Şimdi Ara

Chevrolet Cruze satış rekorlarımı kırıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
30.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cruze 16 Nisan'da satışa sunulmayacak mıydı? Ortada henüz ne bir fiyat listesi var, ne başka bir şey. Hangi satıştan, hangi rekordan bahsediliyor?

8 hava yastığı + ESP güzel tabi de 28.500 TL satış rekorları kırdıracak bir fiyat da değil. ESP'nin ne olduğunu (forumdan değil, vatandaştan bahsediyorum) zaten kaç kişi biliyor? 8 hava yastığı 28.300 TL.lik i30 Select'te da var. Hyundai'nin marka bilinirliği ve değeri de Chevrolet'den üstünken i30 rekor mu kırmış?
  • ben istanbulda hiç gordugumu hatırlamıyorum

ayrıca araçla ilgili adam gibi bi bilgi yok sitesinde ne garip siteler yapıyolar ya aracın agarlıgına bakacaktım bulamadım cunku hızlanması cok kotu ya cok agar ya şanzuman hızlanmaya yönelik degil ya da motor performanssız bir motor.

aracın agarlıgını bilen varmı bu arada?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oflazca

Cruze 16 Nisan'da satışa sunulmayacak mıydı? Ortada henüz ne bir fiyat listesi var, ne başka bir şey. Hangi satıştan, hangi rekordan bahsediliyor?

8 hava yastığı + ESP güzel tabi de 28.500 TL satış rekorları kırdıracak bir fiyat da değil. ESP'nin ne olduğunu (forumdan değil, vatandaştan bahsediyorum) zaten kaç kişi biliyor? 8 hava yastığı 28.300 TL.lik i30 Select'te da var. Hyundai'nin marka bilinirliği ve değeri de Chevrolet'den üstünken i30 rekor mu kırmış?

i30la cruze çok farklı sınıf araclar yapmıs oldugunuz karsılastırmayı anlamadım. sonata ile karsılastırsanız tamamda i30 diyorsunuz

• dış görnümü gayet gösterişli ama bu iddiasınıda iç mekanda sürdürebilecekmi o önemli
  • "Chevrolet Cruze satış rekorlarımı kırıyor?"

Kırıyor mu bilmem ama kırarsa hiç şaşırmam... Fiyat ve Donanım iyi.

Model konusunda başka araçlardan "esinlenme" sezdim.

GM'in Amiral Gemisi CHEVY...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersfb1907

kardeş herkes almış bitirmişse sokakta niye yok...bitti diyerek heyecan oluşturmaya çalışıyorlar bu yeni nesil pazarlama taktiği hemen uyanın "wake up"

• Bahsi geçen satış temsilcisi ile müşteri arasında gerçekleşen konuşmalar acemice yapılmaya çalışılan Ağızdan Ağıza Pazarlama(Word Of Mouth Marketing) ile açıklanabilir.Gerçi konu buraya kadar getirilmiş ve araç hakkında internette arama yoluyla bilgi toplamak isteyen potansiyel müşterilere ulaşmış ama neyse:)

Ortada ne araç ne de detaylı bilgiler yokken stokların tükendiğinin iki üç satış temsilcisi tarafından müşterilere belirtilmesi pek ciddiyet içeren açıklamalar değil bana göre.
  • Aracın satışına başlanmadı bile. Yıllık hedefleri 2.000 miş. Satış rekoru falan fasa fiso bunlar.
  • Gerçekten ya nerden çıkarıyorlar bunları
    quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Aracın satışına başlanmadı bile. Yıllık hedefleri 2.000 miş. Satış rekoru falan fasa fiso bunlar.
  • bırak kıramaz satış rekorları felan..

quote:

kardeş herkes almış bitirmişse sokakta niye yok...bitti diyerek heyecan oluşturmaya çalışıyorlar bu yeni nesil pazarlama taktiği hemen uyanın "wake up"

dogru..
  • Arkadaşlar araç henüz 15 nisanda plazalara çıkacak tamam ön sipariş alınıyor ama ön siparişle kim araba alır ayrıca bu tip araçlar 2-3 bin ytl bayi indirimi olmadan alınmaz, nerden bileceğiz sonunun bir renault manager gibi olmayacağını? Renault olmasına rağmen ondan böyle bir durum oldu, bu aracı toyota, honda, opel, renault fiat çıkarsa eyvallah iyi satar ama chevrolet olunca mesafeli duracaktır insanlar. Artı tamamen yeni model yani Astra corolla gibi değil.

