Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sanson

Teşekkür ederim. umarım pişman olunacak bir karar vermemişimdir.

Hocam dün lastikçide traz sahibi bi arkadaş vardı, ön plastik dışında herşeyinden çok memnunmuş aracının.Ben de biraz inceledim hiç fena durmuyor araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

Cruze çok aklımı çeliyordu sonra bir arkadaş ile konuşurken "yattığı yerde yıllık 2 buçuk milyar masrafı var" dedi.
    geçen hafta bir arkadaş 2013 modle cruze aracına 1540 tl kasko, 300 tl de sigorta yaptırdı. yanılmıyorsam ocak ayında da 350 tl civarında bir vergisi var.
    düşündüm çocuk haklı, al bi ikinci el araba kullan, canın sıkılınca sat başkasını al dedim kendi kendime.
    ilk sıfır aracım yaklaşık iki ay önce yaptığım kazada pert oldu, sanki sıfır alsam yine öyle olacak gibi bir his var içimde.

diğer tüm yönleri bir kenara bırakır isek bu fiyatlarla cruze alınır, güzel güzel binilir.
    alan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim, Allah kaza bela vermesin.

Hocam okuyunca sanki herhangi bir araç alınca bu rakamlar verilmeyecek mi diye sormak geldi içimden. Zaten kasko, trafik ve vergi neredeyse tüm araçlarda aynı şekilde.

öyle
    araç alırsanız aylık ortalama 500 tl kafadan gider

akü al 2senede bir
    lastik al
    mtv öde
    muayene ettir
    sigorta kasko
    triger kayışı
    lambda sensörü
    ampülü patlar
    canı sıkılır
    yağı filtresi değişir.
    buji değişir
    antifriz
    silecek suyu
    akü suyu hidrolik yağı
    anası
    danası

derken bir de bakmışsınız satıp başka araca başlamışsınız bu masraflar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

Cruze çok aklımı çeliyordu sonra bir arkadaş ile konuşurken "yattığı yerde yıllık 2 buçuk milyar masrafı var" dedi.
    geçen hafta bir arkadaş 2013 modle cruze aracına 1540 tl kasko, 300 tl de sigorta yaptırdı. yanılmıyorsam ocak ayında da 350 tl civarında bir vergisi var.
    düşündüm çocuk haklı, al bi ikinci el araba kullan, canın sıkılınca sat başkasını al dedim kendi kendime.
    ilk sıfır aracım yaklaşık iki ay önce yaptığım kazada pert oldu, sanki sıfır alsam yine öyle olacak gibi bir his var içimde.

diğer tüm yönleri bir kenara bırakır isek bu fiyatlarla cruze alınır, güzel güzel binilir.
    alan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim, Allah kaza bela vermesin.

Hocam okuyunca sanki herhangi bir araç alınca bu rakamlar verilmeyecek mi diye sormak geldi içimden. Zaten kasko, trafik ve vergi neredeyse tüm araçlarda aynı şekilde.

sıfır araç aldıktan sonra bu ücretler her türlü verilecek.
    ben kendim için öyle bir değerlendirme yapıp vazgeçtim.

• sanson kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Arkadaşlar ayeni araç alanlara hayırlı llsun öncelikle.
    Ama özellikle trax a bedavaymılş gibi atlanmasına anlam veremedim. Muadili 2008, captur vs araçların fiyatlarından uçuk bir farkı yok şuan. O araçlarında liste fiyatlarındanda indirim alabileceğimiz aşikar.

Cuma günü Captur Ikon için son 60.000 TL , 2008 Active için son 55.000 TL son fiyat alındı.
    Trax 51.000 civarı.

dizelmi benzinlimi aldığınız fiyatlar.benzinliyse çok yüksek rakam vermişler.
    bence hala diğer modelleri gibi avantajlı değil trax ın fiyatı.54k ya 2008 dizel active modeli satılıyor.üstelik piyasadan çekilme derdide yok.dahada inmesi lazımki alınası olsun.ama trax ın tipi diğerlerinden çok daha iyi bu arada.ama yakıt tüketimide düşündürücü

• Peder bey yeni symbol almak üzere iken bu başlığı gördüm ve vazgeçirdim. Gel bak dedim aynı fiyata hem de dizel chevrolet var (aveo sedan).

İyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim. Ben galeride inceledim aracı çok hoşuma gitti.Bana göre symbol den daha iyi bir araç.

Kullanan arkadaşlardan görüş bekliyorum. Aveo 1.3 dizel almak niyetindeyiz. Yanlış mı yapıyoruz acaba? Gidip symbol ü alsak mı?
  • YoK kullanıcısına yanıt
    Bana göre aveo heryönden teknik olarak iyi, yalnız aile aracı olduğundan mütevellit arka yaşam alanına bakmanızı tavsiye ederim, 2-3 kişi oturup diz-omuz-baş mesafesini değerlendirin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Peder bey yeni symbol almak üzere iken bu başlığı gördüm ve vazgeçirdim. Gel bak dedim aynı fiyata hem de dizel chevrolet var (aveo sedan).

İyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim. Ben galeride inceledim aracı çok hoşuma gitti.Bana göre symbol den daha iyi bir araç.

Kullanan arkadaşlardan görüş bekliyorum. Aveo 1.3 dizel almak niyetindeyiz. Yanlış mı yapıyoruz acaba? Gidip symbol ü alsak mı?

Symbol'den 10 kat daha guvenlikli bir model Aveo... Dogru tercihte bulunmussunuz , ayrica kalitesi ve ferahligi da daha basarili
  • gralcan kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi araç fena durmuyor, dışarıdan bakınca bir albenisi var kendini gösteriyor. Türkiye'de yeni olduğun için herhangi bir sorunu var mı yok mu kullanarak göreceğiz artık
  • Aile aracı olarak düşünmedim açıkcası. Ben de kardeşim de evlenip evden ayrıldık peder bey ile valide hanım kaldı bir tek. İkisine de fazla fazla yeter
  • quote:

Peder bey yeni symbol almak üzere iken bu başlığı gördüm ve vazgeçirdim. Gel bak dedim aynı fiyata hem de dizel chevrolet var (aveo sedan).

symbol dizel ve aveo arasında ne kadar fiyat farkı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

quote:

quote:

Ama özellikle trax a bedavaymılş gibi atlanmasına anlam veremedim. Muadili 2008, captur vs araçların fiyatlarından uçuk bir farkı yok şuan. O araçlarında liste fiyatlarındanda indirim alabileceğimiz aşikar.

Cuma günü Captur Ikon için son 60.000 TL , 2008 Active için son 55.000 TL son fiyat alındı.
    Trax 51.000 civarı.

bence hala diğer modelleri gibi avantajlı değil trax ın fiyatı.54k ya 2008 dizel active modeli satılıyor.üstelik piyasadan çekilme derdide yok.dahada inmesi lazımki alınası olsun.ama trax ın tipi diğerlerinden çok daha iyi bu arada.ama yakıt tüketimide düşündürücü

Km kaygımız yok bu araç 9 yılda max 30.000 km görür...
    Evet Trax daha yakışıklı...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Trax 51.000 civarı.

o zaman alınır.9 senede 30 değil 50 bin olsun.biraz daha iner gibime geliyor.bugün yolda gördüm.gerçekten güzel araba.keşke dizel motoruda olsaydı

• bir zamanlar hayalimdi şimdi olmuş 22 bin
     Chevrolet de Büyük İndirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

Cruze sedan 16 lt donanim anahtar teslim sigorta plaka ve ocak mtv si dahil 35000 tl nasil fiyat arkadaslar

İyi fiyat aynı şartlarda sunrooflusunu 36500 e anlaştım 350 tl gibi komik bi indirim aldım o da kavga dövüş nerdeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Trax 51.000 civarı.

o zaman alınır.9 senede 30 değil 50 bin olsun.biraz daha iner gibime geliyor.bugün yolda gördüm.gerçekten güzel araba.keşke dizel motoruda olsaydı

burda bu sınıf arabaların alt alta sıralaması var,fiyatlarıyla taktir sizin.tiguan ın fiyatına dikkat benzinli

http://www.arabalar.gen.tr/listele.php?R1=0&R3=0%2C1%2C2&R4=1601&R2=1&D5=6&D1=999999&D4=and+article_tl+%3E+0+ORDER+by+article_tl+ASC&x=42&y=8

• quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Trax 51.000 civarı.

burda bu sınıf arabaların alt alta sıralaması var,fiyatlarıyla taktir sizin.tiguan ın fiyatına dikkat benzinli

http://www.arabalar.gen.tr/listele.php?R1=0&R3=0%2C1%2C2&R4=1601&R2=1&D5=6&D1=999999&D4=and+article_tl+%3E+0+ORDER+by+article_tl+ASC&x=42&y=8

"Peugeot 2008 1.6 e-HDi Active Otomatik " Dizel olması ve piyasadan çekilmeyecek marka olması nedeniyle daha mantıklı bana göre. Ama 2008 biraz daha dar diye hatırlyorum.
    Bu arada dün trax test sürüşü yaptım. Fena değil.

• Bursa Neskar
    YENİ AVEO SEDAN (MY13.5)
    indirimli liste fiyatı 35,163 TL
    bayi satışı 35,000
    araç beyaz

birde donanımlı siyah vardı o satılmış.
    ellerinde cruze avea spark yok.

Gelecek mi dedim.
    Bilmiyoruz dediler.
  • quote:

Bu soruyu şuanki fiyatlarla ayın 6 sında sorsan doğru yapmışsın derdim.
    Ama şuan chevrolet in geleceği Türkiye de muallak. O yüzden 2. eli kuvvetli olan symbol daha mantıklı şuan.
  • Bugünyeni araçların geleceğini söylemişti satış müdürü sabahtan beri arıyorum bir kez açtılar teli daha açıklanmamış araçlar şimdide teli açmıolar var mı yeni araçlardan bilgisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.