Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seysa

Chevrolet 2 günlük bir şaka yapmış sanırım resmi internet sitesinde fiyatlar eskisine dönmüş

http://www.chevrolet.com.tr/firsatlar/fiyat-listesi/

Mobilden girince eski liste gözüküyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    Yok yanlış anladınız bilmiyorum vardır belki yukarıda da belirttiğim gibi benim gittiğim bayilerde yoktu. Başka bayilerde olabilir. Ben 50 ye yakın bayi aradım 22 ye spark 27 ye aveo 31 e cruze yok şu an Türkiye de. Gelir mi gelmez mi tam bir muamma siz 31 e cruze bakacağım yazdığınız için size o cevabı vermiştim.
  • Olumsuz görüş ile alınmaz diyenlere fikirleri için saygı duyup, benim gibi ya herro ma herro deyip chevrolet alanlara hayır olsun demek lazım. Kimlerin görüşü haklı çıkacak bunu zaman gösterecek.

Trax için 800 TL ilave ile 2 yıl +garanti için düşüncenizi öğrenmek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 8 Aralık 2013; 23:26:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Chevrolet 2 günlük bir şaka yapmış sanırım resmi internet sitesinde fiyatlar eskisine dönmüş

http://www.chevrolet.com.tr/firsatlar/fiyat-listesi/

siz mi şaka yapıyorsunuz? fiyatlar aynı indirimlerle

• quote:

Yok yanlış anladınız bilmiyorum vardır belki yukarıda da belirttiğim gibi benim gittiğim bayilerde yoktu. Başka bayilerde olabilir. Ben 50 ye yakın bayi aradım 22 ye spark 27 ye aveo 31 e cruze yok şu an Türkiye de. Gelir mi gelmez mi tam bir muamma siz 31 e cruze bakacağım yazdığınız için size o cevabı vermiştim.

Ankara opan 3 adet Sparkı 21.000'e satmış... Salı günü gelirse damlayacağım hemen
  • Kapora verip ayırttınız mı?
  • hayır kapora vermedim çünkü bayi kabul etmedi. spark gelip gelmeyeceği belli değilmiş. gelse bile hangi bayilere geleceği bilinmiyormuş. tam bir curcuna var chevrolet bayilerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssLh

Biraz önce bayiyi aradım spark için 22 850 den assagı ınmıyor (trafık sıgortası dahıl) beklesekmıkı acaba

bekle tabi
  • ben hala indirimli fiyat görüyorum ????
  • bu fiyatlara alınır bu araclar.. orta donanım, jant kapaklı, kampanalı b sınıfı Rapid 41 iken, C sınıfı donanımlı Cruze 31 bin ..
  • https://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/cruze-hatchback/

Dizeli yokmu bunların bir de 1.4 çekmez 1.6 yok dizeli yok fiyatlar 45 50 arası istediğim donanım

bana hiç de ucuz gelmedi 1 sene sonra Türkiyede üretimde olmayacak bir araç için... 45 50 vermek aynı segmentte 50 liraya dizel alınabilirken
  • 1.4 (140HP) LTZ 54,950 TL YENİ CRUZE HB bu nasıl indirim arkadaş yahu pardon indirim li fiyatı yazıyor birde

1.6 Sport 49,100 TL 13,785 TL indirimli anahtar teslim 35,315 TL

35 e arabamı var sıfır yerli bile yok bu donanımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 9 Aralık 2013; 1:18:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

1.4 (140HP) LTZ 54,950 TL YENİ CRUZE HB bu nasıl indirim arkadaş yahu

fiyat listesine bakarsanız görürsünüz o araç 55 deği 41 bin
  • Cruze bulan var mı bayilerde :D
    Stiloya takasta çok düşük fiyat verdiler , yetişirsem dışarda 1-2 bakmadan satıp alacağım.
    Ankaradaki bayilerde araç yok ya daha hepsine sormadım ama genel olarak durum bu
  • şeytan diyor git çek bankadan bir hb birsedan al cruze ama geriye koymak mesele satamazsam o da var ilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Cruze bulan var mı bayilerde :D
    Stiloya takasta çok düşük fiyat verdiler , yetişirsem dışarda 1-2 bakmadan satıp alacağım.
    Ankaradaki bayilerde araç yok ya daha hepsine sormadım ama genel olarak durum bu

indirim yapılınca bence galeriler kaptı hemen
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Valla bilemiyorum.
    Stiloya takasta çok düşük fiyat vermeselerdi p.tesi gelecek bi araca ismimi yazdırırdım. Fakat babamda elden aracı çıkarmadan olacaz dedi , artık sahibinden.com dan beni bulacak şanslı kişiye bi kaç lira aşağıya vereceğim cruze kaçırmamak için
  • Ben eğer mesajları okurken es geçmediysem şu ana kadar baz donanımda araç alabilen çıkmadı sanırım doğru mudur? 21 bine spark satılmış falan efsaneler dolaşıyor ama 22 bine spark, 27 bine aveo, 31 bine cruze hb aldım diyen var mı abi? Biri çıksın desin artık efsaneler dolanıyor da bir canlı şahit görebilseydik iyi olurdu.
  • bu işte bi çakallık var bence :) Cruze 15 bin lira indirim gözükürken .. Trax neden sadece 4 bin lira indirime gidiyor ? Piyasa da ben 1 tane bile trax görmedim sokakta değişik bir satış politakası olmasın bu
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.