Ayrıca aracın 1.8 benzinli ve 2.0 dizel motorları da çıkacak ilerde. Bir de baz versiyon güvenlik açısından iyi donatılmış ama kondor özellikleri muadillerinden geride diyebiliriz. Farklı segment olsa da kendini kantılamış Fiat Punto full'u bu fiyattan 2-3 bin tl aşağı alıyorsunuz şu durumda. Ayrıca araç avrupada 26 bin TL den başlayan fiyatlarla satılıyor.

LS otomatik modeli 32,450 bayi indirimi ile en fazla 30000 TL'ye alınmalıdır.
    Ls normal modeli 30,450 bayi indirimi ile en fazla 28000 TL'ye alınmalıdır.
    L modeli 28,500 bayi indirimi ile en fazla 27000 TL'ye alınmalıdır.

Yukardakiler artı LKPG kiti ve 17 inch alaşım jant dahil olması gerekiyor diye düşnüyorum.

TL'e almak gerekir diye düşünüyorum. Bu araç bu fiyatlara verilecek ama şimdi ama mayıs 20'sinden sonra. 5 bin lira yerine 3 bin lira kar etsinler her arabadan ne olacak. Bu devirde liste fiyatına araba alan varsa bu paraları verir bu chevy'ye.

İçini de gidip göreceğiz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harika1 -- 9 Nisan 2009; 12:43:21 >

• Güzel tasarım iç mekanda çok hoş fiyatıda iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Satış değil ama atış rekoru kırılmış.

• Aynı şeyi fiat linea gelmeden önce de diyorlardı.
  • efet ilk başta belki fotodan satış yapabilir atıyorum 300-500 ama zamanla piyasası oturur..
  • Chevrolet mi kia mı bunlar?
  • aklıma birden cem yılmazın şovundan bir bölüm geldi

erkeklerin askerlik anlılarında nasıl salladıklarını anlatıyor

yüzbaşının odasına vurdum içeri girdim bigün, yeter artık lan bu eğitim dedim......, al dedin, nereye dedin, şimdi biri böyle anlatınca bende dedimki alla alla bu adamlar nerde, ben neden hiç görmedim

şimdi bu olay da böyle madem bukadar satmış neden görmedik hiç

birde bu araç yok olayı kafama takıldı valla, bence firmaların ortaklaşa yaptığı bi kumpas olabilir bu, piyasayı şişirmek için, ne zaman hangi bayinin önünden geçsem dağ taş araç dolu, sorunca araba yok, nasıl iş yaaa bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikum -- 9 Nisan 2009; 14:56:08 >

• Chevrolet = Daewoo (GM ortaklığıydı, sonra tamamen GM'in oldu). KIA da kendi başınayken batmanın eşiğine gelmiş ama HYUNDAI tarafından satın alınmıştı.

Kia Motors, a subsidiary of Hyundai Kia Automotive Group, is South Korea's 2nd largest automobile manufacturer with headquarters in Seoul, South Korea. Its CEO is Chung Eui-sun. The American arm is Kia Motors America. On 20 October 2006, Kia Motors America formally hosted a groundbreaking ceremony for its first US assembly plant in West Point, Georgia, at an initial cost of over $1 billion. Since 2005, Kia has started to focus on the European market and is currently the UK's fastest growing car company and had various other successes in the European market.

GM Daewoo araçların Güney Kore'de üreteiliyor, ama yurtdışına Chevrolet olarak satılıyor, ABD'ye sa Saturn olarak satılıyor, Avustralya'ya da Holden olarak satılıyor.

