Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: krep

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

Hanima chevrolet indirim yapmis ne dersin diyorum. Kotu marka o diyor. Ya sabir

Bende hanıma chevrolet avrupadan çekiliyormuş büyük indirim varmış dedim. Daha satılmayacak araba niye alınır ki dedi

5 dk önce aynısı benim başıma geldi :) avrupadan çekiliyormuş dedim eee nasıl satacağız dedi , fiyatı söyledim anlamsız anlamsız yüzüme baktı :)

forum erkeğinin tipik özelliği. bizimki de dizi izliyor. dedim böyle böyle, yarın seni gezmeey gotureyım dedım, nereye dedı. chevrolete dedım durumu anlattım. ee ne olacak dşimdi dıyor. sanki ilgilenıyor gibi :D:D senın arabayı satıp spark alalım mı dedı. bi heyecanla kalktı geldi, spark hangısı dedı, görünce '' istemedim ben bunu dedi'' gitti gene diziye :D

yenge sparkin tipini görünce örktü tabiki :)

hanimlarinizin arasinda gecen diyaloglar ise muhtesem...

• quote:

Orijinalden alıntı: aligoe

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: krep

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

Hanima chevrolet indirim yapmis ne dersin diyorum. Kotu marka o diyor. Ya sabir

Bende hanıma chevrolet avrupadan çekiliyormuş büyük indirim varmış dedim. Daha satılmayacak araba niye alınır ki dedi

5 dk önce aynısı benim başıma geldi :) avrupadan çekiliyormuş dedim eee nasıl satacağız dedi , fiyatı söyledim anlamsız anlamsız yüzüme baktı :)

forum erkeğinin tipik özelliği. bizimki de dizi izliyor. dedim böyle böyle, yarın seni gezmeey gotureyım dedım, nereye dedı. chevrolete dedım durumu anlattım. ee ne olacak dşimdi dıyor. sanki ilgilenıyor gibi :D:D senın arabayı satıp spark alalım mı dedı. bi heyecanla kalktı geldi, spark hangısı dedı, görünce '' istemedim ben bunu dedi'' gitti gene diziye :D

yenge sparkin tipini görünce örktü tabiki :)

hanimlarinizin arasinda gecen diyaloglar ise muhtesem...

Bizim hanım da hemen alalım dedi.

• Mk4Ever. kullanıcısına yanıt
    sağol hocam liste fiyatı 37.403. araç dizel 13,5 lt modeli, benzinli diye düşündünüz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

bayiler fiyatları çaktırmadan çaktırmadan yukarı çekiyorlar.

Aynen indirim istedim olmadı hediye bagaj havuzu ile boya koruma dedim ekstra fiyata tabimiş satışlar çokmuş fiyatlara 2 bin lira fazla söylesek bile satarız dedi türkiye klasiği her zaman ki gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yıl mart ayında yaptıkları kampanyada fiyatlar daha uygundu yanlış hatırlamıyorsam Cruze için. 35bin civarına otomatik vites alınıyordu. Şuan rakamlar biraz daha yüksek. Bakalım nasıl olacak..
  • fiyat performans güzel.chevrolet avrupa'dan çekilmeseydi örneğin Cruze Sedan LTZ 1.4 140 fiyatı kampanyalı ne kadardı?şu an 42 bin civarı.
  • İzmir egeme uğradım biraz önce.Aralık ayında gelcek araçlarında spark ve aveo sedan ve hb dahil hepsi satıldığı söylendi.Sonrası içinde fiyatta falan bişey diyemiyoruz dediler.Üçbeş araç sattılar bu fiyatlardan bakalım devamı gelicek mi?Gelmezse bu fiyata satılmanın üzerine birde çekilme olayıyla kimse almaz zaten diye düşünüyorum.
  • Az önce Dolmabahçe Gerçek'te Chevrolet'lere baktım. Benim tavsiyem yığılıp da galerileri şımartmayın. Spark ve Cruze sordum. Ağızlarından lafı kerpetenle alıyorsunuz. Spark'a direkt "YOK" çekiyorlar. Ellerinde bir tek Cruze HB 1.4 Sport 140 hp. varmış. -O da Balmumcu Şubesi ile görüşünce- 500 TL de yaptığı en yüksek indirim. 2014 yılında daha çok elimize düşecekler. Ben kesinlikle bekleme taraftarıyım.

Zora girince fiyatlarda daha bile düşeceklerdir. Haa! Satışı durdurup da tamamen giderlerse? O zaman da GÜLE GÜLE derim Umursamam.
  • Cruze HB 1.6 Sport olan bir bayi var mı ?
  • Ankara da dizel aveo bulunabiliyor mu? Bilgisi ilan veya fiyat alan varmi?

