Şimdi Ara

Chevrolet Epica (RESİMLER GELDİ) :d (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
428
Cevap
2
Favori
70.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum esas saygısızlık "Jetta forumunda EPICA" "Citroen Forumunda EPICA" hatta çatal bıçak markasının tartışıldığı forumlara girerek "EPICA" yazmak ve bu forumları çöplüğe çevirmektir.Adam "paliomu cliomu arkadaşlar" diye başlık açıyor , arkadaş girip EPICA yazıyor , "1.3 motorlu araç önerirmisiniz diyor" arkadaş girip "EPICA" yazıyor , yazıktır günahtır yani , bu foruma insanlar senin araç reklamını okumak için girmiyorki güzel arkadaşım...Bu arada ben jetta yazmış olabilirim ama bunu "JETTA başlığı" altında yazdığımı birazcık incelersen görebilirsin...Sende aç böyle EPICA forumu otur sabah akşam yaz kim karışır sana..Bak buraya sadece 1 mesaj yazdım konuyla alakasız nasıl rahatsız oldun , lütfen biraz daha hassas davranıp sende bizi rahatsız etmez isen gerçekten duacın olurum...
    Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackgoldboy

Dostum esas saygısızlık "Jetta forumunda EPICA" "Citroen Forumunda EPICA" hatta çatal bıçak markasının tartışıldığı forumlara girerek "EPICA" yazmak ve bu forumları çöplüğe çevirmektir.Adam "paliomu cliomu arkadaşlar" diye başlık açıyor , arkadaş girip EPICA yazıyor , "1.3 motorlu araç önerirmisiniz diyor" arkadaş girip "EPICA" yazıyor , yazıktır günahtır yani , bu foruma insanlar senin araç reklamını okumak için girmiyorki güzel arkadaşım...Bu arada ben jetta yazmış olabilirim ama bunu "JETTA başlığı" altında yazdığımı birazcık incelersen görebilirsin...Sende aç böyle EPICA forumu otur sabah akşam yaz kim karışır sana..Bak buraya sadece 1 mesaj yazdım konuyla alakasız nasıl rahatsız oldun , lütfen biraz daha hassas davranıp sende bizi rahatsız etmez isen gerçekten duacın olurum...
    Selamlar...

Forumda jetta forumunda hiç bir zaman epica yazmadım araç tercih kıyaslama bölümü var o başlık altında hepsi o zaman yazdım palio mu clio mu başlığı altında olan hangi başlık o bana gösterir msin epica önerdiğimi allah için göster varsa kabul ederim ama yoksa yaptığın terbiyesizlikten başka birşey değil 1.3 araç lı başlığıda göster. Ayrıca reklam falan yaptığım yok.Foruma çöplüğe çevirmişim hah ne diyim arkadaş söylediğim gibi BLOKLAYABİLİRSİN !

• Sayfayı daha fazla kirletmeye gerek yok , sen anladın anlayacağını , seninle ilgili yorumları ararsan çok rahat bulursun forumda

Güle güle kullan aracını..Hayırlı olsun...
  • quote:

Sayfayı daha fazla kirletmeye gerek yok , sen anladın anlayacağını , seninle ilgili yorumları ararsan çok rahat bulursun forumda

Bence sen hiçbir şey anlatamadın. Yalan yanlış şeyler söylüyorsun çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

Sayfayı daha fazla kirletmeye gerek yok , sen anladın anlayacağını , seninle ilgili yorumları ararsan çok rahat bulursun forumda

Hııım evet yalan yanlış söylüyorum...

Aratırsan bi araba bulursun , forum başlıklarıda tam EPICA'lık ..zaten

FORUM : LATİTUDE'mu 508'mi
    TROY : bende chevrolet epica diyorum hade burdan yakın
    http://forum.donanimhaber.com/m_47091103/mpage_1/f_/key_troy//tm.htm#47103183

FORUM : YENİ JETTA 1.6 TDİ DSG 105 BG HİGLİNE NASILDIR
    TROY : EPICA :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_45368133/mpage_2/f_/key_TROY//tm.htm#46704047

FORUM : Honda Civic vs Toyota Corolla Test Verileri
    TROY : benim epica 4.8 sn 0-100
    http://forum.donanimhaber.com/m_47327115/mpage_1/key_Honda%2CCivic%2CToyota%2CCorolla%2CTest%2CVerileri/tm.htm

FORUM : İNSİGNİA-PASSAT-MONDEO-SUPERB-VOLVO
    TIME_KEEPER & TROY: EPICA :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_46072806/mpage_1/f_/key_TROY//tm.htm#48427553

.
    .
    .
    .
    Ya ben gerçekten yalancıymışım.

