Şimdi Ara

&Chevrolet Cruze Almayı Düşünenler-hayırlı olsun& (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
7.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ewet. arka kapılardaki hoparlör yerlerinin içi boş. sadece önlerde hoparlör var. bunu bende gördüm. bunun yanısıra arkada da hoparlör boşluğu var. yani iki arka kapıya ikide arkaya (bagaj üzerine) hoparlör konabilir.
  • iyice saçmaladılar bunlar yaa hoperlor kendin al şunu kendin yaptır bunu görmezden gel nedir bu yaff.. 16.04 te arabayı aldım bugün 27 .04 11 gün oldu araba ortada yok bayiyi arıyorum sevkiyat tarihi belli değil dio parayıda verdik gerimi alsak napsak.. parayı verene kadar hergün arıyolardı hemen getirtiriz 3 güne indiririm arabayı diolardı şimdi ben aramasam hiç adamların umrunda deil iyice soğudum yafff valla 2 aydır bu arabayı bekliyodum şimdi almasamıydım die kara kara düşünüyorum
  • daha iyi arkadaşlar sıkmayın canınızı, daha kaliteli hoparlör koyabilirlirsiniz (mit mesela) daha kaliteli ses alırsınız, ne kadar masraf ederki
  • Dostum dogru diyorsun da hoperlor baglantilarini serviste yaptirmak gerekir yok sa garanti disi kalabilme tehlikeesi var bunun arasitirlmasinda fayda var
    ayrica racin motor kapagi ve yan kisimlarindaki malzeme bana cok ince gibi geldi ustune haifce basildiginda iceri gocecekmis gibi bir hava veriyor insana
    opel astra ile karsilastirdim ben mesela opel in kapli oldugu sac daha kalin bu durum bana ileride sorun cikarir gibime geliyor ufak bir baskida iceri dogru yamulur diye duusnuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: pascal_emre

Arkadaslar siyah cruze LS otomatik aracimi dun teslim aldim...

en kisa zamanda fotolarini ve aracla ilgili ducuncelerimi size yazacagim..

Su an icin sadece sunu soyleyebilirim, corolla duz vitese 35.400 verecegime bu
    otomatik Cruze LS e 32.000 verdigim icin cok cok ama cok mutluyum..
    Cok dogru bir karar vermisim..

Hayırlı olsun
  • quote:

toscali Tarih 29 Nisan 2009; 18:52:51
    Dostum dogru diyorsun da hoperlor baglantilarini serviste yaptirmak gerekir yok sa garanti disi kalabilme tehlikeesi var bunun arasitirlmasinda fayda var
    ayrica racin motor kapagi ve yan kisimlarindaki malzeme bana cok ince gibi geldi ustune haifce basildiginda iceri gocecekmis gibi bir hava veriyor insana
    opel astra ile karsilastirdim ben mesela opel in kapli oldugu sac daha kalin bu durum bana ileride sorun cikarir gibime geliyor ufak bir baskida iceri dogru yamulur diye duusnuyorum

toscali arkadaşım bu konuyu diğer topiktede belirttim ama burdada yazayım, o senin dediğin kaputtaki içeri göçmeler (kontrollü deformasyon) kabin içine kaza anında bükülerek en az şiddeti ve darbeyi vermek için tasarlanmıştır, aynı şekilde yaya yaralanmalarındada büyük rolü vardır, kısaca herhangi bir kaza anında yumuşatıcı görevi görür, dandikliğinden değildir hoparlörüde servise danışarak garantisini bozdurmayacak şekilde bir çözüm bulunabilir, sözüm sana değil ama bazıları anlasın artık 28.000 TL'ye böyle bir araç alınamaz daha öncede dediğim gibi fiyhatının arabası, bana 28 bine 8 hava yastıklı- espli- oldukça kullanışlı ve geniş-çelik jantı olan park sensörü otom. 6 vites 1.300kg olmasına rağmen 100 km 6.8 yakıt tüketen bukadar şık tasarımlı bir araç söylermisiniz, 3 daha koyarım 5 daha koyarım şunu alırımlarla olmuyor 5 5 derken range rover'a kadar gidiyor bu iş, beğenen, işine gelen alır, beğenmeyen parasını bağlamak istemeyen opel-toyota-honda veya aklına hangisi yatıyorsa onun alır!

• http://www.e-otodergi.com/

adresinden mayıs sayısını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu sayıda Sunroof'lu Cruze LS AT deneme sürüşü var.
  • 2010 da gelecek plus paketinde bütün özellikler varmış
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.