Şimdi Ara

chevrolet cruze 2012 2013 özellik farkı (extralar geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • chevrolet sürekli arabalarına bişeyler ekliyor örnek 2012 temmuza kadar makyajlı kasalarda mylink var ama navigasyon özelliği ve orjinal spoiler otm cam kaldırma yoktu

dün 2013 cruze inceledim SPOİLER GELMİŞ extra özellikler gelecek ve fiyatlar artacak yıl sonuna doğru indirimler devam eder

bu ay 2013 modeller bayilere geliyor ve mylink'e navigasyon özellği gelecek spoiler geldi cam kaldırmayı denedim cam kaldırmaya 1 kere basınca yukarı kalkıyor

kaldırmak için basılı tutuluyordu artık tek basarak otomatik camlar yukarı kalkıyor lokurtu sorunu giderilmiş artık sorunsuz cruze olmuş şuan tam olmuş

2013 lerle yeni eklemeler gelecek cruze alacaklar 2013leri beklesinler 2012 VE 2013 ARASINDA FARKLAR OLACAK 2013 ALMAK DAHA MANTIKLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 8 Temmuz 2013; 10:01:42 >

• bence hic cruze almasinlar.sonucta bir kac ay sonra yeni bir indirim daha gelecek ve "Cruze sahiplerine kotu haber" isimli konu acilacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: retro.

bence hic cruze almasinlar.sonucta bir kac ay sonra yeni bir indirim daha gelecek ve "Cruze sahiplerine kotu haber" isimli konu acilacak

bu, sürekli yenisi çıkıyor diye bilgisayar alımını ertelemek gibi birşey olurdu herhalde

• şuan sport plus at sunroof 45 46 arası veriyorlar yıl sonuna doğru 40 42 ye kadar düşecek chevrolet sürekli indirim yapıyor
  • hayir yani kullanicisini kaz yerine koyup tutturdugunu yolup tutturamadiginda el mahkum fiyat dusuyorsa sizde almayin-aldirmayin.
    tamam dogus gibi her gecen gun zam yapsin demiyorum fakat belli basli indirimler olur(lansman fiyati-yil sonu indirmi vs) bunun disinda sabit bir fiyati olsun.
  • Zam yapsan sorun oluyor. Fiyati dusursen sorun oluyor. Donanim eklesen sorun oluyor. Dinanim kaldirsan sorun oluyor. Nasil bir ulke burasi anlamadim gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surekli yeni bisey eklenmeyen arac varmi .

• İndirim mindirim adamlar cok iyi satis yaptilar.

Chevrolet onyargisi kirildi.

Artik 2.eli var

• quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Zam yapsan sorun oluyor. Fiyati dusursen sorun oluyor. Donanim eklesen sorun oluyor. Dinanim kaldirsan sorun oluyor. Nasil bir ulke burasi anlamadim gitti.

ne yaparsan yap kimseye yaranamazsın.
    alan adam o günün şartlarında muhasebesini yapmış ve almış aracını.
    otomobil hisse senedi değil, bir yatırım aracı değil arkadaşlar. alınır, binilir, değeri düşer sıkılınca yada iş görmeyincede satılır.
    başka bir ülke varmıdır acaba dünyada otomobilleri eskidikçe değeri artan.
    sanırım bir tek biz varız işte bu yüzden böyle yorumlar ve beklentiler oluşuyor.
    10 yaşında yüzbinlerce km yapmış astra, golf, corolla,civic gibi araçlara 25 binden aşağı fiyat isteyen yok
    chevrolet daha düne kadar 32 bine (1.6 ls hb) bugün ise 35 bine bu saydığım araçların hepsinden daha donanımlı daha konforlu daha güvenli araç satıyor.
    ama yüzüne bakan yok.
    (bir tek kötü nokta ciddi indirimlerden önce alanların düştüğü durumdur çünkü siz 45 verip almışsınız aracınız bir hafta sonra 42 ye gelirse üzülürsünüz ama kafaya takıp saç baş yoldurtacak bir şeyde değil)

• Chevrolet firmasinin arava yeni donanimlar eklemesi yanlia bir sey degil bunu her firma yapiyor. Mesela bmw 3 serisini 163 beygir ile cikardi sonra her sene beygiri artirdilar.

