Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.4 otomatik sedan LT almayı düşünüyorum ama bulamadım var mı bildiğiniz bayi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmoons

captivalar hepsi 4x4, 4x2 si yok. bilgin olsun.

Dediğinizin tam tersi ...
    Şu an 4x4 isteseniz de öyle bir seçenek yok Captiva da ...
    Zaten 87 bin e 4x4 olsa idi Captiva hiç düşünmeden alırdım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

Orijinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Hiç Captiva soran eden konuşan yok anlaşılan ...
    İstanbul için Captiva stok ve pazarlık durumları neler hiç soran oldu mu ?

Ltz 88400 tl hiç gezmesen senede 3bin mtv gideri var. Ayda 250 tl yapar. İstda şehiriçi 12 lt yakıyor. Hava atmak için desen piyasadan çekilen marka. 2.eli ölü olacak. Arazi desen 4x4 değil. Şahsen 88 değil 78 olsa bile almam. Bayilerde var söylediğim fiyata alınabiliyor..

5 Yıldır Ssangyong Kyron kullanıyorum ...
    Otomatik - 4x4 - Yüksek - Geniş Bagaj - Konfor vs tüm bunları karşılıyor ve bunlar benim için gerekli ...
    Şu ana kadar problemim olmadı ama 6. yaşına girmek üzere olan aracımı değiştirmek istiyorum. Alternatifler yukarıdaki beklentilerimle birlikte azalıyor. Captiva iyi fiyatı ile dikkatimi çekti ama 4x4 olmaması böyle bir araç için ciddi dezavantaj ...
    Rexton kovalamam gerekecek gibi ...

• Arkadaşlar cruze sedan sport donanımda arka bagaj spoyler var mı bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersahin kullanıcısına yanıt
    haramiderede bilmemne gri renki bir tane var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 12 Aralık 2013; 22:08:01 >
  • realgs kullanıcısına yanıt
    Sedandir umarim, yarin bi arayayim bakalim. Eskisehir bayisi cekebilirse erdemirlerden takas ile alacagiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet sedan.
  • Ne spark var ne de 1.4'lük Cruze'lar. Görünüşe göre Chevrolet çoktan çekilmiş bile Türkiye'den.
  • "Cruze çok yakıyor" algısının nereden kaynaklandığını buldum sanırım....

Arabayı satmaya karar verdiği yere dikkat.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-s-garage-dan-2011-chevrolet-cruze-1-6-ls-plus-navi-sunroof-147019833/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin, Trax dışında opel ile birebir araç imalatı yok Chevrolet 'nin.

bu durumda aveo, cruze, spark vs 'nin yedek parçaları Allaha emanettir. Kendiniz getirtseniz yetkili servis garantiyi bozar mı? Servisi bekleseniz koreden rusyadan kaç günde gelir?

Ayrıca hiçbir yerde "OPEL bayileri 10 sene boyunca Chevrolet servisi verecektir" gibi bir ibare okumadım ben. İstanbul rahat olsa da anadoludaki bir şehirde Opel bayisi chebrolet servisini vermeyi durdurursa ya başka şehire gidip gelinecek yada o şehirde anlaşma yapılacak özel bir servisle muhattap olacak.

İnanın samimi söylüyorum, bu belirsizlik ortamında Aralık 2013 Chevrolet fiyatları bana hala pahalı geliyor.

Spark tenzih ederim 21 bin liraya sıfır araç için gerekirse özel serviste yaptırım, kendiim parça ithal ederim sorun değil.
    Trax modeli ise %100 Opel mokka, Buick Encore modeli, o araçtan korkum yok satın alsam bile...

Captiva da Opel Antara'nın kardeşi. Hoş pek Captiva almaya niyeti olan yok forumda sanırım ama yine de belirteyim dedim.

• realgs kullanıcısına yanıt
    araçlar şu an indirimde ve talep olduğu için bayiler kendi arasında araç paslamıyorlarmış.
    bakalım burdaki 1.6sport + sunroof lu manuel cruze ile ilgileniyoruz şimdi.
  • Sanırım adam akıllı istediğini alabilen olmadı. İşin garibi stok yoksa neden böyle saçma bir işe girilir.
  • bilgisayarogretmeni B kullanıcısına yanıt
    bu fiyatı nerden aldınız acaba? ben de aynı paketi almayı düşünüyorum da alpata 38den açtı kapıyı. metalik renk farkı var sadece.
  • kaça veriyor?
    ben sunroofsuza 38,5 fiyat almıştım
  • Aveo Hb 1.4 LT stokta varmıdır acaba ?
  • Bayii ile görüştüğümde , Türkiyeden çekilme ile şu anki kampanyanın ilgisi olmadığını söyledi.
    Sadece eldeki 2013 stoklarını eritiyorlarmış. 2014 olarak gelmeye devam edecekmiş ama bu fiyatlara olmayacak tabii dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Bayii ile görüştüğümde , Türkiyeden çekilme ile şu anki kampanyanın ilgisi olmadığını söyledi.
    Sadece eldeki 2013 stoklarını eritiyorlarmış. 2014 olarak gelmeye devam edecekmiş ama bu fiyatlara olmayacak tabii dedi.

evet,bu sene 2013 ler için sadece chevy kampanya yaptı.
  • quote:

Bayii ile görüştüğümde , Türkiyeden çekilme ile şu anki kampanyanın ilgisi olmadığını söyledi.

yalan söylüyolar arkadaşım. piyasadan çekilecek bi markaya kimse o paraları vermez.o para olacaksa zaten chevrolet direk çekilsin boşuna uğraşmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philae

quote:

yalan söylüyolar arkadaşım. piyasadan çekilecek bi markaya kimse o paraları vermez.o para olacaksa zaten chevrolet direk çekilsin boşuna uğraşmasın.

Trax yok satıyor...

Bu arada imzanız ile ecdatlara hakaret ediyorsunuz... Atalarımla gurur duyuyorum. Patates'de değilim. Patates kafada değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 13 Aralık 2013; 12:34:42 >
  • quote:

Cekilecek bir markaya daha fazlasini kimse vermez.En kotu bu fiyatlardan satacaklar ya da daha da indirirler diye dusunuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.