Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: platinum38

quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Cruze alanlar 1.4 140 lıkları muhakkak değerlendirsin derim. Hem çok iyi kaçıyor hemde 1.6 ya göre düşük tüketimi var. Motor malum tüm Opel grubunuda kullanılan sorunsuz 1.4 Turbo motor.

Bence 1.6 lara bu saatten sonra bulaşmamak lazım. Bayilerde hep 1.6 lar kalmış. 1.4 140 lıklar tükenmiş hemen.

42.000 TL ye gelecek olan Cruze Sedan LTZ 1.4 140 lık manueli bekliyorum ben. Haftaya Türkiyede olacak araçlar.

ltz sedanın farkı var mı acaba mesela bildiğim kadarıyla body kit yok

Bunu bilmiyordum. Donanım listelerinde şu an sitede sadece LT, Sport ve Sport plus var. Sport donanımından itibaren body kit var. Dolayısıyla LTZ de var sanıyordum.

Eğer öyleyse Sport da tercih edebilirim. Zira sensör ve klima donanımı benim için çok da önemli değil.

Bir tek My link olayı can sıkıyor. Mylink olsun isterdim aracımda.

• Arkadaşlar bu my13 ile my13.5 arasında ki farkı bilen var mı cruze için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cycladol_2624

Arkadaşlar bu my13 ile my13.5 arasında ki farkı bilen var mı cruze için

13,5 da extra olarak aynalarda sinyal ve stepne var.

• Yumurta kasa accenti var babamın. 15 senelik araç. Bunun yerine spark düşünüyoruz.
    Accent artık ekmeğini yedi. Sıfır alınmıştı. Artık problemlerin arkası kesilmiyor.

İç hacim olarak Spark'ın accentten bir farkı olduğunu pek sanmıyorum. Sadece bagaj olarak dezavantaj olacak.

Bugün bayiye gideceğiz. Beğenirsek anlaşırsak Spark alacağız. Bu fiyata bir daha sıfır araç bulunabileceğini sanmıyorum. Çin malı bile yoktur herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Yumurta kasa accenti var babamın. 15 senelik araç. Bunun yerine spark düşünüyoruz.
    Accent artık ekmeğini yedi. Sıfır alınmıştı. Artık problemlerin arkası kesilmiyor.

İç hacim olarak Spark'ın accentten bir farkı olduğunu pek sanmıyorum. Sadece bagaj olarak dezavantaj olacak.

Bugün bayiye gideceğiz. Beğenirsek anlaşırsak Spark alacağız. Bu fiyata bir daha sıfır araç bulunabileceğini sanmıyorum. Çin malı bile yoktur herhalde.

hiçbir bayide spark yok ne yazıkki.

• quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Yumurta kasa accenti var babamın. 15 senelik araç. Bunun yerine spark düşünüyoruz.

hiçbir bayide spark yok ne yazıkki.

Bakalım araştırıyoruz. Tehşirdeki araç da olabilir. Çok öyle takıntımız yok. Test aracı olmaz tabi.

• Bütün bayileri aradım.(istanbul, İzmir, Ankara) Otomatik araç ihtiyacımız var. Aveo sedan (sedan hb'den daha ucuz) 1.4 LT otomatik, en ucuz fiyat veren; 33.900 TL. Bu da hiç indirimli bir fiyat değil. Zaten 34.500 lira fiyat almıştım Ekim ayında.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: platinum38

quote:

Cruze alanlar 1.4 140 lıkları muhakkak değerlendirsin derim. Hem çok iyi kaçıyor hemde 1.6 ya göre düşük tüketimi var. Motor malum tüm Opel grubunuda kullanılan sorunsuz 1.4 Turbo motor.

Bence 1.6 lara bu saatten sonra bulaşmamak lazım. Bayilerde hep 1.6 lar kalmış. 1.4 140 lıklar tükenmiş hemen.

42.000 TL ye gelecek olan Cruze Sedan LTZ 1.4 140 lık manueli bekliyorum ben. Haftaya Türkiyede olacak araçlar.

ltz sedanın farkı var mı acaba mesela bildiğim kadarıyla body kit yok

Bunu bilmiyordum. Donanım listelerinde şu an sitede sadece LT, Sport ve Sport plus var. Sport donanımından itibaren body kit var. Dolayısıyla LTZ de var sanıyordum.

