Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1,3 dizel araçların motorları da fiat'ın kullandığı motorla aynı zaten parça sıkıntısı olmaz ayrıca fiat ta punto üretimini durduruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    İşte o tip istisnalar dışında yazdığım senaryo bana korkutucu geliyor.

Motoru var ama diğer 1 milyon parçası ortak değil fiat ile.

Klima/havalandırma fan motorunuz bozuldu, piyasada birebir eşini de bulamadınız.
    Kışın soğuğunda acilen parça ihtiyacınız olucak, servis sipariş verdik Rusyadan gelicek derse ve 20 gün beklerseniz?

Ebay 'den gözü karatıp sipariş edilebilir, çıkar tak montaj olacağından sanayideki usta hatta araç sahibi bile değiştirebilir parçayı.

Peki ya motorun ve yürüyen aksamın güvenliğine etki edecek bir parça bulunamazsa ve siz beklemeyi göze alamayıp kendi başınızın çaresi bakarsanız, daha sonraki bir sorunda yetkili servis bu kurcalanmış /muadil parça takılmış diyip garanti dışı bırakırsa aracı.

Uzun uzun yazmamın sebebi bu riskleri bilerek araçların satın alınması gerektiğini anlatabilmek. İlk başta satın alma maliyetinde elde edilen kar tüm bu riskleri karşılar da diyebilir insanlar, saygı duyarım.

Örnek ben aveo sedan dizel 1.3 lt yi 27-28 bin liraya alsam yukarıda saydığım tüm riskleri kabul ederim. 1-2 sene sonra elimi öpene istediğim fiyatta satabilirim çünkü ama 35 bin tl den alırsam ?

• indirim yok,39 a 1.4 ltz sedan manual yalan oldu,bayilerle konuşmaktan kulağım ağrıdı,şırnakta bayi olsa arardım ama yok,indirim yok,belki adamlarda haklı daha ne indirim olsun diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor1987

indirim yok,39 a 1.4 ltz sedan manual yalan oldu,bayilerle konuşmaktan kulağım ağrıdı,şırnakta bayi olsa arardım ama yok,indirim yok,belki adamlarda haklı daha ne indirim olsun diyorlar

Hiç bir yerde araba yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar boşuna senaryolar yazıp, karalar bağlıyorsunuz. çekilme 2015 sonunda yani 2 yıl daha araçlar satılacak. çekildikten sonra her şehirde 10 yıl servis ve yedek parça hizmeti vermeleri kanuni zorunluluk. toplamda 12 yıl eder.

13. yıl için konuşuyorsanız o zaman haklısınız.
  • Chevrolet alıp gelişini bekleyen arkadaşları diğer detayları kojuşmak için aşağıdaki başlığa bekliyoruz.
    Aldığınız kasko teklifleri, kış lastiği fiyatları, boya koruma vs.vs.
    Katkı yapıp fikir verecek herkes davetlidir...

http://forum.donanimhaber.com/m_84961905/f_//tm.htm#84961905
  • mehmet05 M kullanıcısına yanıt
    E herhalde yani, satış tekniği bunlar. Bakın bimeks teknosa gi yerlere yüzde bilmem kaç indirim diyorlar ama o ürün mağazalarında bulunmuyor ve alamıyorsunuz.
    Daha 2015 yılı sonunda sadece satıştan çekilecekler 10 yılda yasal olarak servis ve yedek parça sağlamak zorundalar ki piyasada yeterince parça bulunur zaten sıkıntı yapmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

E herhalde yani, satış tekniği bunlar. Bakın bimeks teknosa gi yerlere yüzde bilmem kaç indirim diyorlar ama o ürün mağazalarında bulunmuyor ve alamıyorsunuz.
    Daha 2015 yılı sonunda sadece satıştan çekilecekler 10 yılda yasal olarak servis ve yedek parça sağlamak zorundalar ki piyasada yeterince parça bulunur zaten sıkıntı yapmaya gerek yok

