Şimdi Ara

Chevrolet Cruze satış rekorlarımı kırıyor? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
30.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yusuftaner

motor lpg ye uygun değilmiş

Cruze güncel Astra motoru kullanıyor,Opel servisi bile takıyor artık Landirenzo veya BRC lpg, buna da takılır.
  • çıksın görelim bakalım. donanım ve ii fiyat var şuan dış görünüşüde fena değil .konfor ve malzeme kalitesi sonucu belirler motoru biliyoruz zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

quote:

Orjinalden alıntı: yusuftaner

motor lpg ye uygun değilmiş

Cruze güncel Astra motoru kullanıyor,Opel servisi bile takıyor artık Landirenzo veya BRC lpg, buna da takılır.

bayinin söylediği astra euro4 motormuş cruze ise euro5 bu sebeble falan filan dedi, ama inşallah dediğiniz gibidir...
  • Pozantıda 2 tır dolusu Cruze gördüm Adanaya doğru gidiyorlarmış. Dıştan görüntüsü oldukça güzel.
  • sitedeki video formatı 4:3, fakat orjinal video yüksek ihtimal 16:9 formattta o yüzden yanlardan daralma olmuş ve araç normalde uzun olmasına rağmen çok kısa durmuş ACCENT gibi durması normaldir.

Demek ki tasarım bu kadar kolay, accenti genişlet olsun sana CRUZE

ayrıca aracın içini çok sevdim. Araçlarda Interior meraklısı olan birisi olarak bu aracın dışı ve içi güzel. Tasarım açısından benim beğenimi gerçekten kazandı.

Motor seçenekleri de çok güzel. LPG olayı da gelirse bence tadından yenmez bu araba. Tek sevmediğim yanı loganda bile yol bilgisayarı varken bunda neden yok baz modellerinde ?????

quote:

Orjinalden alıntı: harika1

Videosu, videoda accenta benzemiş resimlerle alakası yok ama video sünük gibi biraz. Videodaki gibi ise hayal kırıklığı demektir.

http://www.dailymotion.com/video/x8mzhv_chevroletcruze_auto

Kore'deki lacetti hali.

Chevrolet Cruze satış rekorlarımı kırıyor?

• Aracı test ettik ve şu sonuca vardık motor zaten aracı zor yürütüyor o yüzden lpg takmıyorlar. Kaputu açtığınızda içerde bir motorluk daha boş yer var. Bu araç en azından 2.0 lt benzinli motor istiyor. Resimlerini gördüğümüz Daewoo da muhtemelen 2.0 lt motor kullanıyordur. Araç için şunu söyleyebilirim, yeni Honda City den daha kaliteli bir araç. City nin kaportası ve işçiliği bu araçta kötü.
  • lpg takılsa bile güç kaybı %5 dolayında olur.bu da aracın performansını aman aman etkilemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: harika1

Videosu, videoda accenta benzemiş resimlerle alakası yok ama video sünük gibi biraz. Videodaki gibi ise hayal kırıklığı demektir.

http://www.dailymotion.com/video/x8mzhv_chevroletcruze_auto

Kore'deki lacetti hali.

RESİMDE ÖN KAPUTUN ÜZERİNE YAPIŞMIŞ KORELİNİN SURATINA VE ŞAŞKINLIĞINA BAKARMISINIZ

• quote:

Orjinalden alıntı: Santana80

Pozantıda 2 tır dolusu Cruze gördüm Adanaya doğru gidiyorlarmış. Dıştan görüntüsü oldukça güzel.

İşte onlardan birtanesi bende metalik gri Cruze LS herkes bayıldı. Babam bile 2006 Astradan sonra buna binince şaşa kaldı. Yolda inanılmaz sessiz. Çok seri bir araba değil ama emin olun ki 1.4 dizel motorlu araçlardan daha iyi çekişe sahip.
  • koca mustafa pasada gecen hafta 1 tane beyaz gordum. butun opeller gibi bu da bana sikisik geldi. ondeki 2 tane iri kiyim abimiz omuz omuza oturuyordu soyle bir icine goz attim, krom kenarli gostergeler falan pek fiyakaliydi..

lpg kiti hediyeli satarlarsa bu fiyata alinir bence.. yalniz bu aracin segmenti nedir ben bir bilgiye ulasamadim?
  • c sınıfı debebilir

quote:

Orjinalden alıntı: emtue

koca mustafa pasada gecen hafta 1 tane beyaz gordum. butun opeller gibi bu da bana sikisik geldi. ondeki 2 tane iri kiyim abimiz omuz omuza oturuyordu soyle bir icine goz attim, krom kenarli gostergeler falan pek fiyakaliydi..

lpg kiti hediyeli satarlarsa bu fiyata alinir bence.. yalniz bu aracin segmenti nedir ben bir bilgiye ulasamadim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcroses

keşke daewoo diye satsalar bu aracı burada... bana daewoo ismi daha fazla güven veriyor chevrolet den.... 11 yıl kullanınca markaya bağımlılık oldu bende...

