Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cruze hb 1.6 sport modelinden aldım. kasko ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum. yaptırdıysanız nereye ve kaça söylermisiniz.
  • onur_emu kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun
  • Tamamen nabza göre şerbet veriyorlar, millet yığılma yaptığı için burunlarından kıl aldırmazlar şimdi, tlf numaranızı, verdiğiniz fiyatı, bir temsilciye bırakıp pusuda bekleyin, 1.hafta veya 1.ay beklersiniz orasını bilemem ama elbet bir gün ararlar, 3 sene olmuş fiat bayisi arıyor ??? merak etmeyin peşinizi bırakmazlar ...
  • onboardx O kullanıcısına yanıt
    sağolun çok daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
  • YoK kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ne kadara anlaştınız? Birde beyaz mı metalk mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Peder bey yeni symbol almak üzere iken bu başlığı gördüm ve vazgeçirdim. Gel bak dedim aynı fiyata hem de dizel chevrolet var (aveo sedan).

İyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim. Ben galeride inceledim aracı çok hoşuma gitti.Bana göre symbol den daha iyi bir araç.

Kullanan arkadaşlardan görüş bekliyorum. Aveo 1.3 dizel almak niyetindeyiz. Yanlış mı yapıyoruz acaba? Gidip symbol ü alsak mı?

Symbol diye almayı planladığınız arabanın aslında symbol olmadığını Dacia logan olduğunu ve renault amblemi takıldığı için ederinden 7-8 bin tl daha pahalıya satıldığını biliyormusunuz?

Chevrolet Aveo dizel bulabilirseniz alın hem eksiksiz güvenlik donanımları ile güvenli yolculuk edin hemde her sene 300 tl vergi avantajı sağlayın.

Aveo 1.3 Lt dizel için kapora verip anlaştık.

En iyisini yapmışsınız, symbol parasının arabası değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

Tamamen nabza göre şerbet veriyorlar, millet yığılma yaptığı için burunlarından kıl aldırmazlar şimdi, tlf numaranızı, verdiğiniz fiyatı, bir temsilciye bırakıp pusuda bekleyin, 1.hafta veya 1.ay beklersiniz orasını bilemem ama elbet bir gün ararlar, 3 sene olmuş fiat bayisi arıyor ??? merak etmeyin peşinizi bırakmazlar ...

Sorma 3-4 gündür cruze hb 1.6 ls bulmak için bayi arıyorum fiyatı uygun geldi, aman aman hepsi bi tavırlı araç varmı getirirmisiniz diyorum uğraşmak istemez tavırlarda konuşuyor bu araba zaten yokki diyor bana, ee listede var ama ne iş diyorum napayım yani varsa tavırları. Hani bedava ekmek kuyruğu sanki hayrına veriyor
  • 2 gün önce Gerçek Oto'yu aramıştım ellerinde ne araç var diye.

Dün dönüş yaptılar.1.4 otomatik siyah renk hb aveo 35.000 tl.Bir de opsiyonlu metalik 1.3 ltz aveo sedan için 40.000 tl fiyat verdiler.Bu da ellerinde son kalan araçlarmış biri opsiyonlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentul -- 11 Aralık 2013; 11:34:28 >
  • dentul kullanıcısına yanıt
    Son bilet gibi ... bu son lar hiç bitmez dostum biraz freestyle ...
    öncelikle hayırlı olsun,ne kadara anlaştınız acaba ? yanında ekstra hediye vesaire verdiler mi ?,bilgilendirebilirseniz sevinirim bizde aynı modelden almayı düşünüyoruz.
  • Trax 1.4 -140 HP - Otomatik - İnci Beyaz bulamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 11 Aralık 2013; 12:21:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

Trax 1.4 -140 HP - Otomatik - İnci Beyaz bulamıyoruz.

adana arpel otomotivde beyaz trax var arkadaşım. telefonu 0322 441 02 06 .Ceylan yurdakul hanıma bağlanın.
  • bugün ankara opan!a gittik babamla. dileğimiz nette 39000 fiyatla gösterilen cruze 1.4 hb sport modeli almaktı.
    ancak ellerinde böyle bi araç yokmuş. önce sport diye bi donanım yok dedi satıcı. sonra ocakta gelecek filan dedi. tabi ben önce piyasadan çekilecekmiş chevy demedim.