Eğer öyleyse Sport da tercih edebilirim. Zira sensör ve klima donanımı benim için çok da önemli değil.

Bir tek My link olayı can sıkıyor. Mylink olsun isterdim aracımda.

merhaba sport plus ile ltz arasındaki farklar aşağıdaki gibi olacak bence çokta sorun değil ebay gibi sitelerde orjinalleri satılıyor ordan alıp taktırırsanız sport plus ile arasında fark kalmayacak

Cruze daki “Sport Plus” donanım seviyesi kaldırıldı ve yerine LTZ donanım
    seviyesi eklendi. Sadece 1.4Turbo motor ve manuel ya da otomatik vites seçenekleri
    ile sunulan LTZ donaımı daha önce Sport Plus donanım seviyesinde sunulan tüm özellikleri
    içermekle birlikte onlara ek olarak:
    Krom Şeritli kapı kolları
    Özel LTZ döşeme
    Işıklandırmalı özel gösterge paneli ve
    Otomatik katlanan yan aynalar
    standart olarak sunullacak.
    Dikkat:
    LTZ donanımda, LT Sport donanım seviyesinde standart olarak sunulan Spor tasarım tampon, spoiler ve yan paçalıkları içeren gövde kiti bulunmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 10 Aralık 2013; 10:03:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• spark olayı noldu? salı günü belli olacaktı bir gelişme yok mu daha arkadaşlar lütfen bilgilendirin?
  • dostlar cruze ltz 'de anahtarsız giriş/çalıştırma, ön koltuklarda ısıtma varmı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

dostlar cruze ltz 'de anahtarsız giriş/çalıştırma, ön koltuklarda ısıtma varmı ???

Türkiye de yok.
  • Cruze HB 1.4. Manuel gören varsa lütfen haber versin. Bir türlü bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrvster

Cruze HB 1.4. Manuel gören varsa lütfen haber versin. Bir türlü bulamadım.

cumartesi malatya kavuklarda vardı. bir sor istersen
  • hrvster H kullanıcısına yanıt
    Antalya Günlas a gelecek.
    Bana fiyat geldi ama 650 tl indirim yaptılar o da 2 araba aldığımız için. Tereddüte kaldım şuan. Hb ltz otomatik zaten 46.100 e veriliyormuş indirimden önce. Şimdi sedan otomatik + sunroof için 44600 fiyat verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya -- 10 Aralık 2013; 14:14:22 >
  • bayiler fiyatları çaktırmadan çaktırmadan yukarı çekiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrvster

Cruze HB 1.4. Manuel gören varsa lütfen haber versin. Bir türlü bulamadım.

Cruze hb 1.6 ls'de hiçbir yerde yok arabalar kıymete bindi
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    LS gelmeyecekmiş, "gelse peynir ekmek gibi satacaz zaten" dediler bayiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya -- 10 Aralık 2013; 14:22:17 >
  • C4_1400 C kullanıcısına yanıt
    Spark NCAP'ten 4 yıldız ancak NCAP'te 2009'da teste sokulan araçta ESC yok. Şu anda Türkiye'de satılan Spark'ta ise ESC var. Bence şuandaki Spark NCAP'e girse 5 yıldız alır.

http://tr.euroncap.com/tr/results/chevrolet/spark/2009/377.aspx

Güvenlik YardımcısıThe Spark is equipped as standard with a seatbelt reminder for the driver, front passenger and rear seats. Electronic Stability Control (ESC) is not currently available on any variant. Chevrolet ****es Euro NCAP that ESC will become available on some variants during the course of 2010. - See more at:http://tr.euroncap.com/tr/results/chevrolet/spark/2009/377.aspx#sthash.RBBezjNg.dpuf

• quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

LS gelmeyecekmiş, "gelse peynir ekmek gibi satacaz zaten" dediler bayiden.

hem bayi için hemde fabrika için kar oranı en düşük araba 1.6 ls hatchback.O yüzden bu araç sadece listelerde var.Fiziki olarak yok ve üretilmiyor. Lt deki Extra donanımların fabrikaya maliyeti 500 tl dir.Satıştaki fark ise 4000 tl.Tabiki lt satılmak istenecektir.
  • Millet parayi zulalayip kampanya icin pusuya yatmis

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.