Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi akla en yatkın model şuan için trax görünüyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanson

Dün Trax 1,4 lt at siparişi verdim inci beyazı 51,800 tl

Hayırlı olsun.
    Aynı donanım, aynı renk alıyoruz. 1 teklik daha zorlayın...

Teslimat zamanı verdilermi size ? Yoksa sizinde Salı günümü belli olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 9 Aralık 2013; 12:37:57 >
  • armany kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, umarım bir aksilik olmadan aracıma kavuşurum
  • mehmet05 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, sizede hayırlı olsun kazasız, belasız kullanmak nasip olsun. Valla açıkçası çok isterdim ama daha fazla maalesef olmuyor en fazla bu kadarı oldu, ayıptır sorması size ne kadara mal oldu ben istanbuldan aldım az önce bayii aradı ve fabrikayla görüştüğünü söyledi, çok büyük bir aksilik olmazsa aracın geleceğini söyledi, otomatik vitesler daha yeni gelmeye başlamış, zaman olarakda Aralık ayının sonunda geleceği bilgisini verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanson -- 9 Aralık 2013; 12:47:12 >
  • sariyeron S kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

quote:

Orijinalden alıntı: muratozcirpici

bu kadar sayfa yazı olmuş, henüz araç alan veya alabilen olmadı herhalde ?

İndirimli listeden ciddi bir indirim ile,
    Trax 1.4 - 140 HP LT - Otomatik - İnci Beyazı alındı
    Teslimat ile ilgili bilgi bekleniyor...

sizin de aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bu tarz bir araç düşünenler için tam fiyat/performans aracı oldu sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanson

Dün Trax 1,4 lt at siparişi verdim inci beyazı 51,800 tl

hayırlı olsun,mantıklı karar.ben de aynı aracın sunroof lusuyla ilgilendim.bakalım teslim tarihi verecekler.
  • texmo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sizede hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. ben dün sormayı unuttum bu araçlarda yan marşpiyel fabrika çıkışı olarak mı geliyor.yoksa sonradan bizmi taktırıyoruz sizin bu konuda bilginiz var mı?
  • quote:

quote:

quote:

sizin de aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bu tarz bir araç düşünenler için tam fiyat/performans aracı oldu sanırım.

teşekkürler.

Eşim için aylar önce Trax almaya karar vermiştik. Otomatik vites seçeneği için bekliyorduk. Otomatik geldi, fiyat indi vs.vs.
    En az 8-10 sene binileceği için, 8-10 seneki durumu hiç önemsemiyoruz. Zaten 8-10 senede yapacağı maksimum 30.000 Km. Oğlan büyüyecek. Öldüye satacağıma oğlan kullanır.
    Parça servis sıkıntı olmaz...

• bu indirimlerde yıl sonu olması faktörü de var. TR den çekilmesine bağlamamak lazım. 2015 sonuna kadar araç satışı devam edecek zaten
    Çok rekabetçi fiyatlar var, özellikle 1.4 seçenekleri artmış.
    Trax alan arkadaşa da hayırlı olsun çok iyi bir tercih
  • Trax alan arkadaşlar. Teslimat için zaman veya teslim günü belli olduğunda paylaşalım...
    Bu başlıkta pahalı aldığı için veya indirimden faydalanamayan arkadaşlarımız var. Bizim sevincimiz başkasını üzmesin derim ben...
    yeni bir başlıkmı açsak ?
  • Biraz önce istanbul çiftkurtlar 'ı aradım spark ın aralık ayında gelmeyeceğini ocak ayı içinde bilgilerinin olmadıgını soyluyorlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler.

Eşim için aylar önce Trax almaya karar vermiştik. Otomatik vites seçeneği için bekliyorduk. Otomatik geldi, fiyat indi vs.vs.
    En az 8-10 sene binileceği için, 8-10 seneki durumu hiç önemsemiyoruz. Zaten 8-10 senede yapacağı maksimum 30.000 Km. Oğlan büyüyecek. Öldüye satacağıma oğlan kullanır.
    Parça servis sıkıntı olmaz...

hem az kilometre yapılacak, hem hanım kullanacak otomatik vites ve bu fiyat. gerçekten almazsanız pişman olurdunuz. nerdeyse polo dsg fiyatına trax sahibi oluyorsunuz

• mehmet05 M kullanıcısına yanıt
    Trax için ayrı bir başlık açılabilir Açılan başlık altında araç ile ilgili birbirimize daha detaylı bilgiler alıp verebiliriz.
    Hem almış hem de almayı düşünen arkadaşlarda oradan daha detaylı bilgiye sahip olabilirler. Teslim tarihi ilgili tam olarak bir zaman veremiyorlar
    teslim tarihi ile ilgili bilgi alırsam buradan paylaşırım
  • Cruze hb 31.725 çok iyi fiyat ya bayide varmıdır acaba elinde
  • http://www.internethaber.com/chevrolet-marka-araci-olanlar-dikkat-616296h.htm

Türkiye'den çekiliyorlar sebep bu olabilir. İkinci elde büyük düşüş olacak bence.
  • Evet arkadaşlar kredim onaylandı kısmetse perşembe günü aracımı teslim alabileceğimi söylediler ilk sıfır aracım olacak heyecanım hat safhada

Yalnız öğrenmek istediğim bir kaç şey var izninizle sormak isterim,ancak madde madde sıralarsam çok uzun olacağından kredi ile araç almanın detaylarını anlatabilirseniz sevinirim bir de bu hediye olayını aracı teslim alırken mi yoksa daha işlemler yapılırken mi istemek gerekir Son olarak plaka işlemleri için vekalet vermek mi daha güvenli olur yoksa kendimiz mi uğraşalım? Bir de aracımın ilk karşılaşmamızda ki fotoğrafını paylaşayım sizlerle hayır duanızı eksik etmeyin lütfen, daha daha iyileri sizlerin olur inşallah

Chevrolet de Büyük İndirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lkee26 -- 9 Aralık 2013; 13:31:15 >

• Sanırım öyle bakalım 0 araba ne imiş İyi dilekleriniz için çok teşekkürler,hiç birimizin tekerine taş değmesin inşallah
  • lkee26 L kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ne kadara mal oldu?
  • onboardx O kullanıcısına yanıt
    38.500 trafik,plaka dahil
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.