Şimdi Ara

( ŞANZIMAN DEĞİŞTİ )Chevrolet cruze kontak çevirince gıcırdama ve ilk çalışmada dizel gibi çalışması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GayrimeşruDanışmanıÖzgür kullanıcısına yanıt

Öyle bir usta ama bu yeni şanzıman da 400 km kullandıkdan sonra vuruntu gitceğini söylemesi garip yani böyle birşey varmı gerçekte onu çözemedim

• er3434 E kullanıcısına yanıt
    Bence öyle bişey olmaz hocam kusursuz çalışması lazım, ama artık ustanın insafına kalmış dediklerini dinleyin bakalım ne olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GayrimeşruDanışmanıÖzgür kullanıcısına yanıt

aynen bakalım 200 km daha yol yapdıkdan sonra yanına gidecem

• cuma günü götürecem resetleyelim dedi programları

• 400 km falan hikaye sanziman adaptasyonu cok kisa surer hadi olsun 30 km

400 km ile ilgisinin olacağını sanmıyorum. Sıfır şanzıman direk adapte olmali. İşin ehline selenoid valfler için ölçüm yaptırın. Değerler kontrol edilsin. Vuruntu olmamalı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyokushin K kullanıcısına yanıt

Bende öyle düşünüyorum cuma günü ayarlıyacakmış,perşembe günü muayenesi var aracın

• websosyal kullanıcısına yanıt

Hocam cuma günü bakalım perşembe muayeneden geçsin burayada yazıcam

• Kalibrasyon ayarı yapıldı ve düzeldi bilginize,teşekkür ederim.

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt

Hepsi sorunlu demek yanlış bence, otomatiğini bilmiyorum ama bende manueli var 8 yıldır kullanıyorum çok şükür büyük bir sıkıntı da çıkarmadı yolda da bırakmadı öyle ciddi bir sorun yaşamadım o yüzden ben memnunum.Aracın dilinden anlayan doğru düzgün kişiler tarafından bakımları yapıldığı zaman bir sıkıntı çıkarmıyor.

hocam merhabalar. cruze şanzıman ile olan konunuza bakıyordum. sizin sorununuzun benzeri bende var.

aracım 3ten 4e geçerken sarsıntılı geçiş yapıyot. 4. vites selenoidini alırken değiştirdik 500-600 km sonra alışır falan dediler ama değişen birşey olmadı.

siz kalibrasyon ile sorunun geçtiğini yazmışsınız. acaba nerede yaptırdınız bu iilemi.

sizden bilgi almak isterim. telefon numaramı versem sizinle iletişim kurabilir miyim.

ankarada yaşıyorsunuz sanırım. yardımcı olursanız çok sevinirim.

teşekkür ediyorum.

• Opc oto ömer usta istanbulda.atatürk oto sanayi de.çok pahalı oralar,bir kaç sorun beliriyor aracda,otomatiğinden hiç memnun değilim ben satacam galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaptasyon sonrası vites geçişlerinde ki sarsıntı vuruntu hissiyati geçti mi hocam.

Ben arabayı alalı 1 hafta oldu. Sanziman kısmından geçişlerde ki sarsıntı dışında sorunum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabahları dizel gibi çalışıyorsa vanuslardan yapar bunlarda hastalık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.