Passenger cars
    Daewoo-based models
    Espero (1990–1997, also known as the Aranos)
    A Daewoo Kalos in ThailandKalos (2002–present, also marketed as the Chevrolet Aveo/Kalos, Daewoo Gentra/Gentra X Holden Barina, Pontiac Wave, and the Suzuki Swift+)
    Lacetti (2003–present, also known as the Suzuki Forenza, Chevrolet Optra/Lacetti, Holden Viva and Buick Excelle/Excelle HRV)
    Lanos (1996–present, also known as the Doninvest Assol, ZAZ Lanos (Sens), FSO Lanos and Chevrolet Lanos)
    Leganza (1997–2002, also known as the Doninvest Kondor)
    Magnus (2000–2006, also known as the Evanda, Chevrolet Epica/Evanda, Suzuki Verona, Formosa Magnus)
    Matiz (1998–present, also known as the Chevrolet Matiz/Spark/Joy, Formosa Matiz, FSO Matiz and Pontiac Matiz G2)
    Nubira (1997–2003), also known as the Doninvest Orion)
    Tacuma (2000–present, also named as the Chevrolet Tacuma/Rezzo/Vivant)
    Tosca (2006–present, also known as the Chevrolet Epica or Holden Epica)
    Winstorm (2006–present, also known as the Chevrolet Captiva and Holden Captiva)
    Winstorm MaXX (2008-present, also known as Opel Antara and Vauxhall Antara and Holden Captiva MaXX)

Holden-based models
    Veritas (2008–present, rebadged Holden Caprice, also known as the Chevrolet Caprice and Buick Park Avenue)
    Statesman (2005–2006, rebadged Holden Statesman)
    Honda-based models
    Arcadia (1994–2000, rebadged Honda Legend)

Opel-based models
    Cielo (1994–1997, based on the Opel Kadett E, also known as the Cielo, Heaven, Nexia, Racer.)
    LeMans (1986–1994, based on the Opel Kadett E, variants were the Racer (sedan) and Penta (hatchback), also known as the 1.5i (Australia), Fantasy (Thailand), Pointer, Asüna GT (Canada 1991–1993 hatchback), Asüna SE (Canada 1991–1993 sedan), Passport Optima (Canada 1989–1991) and Pontiac LeMans (North America).)
    Maepsy (1982–1986, based on the Opel Kadett C)
    Prince (1991–1997), based on Opel Rekord E, also known as the Super Salon and Brougham (1991–1999)
    Royale (1975–1991, first generation (1975–1978) based on Opel Rekord D, second generation (1980–1991) based on Opel Rekord E, variants: Royale Salon/Royale XG/Royale Prince/Royale Duke/Royale Diesel.)

Saturn-based models
    G2X (2007–present, rebadged Saturn Sky Red Line)
    The Daewoo G2X, or Saturn SkySsangYong Motor Company-based models
    Chairman (Rebadged SsangYong Chairman)
    Istana (Rebadged SsangYong Istana)
    Korando (1999–2001, rebadged SsangYong Korando)
    Musso (Rebadged SsangYong Musso)

Suzuki-based models
    Damas (1991–present, rebadged Suzuki Carry)
    Tico (1991–2001, rebadged Suzuki Alto)

• Firmalar araçları biraz bekletip pahalı satmaya uğraşıyorlar bayi indirimi olmadan. Halbuki piyasa artık şişit sayılır, ellerinde patlayacak yine.
  • aynen, mortgage krizi yetmezmiş gibi bide otomobil krizi çıkacak başımıza. kendi sonlarını hazırlıyorlar bi yerde farkında değiller, gümbürtüye biz gitmesek bari, korkuyorum bu kadar şişiriyorlar piyasayı, piyasa azına kadar araba dolunca ne olacak, araclarının parasını ödeyemeyenler haliyle satacak, 2 el patlayacak ve 2. el fiyatları yerlerde gezecek,çok temiz 2. eller çıkacak karşımıza, sıfırmı yoksa çok temiz garantileri devam eden 2. ellermi diye sorunca kendi kendimize cevap 2. elden yana olacak mantıken. buda firmaların sıfır satışını düşürecek. yani bi yerde kendi kuyularını kazıyolar bence

bunların çok benzerini zamanında emlak sektörü için demiştim, emlak tv ler, "mortgage cıkıcak alan aldı almayanın bitarafında patlayacak" gibi suni haberlerle piyasaları psikolojik manipüle etmişlerdi. öyle bir hava estirmişlerdiki şimdi alan ev sahibi olacak almayan mağrada yaşayacak. millette gaza gelip almıştı. sonra milletin elinde patladı çatır çutur. umarım bu sefer yanılıyorumdur. ama görünen o ki benzer bir durumla karşı karşıyayız. millet coşmuş deli gibi araba arıyor. birbirini yiyecek nerdeyse. arkadaş hanımına resmini bile görmediği araçı parasını peşin yatırarak aldı. sonumuz hayrolsun ne diim başka.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.