Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aracın takas değeri için fiyat bekliyoruz. sonrasında dönecekler 38 üzerinden pazarlık yapıcaz. ne kadar inerler bilemem. son durumu haber veririm.
  • Joong kullanıcısına yanıt
    çekilecek olan bir markaya insanlar çok daha fazlasını verdi verir de. bence sıkıntı yok ama zaman gösterecek kim haklı kim haksız.

milletimizin büyük bir kısmı malesef göz göre göre söğüşlenmeyi marifet sanıyor. tok kapı sesi için cebinden 10bin fazla verip 6 ay bekliyor. kalitesiz güvenliksiz arabaya şu an sırf satılmaya devam edecek diye 13bin fazla verebiliyor. tabi herkesin kendine göre bir hesabı vardır saygıyla karşılarım. kazasız belasız kullansın her araç alan lafımız yok.

kendi arabam için söyleyim yaklaşık aynı donanımlı bir araç olarak clio4 ile karşılaştırsam şu an 0 almak için min 10bin fazla vermem gerekiyor. 2 sene sonra çekildi diyelim. en fazla 5 sene sonra bu arabanın garantisi devam edeni kalmayacak. zaten o saatten sonra özel servisler ile iş yürüyecek. ve diyelim ki ikinci el fiyatı düşecek (ki rakiplerinin fiyatlarına oranla en fazla %10 daha fazla düşer diye tahmin ediyorum) o bütçeyle yine tercih edilecek bir araç olacağını öngörüyorum.

o yüzden 3 binlik potansiyel zararı düşünerek şimdiden peşin peşin 10bin lira fazla verecek kadar da zengin değilim.

2011 dizel aveoyu takasta 0 ının 5bin lira altına aldıklarına göre bence çok da değer kaybetmiş sayılmaz. bilmiyorum ama 2012 clio4 bile şu anda 5bin zarardan aşağı takasa girmez herhalde.

• Arkadaslar Cruze HB 1.4T motorun yakıt tüketimi konusunda bilgi sahibi biri var mı? Az mı yakar cok mu yakar? Cok yakıyor diyenler var ama bence 1.6 motorlar karıstırıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Bayii ile görüştüğümde , Türkiyeden çekilme ile şu anki kampanyanın ilgisi olmadığını söyledi.
    Sadece eldeki 2013 stoklarını eritiyorlarmış. 2014 olarak gelmeye devam edecekmiş ama bu fiyatlara olmayacak tabii dedi.

tabi böyle devam etmez ancak tutup cruzeları astra fiyatına da satacak halleri yok, 2-3000 lira fazla olur, o da en fazla
  • aracın fabrika verisi bile 8.9l / 100 km

bu durumda çok yakıyor diyenleri eleştirmek anlamsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 13 Aralık 2013; 18:26:42 >
  • Ben o ilanı komik bulduğum için paylaştım.

Eğer tercihiniz otomatik vites ise en az yakan yarı otomatik dizeller. Bunun dışındakiler arasında çok büyük farklar yok.

Ayrıca uygun fiyatlı cruze için 2l / 100 km çok ağır bir masraf olmasa gerek.

Şöyleki; (Umarım resim ekleye bilmişimdir)

• süpermiş
  • Ankara'da Cruze stok durumu nasıl güncel bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum nedir acaba
  • Sabah ola hayrola....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Sabah ola hayrola....

Cuma günü Eskişehir yolu opandaydım. Hazırda 2 cruze varmış. Biri dizel diğeri benzinliymiş.
    Ayrıca Ankara'da hiç spark kalmamış.

• ongun_44 kullanıcısına yanıt
    cruze da dizel mi var? Fiyat listesinde yok. 1.3 mu 2.0 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einst79 -- 16 Aralık 2013; 12:56:16 >
  • sıfır spark sahibinden e düşmüş. 26500 lira .

• Trax almayı düşünenler İzmir Mercanlar'da 1.6 tl siyah Trax varmış. Son Trax imiş bu arada.
  • Ocak'ta spark gelir diye tahmin ediyorum, tabi bir iki bin lira zam olur.

• zaten ucuzdu daha da mı ucuzladı şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

sıfır spark sahibinden e düşmüş. 26500 lira .

bizde araç neden yok diyoruz. adam el altından almış araçları

6 tane sıfır chevrolet satıyor.
  • quote:

Kampanyalar Suni Mi?
    Geçtiğimiz hafta Chevrolet’nin Avrupa pazarından çekilmesini açıklamasından sonra markanın bayilerinde adeta “kapanın elinde kalıyor” durumu söz konusu oldu.
    Geçtiğimiz cumartesi günü fiyat almak için ziyaret ettiğim bir bayideki satış görevlisi, izin gününe rağmen çalıştığını ve hemen her tanıdığının kendisini aradığı belirtti. Anlaşılan o ki; Chevrolet satışını gerçekleştiren arkadaşlar bu ay prim patlaması yaşayacaklar! Ancak bayiye gitme sebebim olan 22.877 TL'lik Spark modelinden ise bulmak söz konusu dahi değildi.
    Bu durum sırf Chevrolet'ye özgü değil. Listede açıklanan fiyatlara sahip otomobillerin bulunurluğu genellikle mümkün olmuyor. Ya sıraya giriyorsunuz ya da daha farklı donanımlı ve tabii ki farklı fiyatlı bir seçeneğe razı oluyorsunuz. Durum böyle olunca da tatmin olmak pek mümkün değil. Binek otomobil satışlarında tüm zamanların rekorunu kırmak üzere olan otomotiv sektöründeyse yüzde 0 faizli kampanyalar dikkat çekiyor.
    Firmaların reklamlarında veya diğer benzer tanıtım faaliyetlerindeki rakamlardaki otomobillerin olmamasıysa tüketiciyi yanıltıyor. Örneğin 30.000 TL seviyesindeki fiyata sahip bir modeli satın almaya gittiğinizde, elde sadece 35.000 TL'lik versiyonun kaldığını öğreniyor ve kararınızı bu yönde veriyorsunuz. Bu noktada kampanyaların ne denli gerçek olduğunu sorgulayabiliriz.
    Hemen her otomobil firması 10.000 TL'leri geçen indirimler uyguladığını söylerken, bu rakamların daha da üstünde indirimler yakalayabilmek mümkün. Bunun sebebiyse şişirilmiş liste fiyatlarından kaynaklanıyor. Olmayan bir otomobilin liste fiyatını şişirmek çok da zor olmasa gerek! Öte yandan özellikle Premium markalar çok duyurmadıkları kampanyalarını sürdürüyorlar. Bu yüzden size tavsiyem, eğer ana akım markalarda istediğiniz gibi bir otomobili bulamazsanız, mutlaka lüks üreticilerin satış noktalarını ziyaret edin!

• quote:

Orijinalden alıntı: einst79

cruze da dizel mi var? Fiyat listesinde yok. 1.3 mu 2.0 mi?

Valla hocam hatırlayamıyorum. Zaten seçenek sunmuyorlar. 2 araç var biri siyah diğeri gri biri dizel diğeri benzinle dediler. Benzinli olanın eşine bindik showroomda.

• ESKİŞEHİR'DE CRUSE VEYA AVEO VAR MIDIR ACABA SORAN OLDU MU?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.