Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Johnnie Walkerr Tabiri caizse burunlarından kıl aldırmıyorlar. 400 tl indirim verin düz 37 olsun alalım arabayı dedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersahin

kaça anlaştınız acaba

Trax 14. - 140 HP - LT AT + Sunroof - İnci Beyaz : 52.000 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkuren

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

Trax 1.4 -140 HP - Otomatik - İnci Beyaz bulamıyoruz.

adana arpel otomotivde beyaz trax var arkadaşım. telefonu 0322 441 02 06 .Ceylan yurdakul hanıma bağlanın.

Araç Adana'dan alındı. Ancak Arpel'de sunrooflu yoktu. Onatçadan alındı.

Ancak vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim...

• Alan arkadaşlara hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah
  • quote:

quote:

quote:

adana arpel otomotivde beyaz trax var arkadaşım. telefonu 0322 441 02 06 .Ceylan yurdakul hanıma bağlanın.

bravo beyler işte forumun gücü

• vay anasını
  • 2.0 cdti cruze da olsaydı keşke...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roosevelt

Alan arkadaşlara hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah

Teşekkürler. Daha iyileri sizlere nasip olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsan Azmanı

vay anasını

hayırdır ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsoul

2.0 cdti cruze da olsaydı keşke...

Bir tanıdığımda 2.el var düşünürmüsünüz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_emu

quote:

quote:

quote:

bravo beyler işte forumun gücü

Aynen forumun gücü.

Trax talep eden arkadaşlar mesaj atarlarsa, kimde ne var biliyorum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carsoul

2.0 cdti cruze da olsaydı keşke...

Bir tanıdığımda 2.el var düşünürmüsünüz ?

teşekkürler sıfır km düşünürdüm sadece indirimli olsa idi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizli Bayii'nde nerdeyse araç kalmamış.
    Sadece cruze varmış...
  • YoK kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevabınız için,motor mu alsak araba mı alsak karar veremedik bir türlü.araba sırf 35 36 bin lira verince bitmeyecek kaskosu vergisi sigortası lastiği benzini ıvırı kıvırı.motorda benzini koy geç mtvsi 70 80 tl .aradığım ne kadar bayi varsa ellerinde kalmamış o model yok bu model yok.adama diyorum 1.3 lt my13 35500 tl,bana size 36bin tl ye bırakırım diyor.ne demeli .
  • cruze 1.6 sport sunrooflu modelini 36300 e alacağım ama kafam karıştı, acaba 1.4 versiyonları gelecekmiş Ocak ayında onları mı beklesem bilemedim. şu anki 1.6 modellerde acaba lpg sorun verir mi. Bindik bir alamete bakalım yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayarogretmeni

cruze 1.6 sport sunrooflu modelini 36300 e alacağım ama kafam karıştı, acaba 1.4 versiyonları gelecekmiş Ocak ayında onları mı beklesem bilemedim. şu anki 1.6 modellerde acaba lpg sorun verir mi. Bindik bir alamete bakalım yorumlarınızı bekliyorum.

1.6 LPG li aldım, aldığım bayinin anlaşmalı olduğu yere LPG taktırdılar, satışlarının çoğunu bu şekilde yapıyorlarmış. LPG ve araca garanti veriyorlar. Fakat benim size tavsiyem 1.4 olan motora LPG taktırmayın, turbo motorda LPG sorundur diye biliyorum sayın hocam.
  • Chevrolet firması tarafından tarafıma gönderilen mail

Sayin Engin ER

Chevrolet’ye olan güveniniz için size teşekkür ederek başlamak istiyorum.

Duymuş olabileceğiniz üzere Chevrolet, 2015 yılı sonu itibarıyla Batı ve Doğu Avrupa’da yeni araç satışını durdurma kararı aldı.

Siz değerli müşterilerimizi temin ederiz ki, Chevrolet size ve aracınıza gelecekte de hizmet vermeyi sürdüreceğini taahhüt etmektedir. Bugün olduğu gibi, ileride de servis hizmeti vermeye ve orjinal Chevrolet yedek parça temin etmeye devam edeceğiz. Chevrolet araçları ile ilgili her türlü garanti veya servis hizmeti hiçbir değişikliğe uğramadan geçerli olmaya devam edecek ve anlaşma şartları uyarınca tüm yükümlülüklerimiz yerine getirilecektir. Geniş yetkili servis ağımız ile servis ihtiyaçlarınızı en etkin şekilde karşılamanın yolunu belirleyeceğiz.

Sizi Chevrolet yetkili servislerini ziyaret etmeye veya 232 853 2339 / 212 375 5261 numaralı telefonlardan Müşteri Hizmetlerimizle iletişime geçmeye davet ediyorum. Size en yakın Chevrolet yetkili servisini bulabilmek için Chevrolet.com.tr websitesini ziyaret edebilirsiniz.Saygılarımızla,

Saygılarımla,

Dr. Thomas Sedran

Dr. Thomas Sedran
    President and Managing Director Chevrolet Europe

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun hocam.gule gule binin.allah sizdende razı olsun.onatcada cok saglam bir bayidir.yapabilecegimiz bisey olursa buralardayız.saglıcakla kalın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin, Trax dışında opel ile birebir araç imalatı yok Chevrolet 'nin.

bu durumda aveo, cruze, spark vs 'nin yedek parçaları Allaha emanettir. Kendiniz getirtseniz yetkili servis garantiyi bozar mı? Servisi bekleseniz koreden rusyadan kaç günde gelir?

Ayrıca hiçbir yerde "OPEL bayileri 10 sene boyunca Chevrolet servisi verecektir" gibi bir ibare okumadım ben. İstanbul rahat olsa da anadoludaki bir şehirde Opel bayisi chebrolet servisini vermeyi durdurursa ya başka şehire gidip gelinecek yada o şehirde anlaşma yapılacak özel bir servisle muhattap olacak.

İnanın samimi söylüyorum, bu belirsizlik ortamında Aralık 2013 Chevrolet fiyatları bana hala pahalı geliyor.

Spark tenzih ederim 21 bin liraya sıfır araç için gerekirse özel serviste yaptırım, kendiim parça ithal ederim sorun değil.
    Trax modeli ise %100 Opel mokka, Buick Encore modeli, o araçtan korkum yok satın alsam bile...

• Şuan sedan cruze almak istesek 1.4 Turbo motorlu araç hiç mi yok piyasada?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.