Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam hayırlı olsun.Liste fiyatı ne kadar bu aracın ekstra bişey mi var acaba?Herhangi bir indirim uyguladılar mı liste fiyatına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Orijinalden alıntı: icemy

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

quote:

Orijinalden alıntı: icemy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Arkadaşlar ayeni araç alanlara hayırlı llsun öncelikle.
    Ama özellikle trax a bedavaymılş gibi atlanmasına anlam veremedim. Muadili 2008, captur vs araçların fiyatlarından uçuk bir farkı yok şuan. O araçlarında liste fiyatlarındanda indirim alabileceğimiz aşikar.

Cuma günü Captur Ikon için son 60.000 TL , 2008 Active için son 55.000 TL son fiyat alındı.
    Trax 51.000 civarı.

dizelmi benzinlimi aldığınız fiyatlar.benzinliyse çok yüksek rakam vermişler.
    bence hala diğer modelleri gibi avantajlı değil trax ın fiyatı.54k ya 2008 dizel active modeli satılıyor.üstelik piyasadan çekilme derdide yok.dahada inmesi lazımki alınası olsun.ama trax ın tipi diğerlerinden çok daha iyi bu arada.ama yakıt tüketimide düşündürücü

Km kaygımız yok bu araç 9 yılda max 30.000 km görür...
    Evet Trax daha yakışıklı...

o zaman alınır.9 senede 30 değil 50 bin olsun.biraz daha iner gibime geliyor.bugün yolda gördüm.gerçekten güzel araba.keşke dizel motoruda olsaydı

burda bu sınıf arabaların alt alta sıralaması var,fiyatlarıyla taktir sizin.tiguan ın fiyatına dikkat benzinli

http://www.arabalar.gen.tr/listele.php?R1=0&R3=0%2C1%2C2&R4=1601&R2=1&D5=6&D1=999999&D4=and+article_tl+%3E+0+ORDER+by+article_tl+ASC&x=42&y=8

tiguan bir üst sınıf diye biliyorum.c segmenti üzerine kurulmuş suv dur.rakibi aklıma gelen nissan qq dir.trax,2008,captur ise b segmet üstüne inşa edilmiş crossover dır.fiyat farkı olması normaldir

• Renault yerine tercih sebebinin Aveo olması çok iyi,günvelik donanımı açısından kesinlikle fiyatına göre en dolu araç ama konfro ve malzeme kalitesi de aynı oranda çok kötü.
    Ya bu konuda yada diğer başlıklardan birisinde yazmıştım detaylı yorumumu.
  • Chevrolet alanları bu başlığa bekliyoruz.

http://forum.donanimhaber.com/m_84961905/f_//tm.htm#84961905
  • Bende bugün Cruze 1.6 Sport HB otomatik vites aracı 37000 e aldım. İçerisinde ocak ayı vergi ile trafik sigortası dahil, araba ocak teslim olacak ama fatura aralıkta kesilecek, kısaca aralık fiyatı geçerli aldık. Bakalım bende kapora bıraktım, yarın arabamı satışa çıkaracam, aslında alacak birisi var önce onla görüşeceğim, eğer o olmassa bakalım bayinin takas fiyatından daha iyiye satarım gibime geliyor. Zaten bayi araba ocak teslimi olacağından parada sıkıntı yapmadı, aralıkta para teslim edilecek ve fatura kesilecek sadece.
    Yanlızca tek sorun arabanın showroom aracı ve my13 yani 2013 ilk 6 ayda üretilmiş olması. Ben sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum bu durumun sadece yan sinyal ve istetme olmayacak arabadaki istetmeyi zaten lpg takıp kaldıracak, yerine küçük istetmelerden alacaktım. Bakalım hakkımızda hayırlısı
    Arabanın yakışı konusunda bende araştırdım, kullanıcıların çoğunluğu otomatik viteste bile 10 litrenin altında rakamlardan bahsetmiş, ama bazı kullanıcılar rodaj süresince 12-14 litreye çıktığını söylemiş. Çok sıkıntı değil yakıt durumu zaten az kullanacağız. Örneğin satacağım bendeki hyundai getz 1.4 ün yıl ortalaması 8500 km civarı.
    Özellikle 1.4 turba olan model istemedim, çünkü direk 4000 tl fark var ve turbo motor az yaksada ilerde turbo denilen veletin ne iş açacağı belli değil, daha yeni bir motor çünkü. .Turbo motorlara lpg de takılmıyor. En azından 1.6 motor denenmiş ve çok sorun çıkarmayan fakat lpg uyumunda kısmen sorunlu bir motor. (çelik subap meselesi).
    Ben özeliikle otomatik aldım eşim için, bu özelliklere sahip bu sınıfta bu hacimde böyle bir araba yok. Citroen c elysse otomatik 1,6 benzinli 42500 hadi olsun 41 ama cruze'un euro n-cap ve donanımı daha iyi (otomatik klima dışında).
    Hakkımızda hayırlısı bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Bende bugün Cruze 1.6 Sport HB otomatik vites aracı 37000 e aldım. İçerisinde ocak ayı vergi ile trafik sigortası dahil, araba ocak teslim olacak ama fatura aralıkta kesilecek, kısaca aralık fiyatı geçerli aldık. Bakalım bende kapora bıraktım, yarın arabamı satışa çıkaracam, aslında alacak birisi var önce onla görüşeceğim, eğer o olmassa bakalım bayinin takas fiyatından daha iyiye satarım gibime geliyor. Zaten bayi araba ocak teslimi olacağından parada sıkıntı yapmadı, aralıkta para teslim edilecek ve fatura kesilecek sadece.
    Yanlızca tek sorun arabanın showroom aracı ve my13 yani 2013 ilk 6 ayda üretilmiş olması. Ben sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum bu durumun sadece yan sinyal ve istetme olmayacak arabadaki istetmeyi zaten lpg takıp kaldıracak, yerine küçük istetmelerden alacaktım. Bakalım hakkımızda hayırlısı
    Arabanın yakışı konusunda bende araştırdım, kullanıcıların çoğunluğu otomatik viteste bile 10 litrenin altında rakamlardan bahsetmiş, ama bazı kullanıcılar rodaj süresince 12-14 litreye çıktığını söylemiş. Çok sıkıntı değil yakıt durumu zaten az kullanacağız. Örneğin satacağım bendeki hyundai getz 1.4 ün yıl ortalaması 8500 km civarı.
    Özellikle 1.4 turba olan model istemedim, çünkü direk 4000 tl fark var ve turbo motor az yaksada ilerde turbo denilen veletin ne iş açacağı belli değil, daha yeni bir motor çünkü. .Turbo motorlara lpg de takılmıyor. En azından 1.6 motor denenmiş ve çok sorun çıkarmayan fakat lpg uyumunda kısmen sorunlu bir motor. (çelik subap meselesi).
    Ben özeliikle otomatik aldım eşim için, bu özelliklere sahip bu sınıfta bu hacimde böyle bir araba yok. Citroen c elysse otomatik 1,6 benzinli 42500 hadi olsun 41 ama cruze'un euro n-cap ve donanımı daha iyi (otomatik klima dışında).