• Kafam çok karışık.
    En dolu cruze otomatik sunroof ltz için 44600 fiyat aldım. Manuel ltz 41500. Acele et satılacak diyor satıcı doğal olarak. Şimdi bu araba çok cazipmi. Arabamı takasta almıyorlar bir miktar kredi çekmem lazım. Bu fırsat bir daha gelir mi? Of napacam bilmiyorum. Başka araçlarla kıyaslarsak gayet mantıklı gibi. Zarar edermiyim? Elden çıkarabilir miyim isteyince?

• quote:

Orijinalden alıntı: tatum

quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Bende bugün Cruze 1.6 Sport HB otomatik vites aracı 37000 e aldım. İçerisinde ocak ayı vergi ile trafik sigortası dahil, araba ocak teslim olacak ama fatura aralıkta kesilecek, kısaca aralık fiyatı geçerli aldık. Bakalım bende kapora bıraktım, yarın arabamı satışa çıkaracam, aslında alacak birisi var önce onla görüşeceğim, eğer o olmassa bakalım bayinin takas fiyatından daha iyiye satarım gibime geliyor. Zaten bayi araba ocak teslimi olacağından parada sıkıntı yapmadı, aralıkta para teslim edilecek ve fatura kesilecek sadece.
    Yanlızca tek sorun arabanın showroom aracı ve my13 yani 2013 ilk 6 ayda üretilmiş olması. Ben sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum bu durumun sadece yan sinyal ve istetme olmayacak arabadaki istetmeyi zaten lpg takıp kaldıracak, yerine küçük istetmelerden alacaktım. Bakalım hakkımızda hayırlısı
    Arabanın yakışı konusunda bende araştırdım, kullanıcıların çoğunluğu otomatik viteste bile 10 litrenin altında rakamlardan bahsetmiş, ama bazı kullanıcılar rodaj süresince 12-14 litreye çıktığını söylemiş. Çok sıkıntı değil yakıt durumu zaten az kullanacağız. Örneğin satacağım bendeki hyundai getz 1.4 ün yıl ortalaması 8500 km civarı.
    Özellikle 1.4 turba olan model istemedim, çünkü direk 4000 tl fark var ve turbo motor az yaksada ilerde turbo denilen veletin ne iş açacağı belli değil, daha yeni bir motor çünkü. .Turbo motorlara lpg de takılmıyor. En azından 1.6 motor denenmiş ve çok sorun çıkarmayan fakat lpg uyumunda kısmen sorunlu bir motor. (çelik subap meselesi).
    Ben özeliikle otomatik aldım eşim için, bu özelliklere sahip bu sınıfta bu hacimde böyle bir araba yok. Citroen c elysse otomatik 1,6 benzinli 42500 hadi olsun 41 ama cruze'un euro n-cap ve donanımı daha iyi (otomatik klima dışında).
    Hakkımızda hayırlısı bakalım.

aynı ozellıkte manuel dusunuyorum....

o zaman fıyat daha makul olur sanırım...35 falan olur mu

bu aracı kasım ayında kuzenimin eşine 42.5 aldık ki 43.5 deyip duruyorlardı. Fiyatlar gayet uygun alsakmı almasakmı diye düşünürken zaten birileri gidip sizin düşündüğünüz aracı satın alıyorlar. Bu tip fırsatlar her zaman karşınıza çıkmaz. Muadil araçların fiyatları belli. Bazılarında fiyat ucuz araç kötü şeklinde bir algı var. Önyargıları silmek çok güç.

• 1. Bu araçlar hakkında yere göğe sığdıramayan fırsat şeklindeki yaklaşımlar tartışılır ama tartışılmayacak gerçek ise şu anda fırsat ve yağmacı gibi tabir edilen bu araçları daha önce alanlar, örneğin bir-iki gün önce alanlar resmen kazıklandım duygusuna kapıldı mı?

2. Bundan sonra da aynı fiyat politakası olamaz mı?

3. Bu kadar indirim yapılacaksa daha önce alanlar kazıklandı mı?

4. Dürüstlük nerede kaldı?

5. Şimdi bu araçları alanlar daha önce alanların lafını ediyor mu?
  • Bence bu çekilme kararı satış politakası olabilir.

Çekilecek adam bir sene önceden bu durumu Dünyaya bildirmez ama pat diye de çekilmez.

Oluşumu kendi haline bırakır.

Kim garanti verecek şu söze:

"Efendim! Şartlar şu anda farklılaştı ve biz çekilmiyoruz" diye. Ve fiyatlarını daha da aşağı çekmeyecek olmalarına!

TOFAŞ motorlu Aveo gerçekten çok uygun fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Kafam çok karışık.
    En dolu cruze otomatik sunroof ltz için 44600 fiyat aldım. Manuel ltz 41500. Acele et satılacak diyor satıcı doğal olarak. Şimdi bu araba çok cazipmi. Arabamı takasta almıyorlar bir miktar kredi çekmem lazım. Bu fırsat bir daha gelir mi? Of napacam bilmiyorum. Başka araçlarla kıyaslarsak gayet mantıklı gibi. Zarar edermiyim? Elden çıkarabilir miyim isteyince?

bence al kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Bence bu çekilme kararı satış politakası olabilir.