Bence de GM Daewoo ismi ile satılmalı bu araçlar. Yoksa bu tartışmalar bitmez...
  • Bizzat gittim inceledim... Gerçekten fiyatına değecek nitelikte gözüküyor. En azından diğer Chevrolet modelleri gibi değil... Fotoğraflarına baktıktan sonra içerisine oturduğunuz da hayal kırıklıkları yaşatan bir araç değil... Bir küçük not düşeyim, bu araç diğer Chevrolet modellerinin aksine Chevy lerle aynı platform da değil Yeni astra nın üretildiği Delta2 platformunda üretiliyor, Kaldıki Opel ile kullandığı ortak parçalar var...

Ayrıca maalesef Ağustos ayına kadarki bütün siparişler dolu... En erken alıcak olan Ağustos'u beklemek zorunda... durum böyle olunca madem tutuldu fiyatları ne kadar arttıracaksınız dedim; Benim incelediğim otomatik vites dolu modeli 33500 TL idi satış temsilcisi aynı modelin 37500 olmasını beklediklerini söyledi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiyahPelerinliAdam

Bizzat gittim inceledim... Gerçekten fiyatına değecek nitelikte gözüküyor. En azından diğer Chevrolet modelleri gibi değil... Fotoğraflarına baktıktan sonra içerisine oturduğunuz da hayal kırıklıkları yaşatan bir araç değil... Bir küçük not düşeyim, bu araç diğer Chevrolet modellerinin aksine Chevy lerle aynı platform da değil Yeni astra nın üretildiği Delta2 platformunda üretiliyor, Kaldıki Opel ile kullandığı ortak parçalar var...

Ayrıca maalesef Ağustos ayına kadarki bütün siparişler dolu... En erken alıcak olan Ağustos'u beklemek zorunda... durum böyle olunca madem tutuldu fiyatları ne kadar arttıracaksınız dedim; Benim incelediğim otomatik vites dolu modeli 33500 TL idi satış temsilcisi aynı modelin 37500 olmasını beklediklerini söyledi...

• OTV indiriminden sonra firmalar benzer bir indirimi kendileri yapacaklardir. 33500 gibi bir rakama Eylul gibi bu araci alabilirsiniz.
    Hurda arac indirimi oldugu(2003) zaman indirim bitince ayni fiyatlara arac alan birsuru insan var..
  • Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama arabayı gördüm. Cruze süper

İç mekan 10 numar olmus.

Fiyat olarak 33 34 cicarı bir para tutuyıordu benim baktıgım modeli.

Avcılar haramidere de baktım.

O fiyata göre süper bir arac yapmışlar.
  • 8 adet hava yastığı standart diyor.. bunu söylermisiniz hangi marka yapabiliyor.. standartına kim koymuş?

tüketici kulaktan dolme bilgilerle hareket ediyor.. belirli markalara takmışlar öyle gidiyorlar..

satış rekorları kırıyormu bilmiyorum ama kırması gayet doğal karşılanmalı.. 32 milyara alınabilecek en şahane araçlardan birisi.. tip olarakta çok güzel yapmışlar..
  • Fiyatını hak eden bir araç gibi duruyor

Fırsat olursa inceleyeceğim bu aracı

Çevremde birkaç tane gördüm, son derece hoş gözüküyordu
  • mitsubishi lancer 8 değil tam 9!! hava yastığını baz versiyonunda standart sunuyor. fiyatı da 34.500.

standartına mitsubishi koymuş. daha vardır yapan.

quote:

Orijinalden alıntı: blue night

8 adet hava yastığı standart diyor.. bunu söylermisiniz hangi marka yapabiliyor.. standartına kim koymuş?

tüketici kulaktan dolme bilgilerle hareket ediyor.. belirli markalara takmışlar öyle gidiyorlar..

satış rekorları kırıyormu bilmiyorum ama kırması gayet doğal karşılanmalı.. 32 milyara alınabilecek en şahane araçlardan birisi.. tip olarakta çok güzel yapmışlar..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.