Allah hayırlı ugurlu etsin,

sadece 500 TL mi indirdiler ...

• frtmr kullanıcısına yanıt
    Aveo 1.3 ls 34000
    Aveo 1.3 lt lt 36100 plaka dahil.mar oto sedan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de mart ayında bir araç almayı düşünüyorum acaba o zaman fiyatlar nasıl olur..
  • Evet sadece 500 tl açıkçası bende fazla da uğraşmadım, çünkü ben almasam alacak vardı, araç opsiyonluymuş yanlız adam kapora bırakmamış, ben kapora bıraktım bana satıldı. 635 tl indirim yine iyi bazı bayiler trafik sigortasını bile bize ödetiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Peder bey yeni symbol almak üzere iken bu başlığı gördüm ve vazgeçirdim. Gel bak dedim aynı fiyata hem de dizel chevrolet var (aveo sedan).

İyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim. Ben galeride inceledim aracı çok hoşuma gitti.Bana göre symbol den daha iyi bir araç.

Kullanan arkadaşlardan görüş bekliyorum. Aveo 1.3 dizel almak niyetindeyiz. Yanlış mı yapıyoruz acaba? Gidip symbol ü alsak mı?

Arkadasim guzel kardesim ben aveo kullanicisi degilim pazar gunu testine gittim performans olarak muadilleriyle aynidir hatta daha guvenli ona sozum yok amma velakin kullandigim arac 10000 km deydi vites topuznun etrafinda bayaa bi soyulma vardi ve direksiyonun ustundeki tuşun 2 tanesi soyulmustu bu benim midemi bulandirdi ayrica testte bu aracin periyodik bakiminin 500-520 tl gibi bir rakamdan bahsetti bence astronomik hemde g*t kadar araya bu bakim maliyeti fazla ben bmw 520 d nin bakimi bile 1000 lira iken ustelik fiyati aveonun 5 kati iken bakimi sadece 2 kati ustelik neyse demem o ki ustad bakim maliyeti pahali uzerine bide parca maliyetide el mahkum onlara muhtac olursan bu araba cazip degil reneultu sevmem ama allah var parcasi zibil ben yeni kangonun sag aynasini vurdum elektrikli servis3 gittim 750 tl+iscilik dediler sanayiye gittim 140 lira+10 lira iscilikle hallettim bunlari dusunmemiz lazim

• Forum yöneticilerinin Chevrolet marka arabası var anlaşılan.

"Chevrolet başarısız oldu ve Avrupa'dan çekildi." diye yazdığımız mesaj rahatsız edici diye silinmiş. Rahatsızlığı olan gelsin alıntılasın da görelim.