Çekilecek adam bir sene önceden bu durumu Dünyaya bildirmez ama pat diye de çekilmez.

"Efendim! Şartlar şu anda farklılaştı ve biz çekilmiyoruz" diye. Ve fiyatlarını daha da aşağı çekmeyecek olmalarına!

Mantıklı bencede..adamlar son bir haftada deli araç sattılar kampanya çekiliyoruz falan derken..bu araçların zaten bayilere maliyeti aşağı yukarı belli..sene sonuda gelince ellerindeki stokları erittiler..yarın bir gün çekilme kararını tekrar gözden geçireceğiz demiyeceklerinin garantisi yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Peder bey yeni symbol almak üzere iken bu başlığı gördüm ve vazgeçirdim. Gel bak dedim aynı fiyata hem de dizel chevrolet var (aveo sedan).

İyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim. Ben galeride inceledim aracı çok hoşuma gitti.Bana göre symbol den daha iyi bir araç.

Kullanan arkadaşlardan görüş bekliyorum. Aveo 1.3 dizel almak niyetindeyiz. Yanlış mı yapıyoruz acaba? Gidip symbol ü alsak mı?

Symbol diye almayı planladığınız arabanın aslında symbol olmadığını Dacia logan olduğunu ve renault amblemi takıldığı için ederinden 7-8 bin tl daha pahalıya satıldığını biliyormusunuz?

Chevrolet Aveo dizel bulabilirseniz alın hem eksiksiz güvenlik donanımları ile güvenli yolculuk edin hemde her sene 300 tl vergi avantajı sağlayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Kafam çok karışık.

bence al kardeş

Aradım, ama alamadım. Bana sunduğu 4-5 aracın hepsi satılmış. Dün 39 tane araba satmışlar.
    Kısmet olmadı. Zaten elimdeki arabayı aceleyle ucuza satacaktım. Ocak-Şubat gibi hem arabamı satmış olurum hemde 2014 leri beklerim belki. Fiyatların çok değişeceğini zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Bence bu çekilme kararı satış politakası olabilir.

Chevrolet, dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden GM'in bir kolu. Amerika'da halka açık bir şirket. Böyle devlerin stratejileri, planları, operasyonel taktikleri 1, 3, 5 ve 10 yıllık planlar halinde yapılır.

Amerika'daki işletme kültürü, özellikle halka açık işletmelerde şeffaflığı ön plana çıkarır ve kamuyu, hissedarları aydınlatmayı önemser. Çekilecekse bir sene önceden tüm dünyaya bildirir. Bildirmek zorundadır. Onların iş yapma kültürü ve kamuyu aydınlatma kuralları bu şekildedir.

Böyle bir dev Avrupa'dan çekileceğim diyorsa çekilir.

Bizim şark kurnazı sonradan sanayici, otomotivci olmuş toprak ağaları, müteahhitler, iktidar zenginleri ile karıştırmayın adamların iş yapma kültürünü. 100 yıldır otomotiv işinde olan, dünyanın en köklü şirketlerinden birinden bahsediyoruz.

---------------------

Konuya dönersek. Dün akşamüstü beni Chevy Türkiye'den aradılar. İletişim formu doldurmuştum. Kampanyamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür falan. Ben de verdim veriştirdim. Araba yok piyasada bu nasıl kampanya gibisinden, vazgeçtim ben dedim.

Hafta içinde görüştüğüm çevre illerdeki bayilerin takındığı tavır ve yok satma politikası da hoşuma gitmedi açıkçası. Ufak bir şehir otomobili bakıyordum ama sanırım bu araba Chevy olmayacak.

Umarım istediğiniz modeli bulursunuz sizler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Peder bey yeni symbol almak üzere iken bu başlığı gördüm ve vazgeçirdim. Gel bak dedim aynı fiyata hem de dizel chevrolet var (aveo sedan).

İyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim. Ben galeride inceledim aracı çok hoşuma gitti.Bana göre symbol den daha iyi bir araç.

Kullanan arkadaşlardan görüş bekliyorum. Aveo 1.3 dizel almak niyetindeyiz. Yanlış mı yapıyoruz acaba? Gidip symbol ü alsak mı?

Symbol diye almayı planladığınız arabanın aslında symbol olmadığını Dacia logan olduğunu ve renault amblemi takıldığı için ederinden 7-8 bin tl daha pahalıya satıldığını biliyormusunuz?

Chevrolet Aveo dizel bulabilirseniz alın hem eksiksiz güvenlik donanımları ile güvenli yolculuk edin hemde her sene 300 tl vergi avantajı sağlayın.

Aveo 1.3 Lt dizel için kapora verip anlaştık.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.