Şimdi Ara

chevrolet cruze 2012 2013 özellik farkı (extralar geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edition pluslar 2012 aralıkta bitti onun yerine sport plus geldi cruze makyajlandı + mylınk geldi sadece sport plusta mylınk var navigasyon özelliğide 2013 modellerde geliyor
  • yakışıklı araba
  • opel in yeni gelen 1.6 dizel motorunu cruze a koysalar acayip satarlar.ayrıca sedana 1.4 turbo motorda gelmeli artık.
  • hocam cruze un tasarımını çok beğeniyorum ancak yakıt tüketiminin çok olduğu söyleniyor, buda açıkçası beni araçtan soğutuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaskalı Suikastçi

hocam cruze un tasarımını çok beğeniyorum ancak yakıt tüketiminin çok olduğu söyleniyor, buda açıkçası beni araçtan soğutuyor..

valal bu fiyata c sınıfı full donanımlı konforlu güvenli sağlam yakışıklı benzinli araba bulamasın yakıtı çok sorunsa lpg takıp devam edersin zaten chevrolet sürekli indirim yapıyor yıl sonuna doğru sport plus mt ve at 40 42 arasına düşer beklemek lazım şuan 45.000 tl alırsan ileri aylarda büyük zarar edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 8 Temmuz 2013; 9:36:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

opel in yeni gelen 1.6 dizel motorunu cruze a koysalar acayip satarlar.ayrıca sedana 1.4 turbo motorda gelmeli artık.

yurtdışında turbo dizel gelecek trye 1.4 turbo gelir mi bilinmiyor gelirse çok satar chevrolet astranın satışını etkiler diye korktuğu için sedana getirmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 8 Temmuz 2013; 9:39:34 >
  • tşk xCixLandx
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

opel in yeni gelen 1.6 dizel motorunu cruze a koysalar acayip satarlar.ayrıca sedana 1.4 turbo motorda gelmeli artık.

yurtdışında turbo dizel gelecek trye 1.4 turbo gelir mi bilinmiyor gelirse çok satar chevrolet astranın satışını etkiler diye korktuğu için sedana getirmiyor

aslında getirmesi lazım chevrolet müşterisiyle astra müşterisi farklı aradaki kalite farkı alacak müşteride zevkine tipine kalitesine bütçesine göre alacak.sedana 1.4 turbo gelmeli.dizel olayını anlamadım tr ye yeni dizel ünite mi getirecekler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Zam yapsan sorun oluyor. Fiyati dusursen sorun oluyor. Donanim eklesen sorun oluyor. Dinanim kaldirsan sorun oluyor. Nasil bir ulke burasi anlamadim gitti.

+1907
  • yıl 2013 oldu hala gm lpgye garanti vermiyor hb satılsın diye 1.4 koydu sedana koysa hb elinde kalırdı sedana 1.4 turbo veya 1.6 dizel gelirse satış patlaması olur herkes sıraya girebilir ve fiyatıda artar eğer sedana 1.4 turbo gelirse direk onu alırım 1.6 yı almam benim gibi düşünen çok kişi vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 8 Temmuz 2013; 10:09:02 >
  • quote:

yıl 2013 oldu hala gm lpgye garanti vermiyor hb satılsın diye 1.4 koydu sedana koysa hb elinde kalırdı sedana 1.4 turbo veya 1.6 dizel gelirse satış patlaması olur herkes sıraya girebilir ve fiyatıda artar eğer sedana 1.4 turbo gelirse direk onu alırım 1.6 yı almam benim gibi düşünen çok kişi vardır

doğru söylüyorsun.yaptıkları iş mantıksız üretme kardeşim tipsiz hackbacki sedan kasan tutmuş tak 1.4 turbo motoru sat gitsin.kendi kendilerini öldürüyorlar.
  • sonuçta hb seven müşterilerde var bunu kaçırmak istememiştir hb 2011de çıktı ve 2 yılda baya sattı şimdi 1.4 t motorda olduğu için daha fazla satıyor eğer sadece sedanla devam etseydi fazla satış yapamazdı hb müşterileri kaçırırdı opele giderlerdi onun ,için sedan geride kalıyor
  • Cruze gittikçe mükemmele doğru yaklaşıyor zaten chevrolet yurtdışında çok satan bir araç fakat Türkiye'de fazla satmıyor bunun nedenini araştırmak lazım..
    Cruze kasası en beğenilen kasalardan biri, yeni gelen donanımlarıyla birlikte fiyatı da düşerse dört dörtlük bir araba olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Eşeğe altın semer vursan diye bi laf var..

bu eşek senin eşeğinden her konuda önde gidecek olan konuma gelmesine çok az kaldı.