Yönetici arkadaşa kimse silen, o mesajları biraz daha düzgün okusun. Kalitesiz mi demişim, hayır. Başarısız demişim. Bir firmanın ticari başarısızlığı ile kalitesi arasında fark vardır.

Tekrar ediyorum, banlarsa da banlasın. Chevrolet Avrupa pazarında BAŞARISIZ olduğu için Avrupa'dan çekilmiştir.

Olay alacaklara yaradı tabi. Fiyatlar düştü, Opel ile ortak parçalar ve 10 yıl parça garantisi verildi. Zaten ucuza alındı, satanlar da ucuza satar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 9 Aralık 2013; 18:45:51 >
  • şu cruze u pedere bi aldırabilsem süper olucak :D
  • quote:

Bende bugün Cruze 1.6 Sport HB otomatik vites aracı 37000 e aldım. İçerisinde ocak ayı vergi ile trafik sigortası dahil, araba ocak teslim olacak ama fatura aralıkta kesilecek, kısaca aralık fiyatı geçerli aldık. Bakalım bende kapora bıraktım, yarın arabamı satışa çıkaracam, aslında alacak birisi var önce onla görüşeceğim, eğer o olmassa bakalım bayinin takas fiyatından daha iyiye satarım gibime geliyor. Zaten bayi araba ocak teslimi olacağından parada sıkıntı yapmadı, aralıkta para teslim edilecek ve fatura kesilecek sadece.

Dostum bu my13 ile my13.5 arasında ki fark olayı nedir bilgin varsa aydınlatırmısın yedek lastik ve yan aynalardaki sinyaller mi bende bi yere sordum yedek lastiği yok falan dediler o da mı my13 oluyo şimdi bize bi eksisi olur mu alsak kafam iyice karıştı

• quote:

aynı ozellıkte manuel dusunuyorum....

o zaman fıyat daha makul olur sanırım...35 falan olur mu

• Adamlar durust , bir sene sonra ben yokum , chevrolet diye bir araba artik satilmayacak tabelasi bile olmayacak diyor hala inatla almak isteyene de bizden jest olsun guzel bir indirim yapalim bari diyorlar sanki
  • quote:

aynı ozellıkte manuel dusunuyorum....

o zaman fıyat daha makul olur sanırım...35 falan olur mu

• quote:

Trax alan arkadaşlar. Teslimat için zaman veya teslim günü belli olduğunda paylaşalım...
    Bu başlıkta pahalı aldığı için veya indirimden faydalanamayan arkadaşlarımız var. Bizim sevincimiz başkasını üzmesin derim ben...
    yeni bir başlıkmı açsak ?

Arkadaşım ben 1,4 trax sun roof otomatik beyazı 56 bine 1 hafta önce aldım, inan biranolsun bile üzülmedim keza diger markalarda böyle bir araca 70 binden az bir fiyata binebilecegimi zannetmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: sanson

Açıkçası artık 1,6 motorunda tamamen gelmememi ihtimali var, 1,4 turbo motor gelecekmiş dün konuştuğum bayii bu yönde bilgi verdi.

Evet hocam dediğin gibi olabilir, Sıfır km cruze için 31.000 TL iyi bir fiyattı ama konuştuğum bayiler elimizde yok ve getiremeyiz diyorlar işte :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutaygoktug

quote:

Trax alan arkadaşlar. Teslimat için zaman veya teslim günü belli olduğunda paylaşalım...
    Bu başlıkta pahalı aldığı için veya indirimden faydalanamayan arkadaşlarımız var. Bizim sevincimiz başkasını üzmesin derim ben...
    yeni bir başlıkmı açsak ?

Arkadaşım ben 1,4 trax sun roof otomatik beyazı 56 bine 1 hafta önce aldım, inan biranolsun bile üzülmedim keza diger markalarda böyle bir araca 70 binden az bir fiyata binebilecegimi zannetmiyorum..

1 haftada 4bin zararın var ben olsam biraz canımı biraz sıkardı ama en yakın rakibi 70bin bu doğru.. Sonuçta kardan zarardasın zaten muhtemelen bu fiyatlara da şanslı azınlık sahip olacak, bence yeniyılda fiyatlar yükselir, sonrasında da yükselen dolarla beraber bir daha bu fiyatları görmeyiz diye düşünüyorum. Bazıları Traxı captur ve 2008 gibi crossovercıklarla karşılaştırmış, güldüm.. İnşallah seninkinden bir tanede ben bulurum. 3-4 bayiye telefon bıraktım yarın haber bekliyorum bakalım nolacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mokka bile para etmiyor arkadaşlar adam 60 kusur bine almiş 50 bine satmiyor moccayi. trax mi para edecek yapmayin allah aşkiniza koca captivalari satamiyorlar benzinli trax a 3-4 sene sonra kim talip olur sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer -- 9 Aralık 2013; 23:12:40 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.