Yanlis sey chevroletin turkiyede saan zihniyet. Gittim bayiye cruze alacaktim bana 45 fiyat cekip inmediler bir kurus... Sonra baska araba aldim. Ondan sonra bir baktik fiyati indirmisler sonra tekrar indirmisler piyasasi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Hummer58

Chevrolet firmasinin arava yeni donanimlar eklemesi yanlia bir sey degil bunu her firma yapiyor. Mesela bmw 3 serisini 163 beygir ile cikardi sonra her sene beygiri artirdilar.

Yanlis sey chevroletin turkiyede saan zihniyet. Gittim bayiye cruze alacaktim bana 45 fiyat cekip inmediler bir kurus... Sonra baska araba aldim. Ondan sonra bir baktik fiyati indirmisler sonra tekrar indirmisler piyasasi yok

şuan 2013ler geliyor sport plus at 45.000 tl den satıyorlar yıl sonuna doğru fiyatlar düşecek chevroletnin her zaman yaptığı şey zaten aralık 2012de wtcc edition plus 37.000 tl ye sattı makyajlı kasalar 45.000 tl idi ocakta makyajlı cruzelar 41.600 tl düştü bayi indirimi ile 39 40 a alanlar oldu önceden alan 5000 tl zarar etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

Orijinalden alıntı: Hummer58

Chevrolet firmasinin arava yeni donanimlar eklemesi yanlia bir sey degil bunu her firma yapiyor. Mesela bmw 3 serisini 163 beygir ile cikardi sonra her sene beygiri artirdilar.

şuan 2013ler geliyor sport plus at 45.000 tl den satıyorlar yıl sonuna doğru fiyatlar düşecek chevroletnin her zaman yaptığı şey zaten aralık 2012de wtcc edition plus 37.000 tl ye sattı makyajlı kasalar 45.000 tl idi ocakta makyajlı cruzelar 41.600 tl düştü bayi indirimi ile 39 40 a alanlar oldu önceden alan 5000 tl zarar etti

Üstad bunlarin yoneticileri seni beni mal saniyor ama iste yaniliyorlar. Abartmiyorum etrafimdaki 4 kisi benle birlikte 5 kisi ard arda araba aldik. Bu chevrolet o 45 i inmis olsaydi hepimiz cruze aliyorduk. Gittim fiesta aldim ben, diger iki arkadas opel astra aldi, biri polo aldi digeri de focus aldi. Bu mallar adam gibi fiyat politikasi koysalar mesela 39-42 bandinda bir fiyat belirlyip fiyati sabit tutsalar kazanan bunlar olurdu. İyi oldu bu deyyuzlara

• chevrolet sürekli indirim yapıyor bu ay 2013ler gelecek onun için indirim değil zam yapıyor ileri aylarda tekrar indirim yapacak kasım aralık gibi tahmini 40 42 arası sport plus otm verirler nisan mayısta otmleri 42.000 tlye sattılar cruze alacaklar acele etmesin yoksa çok büyük zarar eder aralıkta bunun örneğini gördük 15 günde 5.000 tl zarar ettirdi
  • KONU GÜNCEL
  • zam olmaz gibi
  • quote:

chevrolet sürekli arabalarına bişeyler ekliyor örnek 2012 temmuza kadar makyajlı kasalarda mylink var ama navigasyon özelliği ve orjinal spoiler otm cam kaldırma yoktu

dün 2013 cruze inceledim SPOİLER GELMİŞ extra özellikler gelecek ve fiyatlar artacak yıl sonuna doğru indirimler devam eder

bu ay 2013 modeller bayilere geliyor ve mylink'e navigasyon özellği gelecek spoiler geldi cam kaldırmayı denedim cam kaldırmaya 1 kere basınca yukarı kalkıyor

kaldırmak için basılı tutuluyordu artık tek basarak otomatik camlar yukarı kalkıyor lokurtu sorunu giderilmiş artık sorunsuz cruze olmuş şuan tam olmuş

