Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lkee26

38.500 trafik,plaka dahil

ben 2 hafta incelemiştim aracın kalitesi fiyatına göre iyi cidden.f/p aracı güzel seçim.
  • beyaz aveo dizel lt 35.750 fiyat aldım, kaporayı yatırdım
  • 75 beygir mi @aaykun
  • Evet arkadaşlar.

Chevroletin çıkış kararı ile ciddi indirimler yapıldı. Bazı arkadaşlar indirimden istifade edemedikleri için haklı olarak üzgün ve tepkililer.
    Ben kendi adıma fırsat yakaladığım için sevinçliyiö. Chevrolet Türkiyeden çıkıyor derken, gider ayak indirimli araç alan arkadaşları buraya toplayalım.
    Sevincimiz ve heyecanımız başkasının üzüntüsü olmasın.

Yeni Chevrolet alanlar paylaşımlarımızı asıl konuyu meşgul etmeden yapalım link burada :

Chevrolet alıp, gelmesini bekleyen arkadaşların aşağıdaki başlıkta paylaşımlarını bekliyoruz.

http://forum.donanimhaber.com/m_84961905/f_//tm.htm#84961905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 9 Aralık 2013; 14:35:30 >

• biraz önce 5-6 tane bayii aradım ellerinde bir tane ya da iki tane araç kalmış istediğim seçenek aveo 1.3 dizel 95 lik bulamadım. bi bayideki elemanın söyledikleri şunlar opel satışları az olduğu için böyle bir karar alınmış olabilir daha sonra yönetim değişti tekrar devam ediyoruz diyebilirlermiş bunu daha önce de yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: lkee26

38.500 trafik,plaka dahil

ben 2 hafta incelemiştim aracın kalitesi fiyatına göre iyi cidden.f/p aracı güzel seçim.

Teşekkür ederim,aynen öyle fiyatına göre oldukça kaliteli ve dolu bir araç opsiyonlu haliyle bile fiyat olarak en yakın rakibi focus trend x'ten 8-9 bin tl daha ucuz. Belki focus daha iyi ancak aradaki farka neredeyse 1600 litre benzin alınır doya doya gezilir.
  • Akşamda ben çiğli arkasla görüşeyim 31.725 cruze ellerinde vardır umarım
  • Cruze çok aklımı çeliyordu sonra bir arkadaş ile konuşurken "yattığı yerde yıllık 2 buçuk milyar masrafı var" dedi.
    geçen hafta bir arkadaş 2013 modle cruze aracına 1540 tl kasko, 300 tl de sigorta yaptırdı. yanılmıyorsam ocak ayında da 350 tl civarında bir vergisi var.
    düşündüm çocuk haklı, al bi ikinci el araba kullan, canın sıkılınca sat başkasını al dedim kendi kendime.
    ilk sıfır aracım yaklaşık iki ay önce yaptığım kazada pert oldu, sanki sıfır alsam yine öyle olacak gibi bir his var içimde.

diğer tüm yönleri bir kenara bırakır isek bu fiyatlarla cruze alınır, güzel güzel binilir.
    alan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim, Allah kaza bela vermesin.
  • Arkadaşlar ayeni araç alanlara hayırlı llsun öncelikle.
    Ama özellikle trax a bedavaymılş gibi atlanmasına anlam veremedim. Muadili 2008, captur vs araçların fiyatlarından uçuk bir farkı yok şuan. O araçlarında liste fiyatlarındanda indirim alabileceğimiz aşikar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Arkadaşlar ayeni araç alanlara hayırlı llsun öncelikle.
    Ama özellikle trax a bedavaymılş gibi atlanmasına anlam veremedim. Muadili 2008, captur vs araçların fiyatlarından uçuk bir farkı yok şuan. O araçlarında liste fiyatlarındanda indirim alabileceğimiz aşikar.

kesinlikle, ben de trax'de ek indirimler bekliyorum ...
  • lkee26 L kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın
  • quote:

captur ve 2008 aynı sınıf arac gorunmesine ragmen ,hem donanım hemde goruntu olarak bariz farklar var.ornegin lt trax 18" jant gibi..capturu bu versiyonda dolu olarak alırsanız fiyat 60.000 tl ye yaklasıyor.
  • quote:

Cuma günü Captur Ikon için son 60.000 TL , 2008 Active için son 55.000 TL son fiyat alındı.
    Trax 51.000 civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 9 Aralık 2013; 14:38:16 >
  • captur resmen bayan arabası oldu,turuncu renkli olarak kullanan bayanlar.sahsen kendim kullanacagımdan bu benim için karizma dusuklugu olur
  • Cruze sedan 16 lt donanim anahtar teslim sigorta plaka ve ocak mtv si dahil 35000 tl nasil fiyat arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ademts5561 A kullanıcısına yanıt
    75 beygir lt modeli @ademts5561

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unutulanlarıunutan -- 9 Aralık 2013; 15:00:24 >
  • İzmirde 2 farklı bayi aradım Cruze hb 1.6 LS 31.725 kesinlikle yok ve gelmiyecekmiş. Hatta bir tanesi bu model zaten üretilmiyor dedi ee listede var dedim saçma bir diyalog yaşadık özetle araba yok ve getirmiyorlar
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Açıkçası artık 1,6 motorunda tamamen gelmememi ihtimali var, 1,4 turbo motor gelecekmiş dün konuştuğum bayii bu yönde bilgi verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

Cruze çok aklımı çeliyordu sonra bir arkadaş ile konuşurken "yattığı yerde yıllık 2 buçuk milyar masrafı var" dedi.
    geçen hafta bir arkadaş 2013 modle cruze aracına 1540 tl kasko, 300 tl de sigorta yaptırdı. yanılmıyorsam ocak ayında da 350 tl civarında bir vergisi var.
    düşündüm çocuk haklı, al bi ikinci el araba kullan, canın sıkılınca sat başkasını al dedim kendi kendime.
    ilk sıfır aracım yaklaşık iki ay önce yaptığım kazada pert oldu, sanki sıfır alsam yine öyle olacak gibi bir his var içimde.

diğer tüm yönleri bir kenara bırakır isek bu fiyatlarla cruze alınır, güzel güzel binilir.
    alan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim, Allah kaza bela vermesin.

Hocam okuyunca sanki herhangi bir araç alınca bu rakamlar verilmeyecek mi diye sormak geldi içimden. Zaten kasko, trafik ve vergi neredeyse tüm araçlarda aynı şekilde.

• panik yapmaya gerek yok,ellerinde şu an olmasa bile düzenli satılacağı için birkaç hafta yada ay sonra da olacaktır.Tabii fiyatlar ne olur bilmem.
    Ben ce TRden çıkış yapmadan önce şu anki fiyatlardan daha düşüğe de görebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.