Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arıyoruz ama 2nci elde cok sıkıntı olacak, bunu bilerek almak lazım.
  • Trax iyi chevyde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer kullanıcısına yanıt
    Nereye baksam captiva görüyorum? Nasıl satılmıyor acaba? Artık şu sallamaları bırakında ciddi ciddi yorum yapın. Sırf laf olsun diye yorum yapmayalım lütfen. Chevrolet sana göre kötü bana iyi kardeşim millete ne? Siz i güvenliği olmayan araçlara basın 50 bin parayı. 5 yıldız almış ncaptan araçlara 30 bin değmez deyin. Kedinin ulaşamayağı ciğer misali olmuş forum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmoons -- 9 Aralık 2013; 21:37:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan araba alıyoruz ama neden hemen 2. eli düşünmeye başlıyoruz şahsen bende Trax siparişi verdim, ama bu fiyatın üstünde bu tarz bir araca kolay kolay sahip olamam, mutlaka eksi yönleri vardır. Bugün hangi aracı alırsak alalım elbette bir yerinde sorun çıkıyor/çıkartıyor. İşin içine biraz da şans faktörü giriyor. Umarım yeni araç alan herkes hiç bir problem yaşamadan en azından ciddi problemlerle karşılaşmadan araçlarının keyfini çıkarır. Ben en azından 5-6 sene binmeyi düşünüyorum zaten o zamana kadar da ne olur chevy pazara tekrar girer belki de Türki'ye pazarından hiç çekilmez sonuçta her şey 2015 yılını sonunda tam anlamıyla belli olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanson -- 9 Aralık 2013; 21:36:56 >
  • Antalya kullanıcısına yanıt
    TRAX görmeyenler mutlaka gitsin baksın, captur falan hikaye. gerçekten oturaklı bir araç olmuş. koltuk kalitesi de özellikle hoşuma gitti.

trax'ın rakibi bence neredeyse mini countryman. 2008, captur, juke kesinlikle çok aşağısında. özellikle 4x4 olması avantaj. araziye girmese de asfaltta da çok güzel bir şey.
  • Avrupadan çekilmenin 2016 yılında olacağını ve 2015 sonuna kadar araç satılacağını söylediler. Bu 2 yıllık süre Türkiye için geçerli olmasa bile "son gemiler yüklendi, başka araç gelmeyecek" kadar kısa bir süreçte kalmamıştır. Bence 2014 yılı boyunca bu araçlar düzensiz aralıklarla gelir ve fiyatlar dalgalı olur.

Kıssadan hisse bu fiyatlara daha çok araç satılır önümüzdeki aylarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

Avrupadan çekilmenin 2016 yılında olacağını ve 2015 sonuna kadar araç satılacağını söylediler. Bu 2 yıllık süre Türkiye için geçerli olmasa bile "son gemiler yüklendi, başka araç gelmeyecek" kadar kısa bir süreçte kalmamıştır. Bence 2014 yılı boyunca bu araçlar düzensiz aralıklarla gelir ve fiyatlar dalgalı olur.

Kıssadan hisse bu fiyatlara daha çok araç satılır önümüzdeki aylarda.

umarım öyle olur ben de mart veya ağustosta almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatum

quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Bende bugün Cruze 1.6 Sport HB otomatik vites aracı 37000 e aldım. İçerisinde ocak ayı vergi ile trafik sigortası dahil, araba ocak teslim olacak ama fatura aralıkta kesilecek, kısaca aralık fiyatı geçerli aldık. Bakalım bende kapora bıraktım, yarın arabamı satışa çıkaracam, aslında alacak birisi var önce onla görüşeceğim, eğer o olmassa bakalım bayinin takas fiyatından daha iyiye satarım gibime geliyor. Zaten bayi araba ocak teslimi olacağından parada sıkıntı yapmadı, aralıkta para teslim edilecek ve fatura kesilecek sadece.
    Yanlızca tek sorun arabanın showroom aracı ve my13 yani 2013 ilk 6 ayda üretilmiş olması. Ben sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum bu durumun sadece yan sinyal ve istetme olmayacak arabadaki istetmeyi zaten lpg takıp kaldıracak, yerine küçük istetmelerden alacaktım. Bakalım hakkımızda hayırlısı
    Arabanın yakışı konusunda bende araştırdım, kullanıcıların çoğunluğu otomatik viteste bile 10 litrenin altında rakamlardan bahsetmiş, ama bazı kullanıcılar rodaj süresince 12-14 litreye çıktığını söylemiş. Çok sıkıntı değil yakıt durumu zaten az kullanacağız. Örneğin satacağım bendeki hyundai getz 1.4 ün yıl ortalaması 8500 km civarı.
    Özellikle 1.4 turba olan model istemedim, çünkü direk 4000 tl fark var ve turbo motor az yaksada ilerde turbo denilen veletin ne iş açacağı belli değil, daha yeni bir motor çünkü. .Turbo motorlara lpg de takılmıyor. En azından 1.6 motor denenmiş ve çok sorun çıkarmayan fakat lpg uyumunda kısmen sorunlu bir motor. (çelik subap meselesi).
    Ben özeliikle otomatik aldım eşim için, bu özelliklere sahip bu sınıfta bu hacimde böyle bir araba yok. Citroen c elysse otomatik 1,6 benzinli 42500 hadi olsun 41 ama cruze'un euro n-cap ve donanımı daha iyi (otomatik klima dışında).
    Hakkımızda hayırlısı bakalım.

aynı ozellıkte manuel dusunuyorum....

o zaman fıyat daha makul olur sanırım...35 falan olur mu

Açıkçası bundan sonra 1.6 gelmeyecek lafını duydum iki farklı ildeki bayiden, o yüzden bulduğumu aldım. Eğer sizde bulursanız alın.35000 seviyesine alınabilir bence en fazla 35500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 9 Aralık 2013; 23:01:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

TRAX görmeyenler mutlaka gitsin baksın, captur falan hikaye. gerçekten oturaklı bir araç olmuş. koltuk kalitesi de özellikle hoşuma gitti.

trax'ın rakibi bence neredeyse mini countryman. 2008, captur, juke kesinlikle çok aşağısında. özellikle 4x4 olması avantaj. araziye girmese de asfaltta da çok güzel bir şey.

Bunu söyledim bende,trax de bir ağırlık var ,görüntü üst sınıf gibi.herseyden önemlisi yeni kasa yeni teknoloji,ve yeni türrbo motorlu,captur hobi arabası gibi,farklı bir kesime hitap ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHEVROLET alan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun
  • Arkadaşlar müsait olamıyorum bu ara, bayiilere gidipte Trax 1.4 otm + metalik renk + sunroof hakkında net bilgi alabilen olursa ve bilgilendirirse çok sevinirim ( Mavi-Turuncu-Kırmızı-Kahverengi ).Tercihen Mavi renk.
  • quote:

quote:

quote:

Bende bugün Cruze 1.6 Sport HB otomatik vites aracı 37000 e aldım. İçerisinde ocak ayı vergi ile trafik sigortası dahil, araba ocak teslim olacak ama fatura aralıkta kesilecek, kısaca aralık fiyatı geçerli aldık. Bakalım bende kapora bıraktım, yarın arabamı satışa çıkaracam, aslında alacak birisi var önce onla görüşeceğim, eğer o olmassa bakalım bayinin takas fiyatından daha iyiye satarım gibime geliyor. Zaten bayi araba ocak teslimi olacağından parada sıkıntı yapmadı, aralıkta para teslim edilecek ve fatura kesilecek sadece.
    Yanlızca tek sorun arabanın showroom aracı ve my13 yani 2013 ilk 6 ayda üretilmiş olması. Ben sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum bu durumun sadece yan sinyal ve istetme olmayacak arabadaki istetmeyi zaten lpg takıp kaldıracak, yerine küçük istetmelerden alacaktım. Bakalım hakkımızda hayırlısı
    Arabanın yakışı konusunda bende araştırdım, kullanıcıların çoğunluğu otomatik viteste bile 10 litrenin altında rakamlardan bahsetmiş, ama bazı kullanıcılar rodaj süresince 12-14 litreye çıktığını söylemiş. Çok sıkıntı değil yakıt durumu zaten az kullanacağız. Örneğin satacağım bendeki hyundai getz 1.4 ün yıl ortalaması 8500 km civarı.
    Özellikle 1.4 turba olan model istemedim, çünkü direk 4000 tl fark var ve turbo motor az yaksada ilerde turbo denilen veletin ne iş açacağı belli değil, daha yeni bir motor çünkü. .Turbo motorlara lpg de takılmıyor. En azından 1.6 motor denenmiş ve çok sorun çıkarmayan fakat lpg uyumunda kısmen sorunlu bir motor. (çelik subap meselesi).
    Ben özeliikle otomatik aldım eşim için, bu özelliklere sahip bu sınıfta bu hacimde böyle bir araba yok. Citroen c elysse otomatik 1,6 benzinli 42500 hadi olsun 41 ama cruze'un euro n-cap ve donanımı daha iyi (otomatik klima dışında).