2013 lerle yeni eklemeler gelecek cruze alacaklar 2013leri beklesinler 2012 VE 2013 ARASINDA FARKLAR OLACAK 2013 ALMAK DAHA MANTIKLI

spoiler yok demişsinde benim 2011 yılında aldığım cruzedeki spoiler neydi o zaman ? böyle saçma salak köy bahçesinde toplama salatıklar gibi derleme toplama bilgilerle gelme kardeş buralara...

eski cruzelerde olmayıp şu ankilerde olan tek şey mylink eskilerdede bunu bayiler necvox ile çözüyorlardı zaten. Cam kaldırma olayındada ha uzun bamışsın ha kısa ne farkedecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

chevrolet sürekli arabalarına bişeyler ekliyor örnek 2012 temmuza kadar makyajlı kasalarda mylink var ama navigasyon özelliği ve orjinal spoiler otm cam kaldırma yoktu

spoiler yok demişsinde benim 2011 yılında aldığım cruzedeki spoiler neydi o zaman ? böyle saçma salak köy bahçesinde toplama salatıklar gibi derleme toplama bilgilerle gelme kardeş buralara...

eski cruzelerde olmayıp şu ankilerde olan tek şey mylink eskilerdede bunu bayiler necvox ile çözüyorlardı zaten. Cam kaldırma olayındada ha uzun bamışsın ha kısa ne farkedecek.

Öyle deme arkadaşım ben o eksikliği fazlasıyla hissediyorum. 2004 pug 307'mde de 2006 focusumda da tek tuşla cam kapama ayrıca kumandadan cam,sunroof açıp kapama vardı. 2009 civic de o yok. Arabayı parket.Önce ön iki camı kapat sonra arka iki camı kapat sonra sunroofu kapat. Tamam zor bir olay değil ama olması rahatlık bence. Ama şu da var bunun yeni bir özellik olarak sunulması saçma bir olay orada hemfikiriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

Öyle deme arkadaşım ben o eksikliği fazlasıyla hissediyorum. 2004 pug 307'mde de 2006 focusumda da tek tuşla cam kapama ayrıca kumandadan cam,sunroof açıp kapama vardı. 2009 civic de o yok. Arabayı parket.Önce ön iki camı kapat sonra arka iki camı kapat sonra sunroofu kapat. Tamam zor bir olay değil ama olması rahatlık bence. Ama şu da var bunun yeni bir özellik olarak sunulması saçma bir olay orada hemfikiriz

zaten işin özeti şu;
    Yıllardır avrupada ve dünyada adı bile anılmayan "STANDART" özellikler bize çok büyük bişeymiş gibi ittirildi kaktırıldı....

• arkadaşlar benım araç "2012 chevrolet cruze 1.6 wtcc edition plus" dedikleri model ama chevroletin sitesinde boyle bişey görmedim tam olarak hangi model oluyor bu? birde bu mylink hangi modellerde var? sorularım saçma gelebilir yeni aldım aracı. şimdiden tşk...
  • okumadan anlamadan yazdığın belli oluyor ben makyajlı cruzelardan bahsediyorum oraya 2012 diye belirtmişim 2012 lerde spoiler vardıda biz mi bilmiyorduk
    ve mylınklere navigasyon özelliğide geliyor 2013lerle 2012 lerde ayrıca tek tuşla cam kaldırma özelliğide yoktu ben bunları anlatmak istedim laf atacağına önce iyice anla sonra cevap ver
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.