Ben sonunda aradığım donanımı ve rengi buldum. Kaporasını verip bağladım işi. Darısı arayıp bulamayanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 12 Aralık 2013; 14:23:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bedrican

2. el ilanlarına bakıyorum bugün ilan koyan adamlar şuanki kampanyalı fiyattan fazla fiyata satışa koymuşlar araçları haberleri yok sanırım :)

olmaz olurmu bilmeyen bir adam denk gelirse satıp 2013 model alıp cebede para koyacaklar :D
  • Spark almak istiyordum. Ankara, İstanbul, İzmirdeki bütün bayileri telefonla aradım. Bayilerden biri zaten tüm Türkiye'de 3 sparkın olduğunu, onların da satıldığını söyledi. Şimdi zamanımı boşa harcadığım için üzülüyorum. Bir firma kaç tane araç getireceğini bilmez mi? Geçen sene aralık ayında Skoda Yeti için bir arkadaşımıza 5000 tl lik indirim yapmışlardı. Yani yapılan indirimler matah olmadığı gibi Chevrolet olmayan araçlarına indirim yapmış gibi göstererek insanları kandırıyor.
  • yeni yılda chevrolet araçlarda 1.7 dizel motor seçeneğinin olacağını düşünüyorum chevrolet avrupa resmi sitelerinde gezinti yaptım 1.7 dizel 110 beygir ve 130 beygir gücünde motor kullandığı model seçenekleri var 2014 yılında trax ve cruze belkide captiva yı da bu motor ile ithal edileceğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackElantra

Şuan sedan cruze almak istesek 1.4 Turbo motorlu araç hiç mi yok piyasada?

eskisehir bayisine bir bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 12 Aralık 2013; 13:56:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hiç Captiva soran eden konuşan yok anlaşılan ...
    İstanbul için Captiva stok ve pazarlık durumları neler hiç soran oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Hiç Captiva soran eden konuşan yok anlaşılan ...
    İstanbul için Captiva stok ve pazarlık durumları neler hiç soran oldu mu ?

Ltz 88400 tl hiç gezmesen senede 3bin mtv gideri var. Ayda 250 tl yapar. İstda şehiriçi 12 lt yakıyor. Hava atmak için desen piyasadan çekilen marka. 2.eli ölü olacak. Arazi desen 4x4 değil. Şahsen 88 değil 78 olsa bile almam. Bayilerde var söylediğim fiyata alınabiliyor..

• oaston kullanıcısına yanıt
    captivalar hepsi 4x4, 4x2 si yok. bilgin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmoons

captivalar hepsi 4x4, 4x2 si yok. bilgin olsun.

Yeni kasa captiva 4x2 geliyor türkiyeye..
  • redmoons R kullanıcısına yanıt
    Tam tersine yeni captivalarda 4x4 yok. Eski kasalarda vardı. İyi bak..

• spark bulabilen varmı?

• bırak spark'ı cruze sedan ve Trax bile bulunmuyor.
    Ben bir tane cruze sedan 1.4 LTZ buldum bugün 44bin istiyor metalik farkı dahil.
  • Parça meselesini dert tasa edip duran arkadaşlar, bizde 3 cruze, 1 adette lacetti var. Ben bu olay çıktığından beri ne 2. elini düşündüm ne parça sorununu. Yasal olarak zaten 10 yıl servis hizmeti vermek zorunda ki bir çoğu garantiden sonra dışarıya yaptırıyor zaten. Zaten sadece yetkili servislerde değil, ithalatçılarda getiriyor bunların parçalarını. Yani piyasada her zaman bulursunuz. 2. el durumu şu an karışık ama zaten gayet iyi fiyatlara gayet iyi bir araca bineceksiniz bence o kadarda tasalanmayın. Bende sokaktan bulmadım parayı, çalışıp kazanıyorum. Araçlarınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.