları Göster
    cruzeda hız sabitleyici var mıydı ls plus'da
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.