Şimdi Ara

Chevrolet-Dacia stepway Kararsızım... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sandero leş. Her bakımdan... Güvenlik durumu, eski kriterlere göre bile 4 yıldız. Sedanı olan Symbol'ü kullandım (zaten aynı araç hemen hemen), sadece araba olsun diye araba yapılmış. Kalitesiz, maliyet odaklı düşündüklerini bağıra bağıra arabanın her vidasına yazmışlar sanki. Aveo'nun da arası LPG ile iyi değil, ama o fiyata dizelini bulursunuz. İlla ikisi arasında tercih yapacaksam her türlü Aveo. Çarpışma testlerinde sınıfının en güvenli aracıydı, baz donanımda bile 8 havayastığı var vb vb.

Ha benim seçim şansım olsa ikisini de almazdım. Gider C sınıfı benzinli/turbo benzinli araç alırdım binerdim. Yaptığınız yol zaten 7500 km, aynı arabanın dizeline, ayda 70 lira kar edeceğim diye peşinen 5000 lira bayılmazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: toyota97

1.4 aveonun subap sorunu var. Daciaya hiç bulasma. Aveo euroncaptan çok iyi bi not almıştı diye hatırlıyorum. Subap sorununda da tek seferlik subap değiştiriyorsunuz olay çözülüyor aveo mantıklı. Chavrolet piyasadan çekilse bile en az 10 yıl servis var. + çoğu parça opelle uyumlu ve de çıkma imkânı da var. Parça konusunda sorun olmaz.

bende bundan korkuyordum... biyerde gördüm böyle bir sorun olduğunu ama emin değildim sayende öğrenmiş oldum teşekkür ederim... bu subap değişiminin maaliyeti ney acaba gözümün korktuğu kadar varmıdır?
    dacia konusuna da bi arkadaşımda 2015 1.5 dizel var bugün bikaç tur attım resmen direksiyon işkence. diğer ayrıntıları görmedi gözün diyelim ama virajlarda çile bülbülüm çile...

şuan kafamdaki tek soru 1,3 dizel mi alsam yoksa 1,4 lpg li alıp riski gözemi alsam :)

seçim konusunda aveo lt de kararlıyım artık. aynı donanıma teknolojiye sahip diğer markalar 60-70 binlira :S

• quote:

Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy

Yeni chevrolet aveo ile dacia kıyaslanır olmuş ya şaşırıyorum bunlar hep GM nin suç'u güzelim markanın imajını mahvetti GM yeni aveo ya gelicek olursak euro ncap tan 5 yıldız almış dolu dolu sağlam öZenerek yapılmış bir modeldir cruze da aynı şekilde amerikada halen satışı olan marka ve modeldir aveo sonic ismiyle USA da çok satan modellet arasındadır ..avrupa ve TR den çekilsede yedek parça ve servis sorunu asla yaşanmaz opel desteği vardır mecburdur çünki ..Dacia gerçekten aveo nun tanında tenekedir .. Gariban insanlar alıp binebilir yani renault almak isteyipte alamayanlar ..Not: Chevrolet global bir markadır TR den çekilsede batmamış bitmemiş bir markadır corvette ler halen tr de satılıyor

kendimi nasıl suçlu hissettim haklısın kardeş. bugün dacia yı biraz kullandım aveo ile nasıl kıyaslama hatasına düşmüşüm :S

• Aveo tabiiki. Les Dacia ve aveo yu test edin anlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msinansenturk M kullanıcısına yanıt
    Birde git yeni aveo ya bin..kendini daha da suçlu hissedeceksin😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.