Açıkçası bundan sonra 1.6 gelmeyecek lafını duydum iki farklı ildeki bayiden, o yüzden bulduğumu aldım. Eğer sizde bulursanız alın.35000 seviyesine alınabilir bence en fazla 35500

1.6 LT sedan cruze 34750 ye aldım.Bayideki son araçtı.Bunun içine boya ve koltuk koruma trafik sigortası tescil ve ocak mtv si dahil.900 tl de kasko çıkardılar.

Şuan ikinci el olarak 37den başlıyor araç.Ben sanıldığı kadar değer kaybının olacağını düşünmüyorum bu aracın o yüzden almamda etkili oldu.Bu fiyata b sınıf boş benzinli araçları veriyorlar.

• LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin için şöyle bir grup var.

http://forum.donanimhaber.com/m_84961905/f_//tm.htm#84961905
  • quote:

quote:

quote:

Istetme nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafakb

Hocam sizin için şöyle bir grup var.

http://forum.donanimhaber.com/m_84961905/f_//tm.htm#84961905

Sağolun yönlendirme için .
  • Cruze alanlar 1.4 140 lıkları muhakkak değerlendirsin derim. Hem çok iyi kaçıyor hemde 1.6 ya göre düşük tüketimi var. Motor malum tüm Opel grubunuda kullanılan sorunsuz 1.4 Turbo motor.

Bence 1.6 lara bu saatten sonra bulaşmamak lazım. Bayilerde hep 1.6 lar kalmış. 1.4 140 lıklar tükenmiş hemen.

42.000 TL ye gelecek olan Cruze Sedan LTZ 1.4 140 lık manueli bekliyorum ben. Haftaya Türkiyede olacak araçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 9 Aralık 2013; 23:57:54 >
  • Camaro almanin tam zamani.

• İstetme stepne yani yedek lastik demektir.
  • Trax 1.4 otomatiklerde 215 55 18 continental lastik geliyor. Malum önümüz kış. Kış lastiğinin faydalarını saymaya gerek yok. Kış lastiği için hangi ölçü öneriliyor bilgisi olan varmı ?
    Ben insigniada kumho kullanıyorum, çok memnunum tavsiye ederim. Kumho ve Nokian marka kış lastiği almak isteyen arkadaşlar ile beraber hareket edebilirim. Ankarada Kumho satan bir firmadan hesaplı fiyat alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Cruze alanlar 1.4 140 lıkları muhakkak değerlendirsin derim. Hem çok iyi kaçıyor hemde 1.6 ya göre düşük tüketimi var. Motor malum tüm Opel grubunuda kullanılan sorunsuz 1.4 Turbo motor.

Bence 1.6 lara bu saatten sonra bulaşmamak lazım. Bayilerde hep 1.6 lar kalmış. 1.4 140 lıklar tükenmiş hemen.

42.000 TL ye gelecek olan Cruze Sedan LTZ 1.4 140 lık manueli bekliyorum ben. Haftaya Türkiyede olacak araçlar.

ltz sedanın farkı var mı acaba mesela bildiğim kadarıyla body kit yok
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.