Cruze yakıyor diyen arkadaşlar müdahil araçlarına 1.6atmosferik motor kullanan araçlarada baksınlar.Şu an cruzum yok ev alırken sattım ama yakıtı şehir içi 8.5-10lt arasında geziyordu şehir dışında ise 5-7 arası max.Bu tabi aracı kullanmanıza göre değişiyor.

Bu araçdaki tek sıkıntı çukulara girince süspansiyonun sesli çalışması idi sanırım onuda 2013 yada 2014 modelde giderdiler yada giderecekler tam bilgim yok, tam bilgim olan 2014de bu sorundan eser kalmayacağıdır.

Önümüzdeki süreç;
    1.4T motor sedan kasaya gelecek (bu yılın sonu yada 2014 ilk çeyrek)
    1.6 Dizel motor cruze hb sonrasında sedan olarak gelecek(belli değil)

hadi bakalım bundan sonra göreceğim o 105beygirlik araçlarına 70bin lira ödeyenleri.

Neyse tartışmaya gerek yok kullanan biliyor cruzu ama ne kadar anlatsak size göre çok yakıyor-gitmiyor hatta 1986 model murat 131 ile eş değer bir araç bu...

• quote:

okumadan anlamadan yazdığın belli oluyor ben makyajlı cruzelardan bahsediyorum oraya 2012 diye belirtmişim 2012 lerde spoiler vardıda biz mi bilmiyorduk
    ve mylınklere navigasyon özelliğide geliyor 2013lerle 2012 lerde ayrıca tek tuşla cam kaldırma özelliğide yoktu ben bunları anlatmak istedim laf atacağına önce iyice anla sonra cevap ver

yahu 2012 modellerin wtcc edition paketinde spoiler yokmu benmi rüya gördüm sokaklarda gezerkene ???
  • sen anlamak istemiyorsun galiba ben diyorumki 2012 model makyajlı cruzeda spoiler yok 2013lerle beraber spoiler mylinke navigasyon otomatik cam kaldırma geldi lokurtu sorunu giderilmiş 2013lerle iyileştirme ve özellik eklenlenmiş sen yazdıklarımı okumuyorsun galiba
  • quote:

sen anlamak istemiyorsun galiba ben diyorumki 2012 model makyajlı cruzeda spoiler yok 2013lerle beraber spoiler mylinke navigasyon otomatik cam kaldırma geldi lokurtu sorunu giderilmiş 2013lerle iyileştirme ve özellik eklenlenmiş sen yazdıklarımı okumuyorsun galiba

yok okumuyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

bu eşek senin eşeğinden her konuda önde gidecek olan konuma gelmesine çok az kaldı.

Cruze yakıyor diyen arkadaşlar müdahil araçlarına 1.6atmosferik motor kullanan araçlarada baksınlar.Şu an cruzum yok ev alırken sattım ama yakıtı şehir içi 8.5-10lt arasında geziyordu şehir dışında ise 5-7 arası max.Bu tabi aracı kullanmanıza göre değişiyor.

Bu araçdaki tek sıkıntı çukulara girince süspansiyonun sesli çalışması idi sanırım onuda 2013 yada 2014 modelde giderdiler yada giderecekler tam bilgim yok, tam bilgim olan 2014de bu sorundan eser kalmayacağıdır.

Önümüzdeki süreç;

hadi bakalım bundan sonra göreceğim o 105beygirlik araçlarına 70bin lira ödeyenleri.

Neyse tartışmaya gerek yok kullanan biliyor cruzu ama ne kadar anlatsak size göre çok yakıyor-gitmiyor hatta 1986 model murat 131 ile eş değer bir araç bu...

Allah rızası için birinden rica et seni adam gibi bi C segmenti arabaya bindirsin.. Golf Focus falan.. Belki o zaman düzelirsin.

kolay gelsin..

• quote:

quote:

quote:

Önümüzdeki süreç;

Allah rızası için birinden rica et seni adam gibi bi C segmenti arabaya bindirsin.. Golf Focus falan.. Belki o zaman düzelirsin.

kolay gelsin..

bravo süper bir laf koydun şimdi sen kafana göre ve kendinle gurur duydun...

• quote:

quote:

quote:

Önümüzdeki süreç;

kolay gelsin..

Hocam 35.000 e sifir orta model c segmenti + navi +geri gorus kamera vs olan baska benzinli arac var ise degisyireyim aracimi.

Yilda 8000 km yapıyorum genelde. 2 yil sonunda 14000 deyim. Deger mi sizce 10000 daha fark verip golf yada focus almaya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.