sonra aveo baktık ucuz olması sebebiyle. aveo 1.3d lt sedan 36000 hb 35000 fiyat verdi. açıkçası araç hoşuma gitti diyebilirim. donanım olarak zaten b sınıfı için çok çok iyi bi donanım var.içine binip baktığımda cruze ile aveo arasında çok fark göremedim. içie bi bez parçası koyunca malesef c sınıfı olmuyor araçlar. kullanılan koltuk bile aynıydı bu yönden cruze beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim. tabi ikisini de sürüp bakamadık. (satıcı tok satıcıydı. şu an burada değil test aracı dedi nereye gittiyse artık )
    elbette ikisi arasında fark olacaktır sürüşte. yoksa zaten direk aveoyu alırım.

cruze 1.4 ltz sedan mylink ekranlı sunrooflu full+full araca 44000 tl fiyat verdi ayrıca. bu fiyat iyi geldi fakat bütçemiz bu kadarına izin vermediği için almadık. bu fiyatlar bence güzel ancak piyasadan çekilecek bi markanın araçları.cruze'un iç mekan kalitesi de göz önüne alınca bi tık daha az olabilirdi. fiat bravo 1.4 tjet için istenen fiyatı görünce bu fiyat cazip ama aracın ikinci eli olmayacak gibi bişey bence.

velhasıl bu aracı nisan mayıs gibi 42000 tl gibi fiyata alabileceğimizi düşünüyorum.(tabi araç gelirse ) hem bu zamana kadar paramızı denkleştirmek hem de fiyatların düşmesini beklemek için chevy maceramızı burada şimdilik sonlandırdık.

sonuç olarak ankara opanda
    2 adet biri sunrooflu beyaz öteki sunroofsuz metalik cruze sedan 1.4 ltz(44000)
    1 adet beyaz seden aveo 1.3d lt 1 adet metalik hb 1.3d lt var my13 mü my13.5 mu sormayı unuttum.(35000-36000)

• quote:

Orijinalden alıntı: mkuren

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

Trax 1.4 -140 HP - Otomatik - İnci Beyaz bulamıyoruz.

adana arpel otomotivde beyaz trax var arkadaşım. telefonu 0322 441 02 06 .Ceylan yurdakul hanıma bağlanın.

eyvallah hemen arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philae

1 adet beyaz seden aveo 1.3d lt 1 adet metalik hb 1.3d lt var my13 mü my13.5 mu sormayı unuttum.(35000-36000)

hocam metalik derken hangi renk kırmızı cruze var mı acaba? bir de sunroofsuzda da fiyat aynı mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slhsm

quote:

hocam metalik derken hangi renk kırmızı cruze var mı acaba? bir de sunroofsuzda da fiyat aynı mıydı?

valla sormadım kırmızı mı değil mi. aynı fiyat mı diye sorduğumda hemen hemen aynı dedi istesek sunrooflu da biraz daha indirim yapacaktı sanırım.yoksa 500 tl filan oynaması lazım çok mühim değil yani.
  • genesa G kullanıcısına yanıt
    Türkçe klavuzda niye bahsetmişler ki anahtarsız girişten, koltuk ısıtmadan hiçbiryerde bahsedilmiyor mesela ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slhsm

quote:

valla sormadım kırmızı mı değil mi. aynı fiyat mı diye sorduğumda hemen hemen aynı dedi istesek sunrooflu da biraz daha indirim yapacaktı sanırım.yoksa 500 tl filan oynaması lazım çok mühim değil yani.

http://www.chevrolet.com.tr/pdf/offers/Chevrolet_Fiyat_Listesi_2013_12_1.pdf

hocam my 13.5 için 35 bin dedi ise bence gayet güzel fiyat.

• 1.4 - 140 HP - Otomatik- Sunrooflu - Kırmızı (Metalik)
    1.4 - 140 HP - Otomatik- Sunroofsuz - Kırmızı ( Metalik)
    1.4 - 140 HP - Otomatik - Sunrroflu - Siyah (Metalik )

Araç yok. Fiyata karışmam. Herkes kendi konuşur.

Ciddi olanlar PM atsınlar yardımcı olacağım...

Emin olun Türkiye'deki son 4 araç desem yalan olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 11 Aralık 2013; 15:00:02 >
    kaça anlaştınız acaba
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.