• @blackgoldboy

Uyanık mı sanıyorsun kendini? O verdiğin başlıklardaki "troy" mesajlarını herkes biliyor.

1.3 motorlu araç önerirmisiniz diyor" arkadaş girip "EPICA" yazıyor

quote:

Adam "paliomu cliomu arkadaşlar" diye başlık açıyor , arkadaş girip EPICA yazıyor , "1.3 motorlu araç önerirmisiniz diyor" arkadaş girip "EPICA" yazıyor

Bu başlıkları göster bize de yalancı olmadığına inanalım.
  • quote:

@blackgoldboy

Uyanık mı sanıyorsun kendini? O verdiğin başlıklardaki "troy" mesajlarını herkes biliyor.

1.3 motorlu araç önerirmisiniz diyor" arkadaş girip "EPICA" yazıyor

quote:

Adam "paliomu cliomu arkadaşlar" diye başlık açıyor , arkadaş girip EPICA yazıyor , "1.3 motorlu araç önerirmisiniz diyor" arkadaş girip "EPICA" yazıyor

Bu başlıkları göster bize de yalancı olmadığına inanalım.

Ha o olmadı , bu olsun diyorsun yani , yukarıdakiler kirletmek olmuyor öylemi....

Ben orada çatal bıçak örneğide verdim , sen bunuda istersin şimdi benden :)

Sanırım psikolojide olayın tümüne bakamamak ve resmin bütününü görememek dedikleri bu olsa gerek...

Zaten benimde ilk baştan beri demek istediğim "işte bu başlıklar" ve "herkesin TROY'u bu yüzden seninde belirttiğin gibi bilmesi"

Artık bu alakasız başlıklarda EPICA görmek istememek bizlerinde hakkı , çamur ediyorsunuz insanların açtığı her forumu ...

Madem çok istiyorsunuz kimse size karışmıyor , sizde açın hergün bir EPICA formu orada yazın birbirinize...

Ama lütfen "Latitude mu 508 mi" diye soran adamın forumuna "bende chevrolet epica diyorum hade burdan yakın" gibi mesajlar yazmayın...

Artık nedenini bilemediğim bir psikoloji ile burayada yazıp durmayında sizin tartıştıgınız bir forum olsa bile saygı duyarak burayıda kirletmeyelim....

• @blackgoldboy

Güzel çevirdin lafı. Tebrik ederim.
  • quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_47327115/mpage_1/key_Honda%2CCivic%2CToyota%2CCorolla%2CTest%2CVerileri/tm.htm

.
    .
    .
    .

arkadaşım bilip bilmeden konuşma orda ben dalga geçtim kaldı ki bundan sonraki posta bakarsan görürsün benim diğer aracım m3 bilmem anlatabildin mi ondan öncekide 7.35i bmw idi senin binmediğin çok araca bindim ben ferraride kullandım lamboda nereye ne yazacağımı sana soracak değilim.

Orda yazdığım m3 ün 0-100 idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

quote:

quote:

.
    .
    .
    .

arkadaşım bilip bilmeden konuşma orda ben dalga geçtim kaldı ki bundan sonraki posta bakarsan görürsün benim diğer aracım m3 bilmem anlatabildin mi ondan öncekide 7.35i bmw idi senin binmediğin çok araca bindim ben ferraride kullandım lamboda nereye ne yazacağımı sana soracak değilim.

Aferin, insanların bilgi paylaşmak amacıyla yazdıgı forumlarla aynen dalga geçmeye devam et ozaman ne diyeyim daha artık ben sana...

"Ben ferrariyede bindim ama , lamboyada" :) Aferin , tebrikler...

Aslında kendini aşağıdaki forumda tanıtmışsın herkese , daha diyecek bişi kalmıyor bize...

http://forum.donanimhaber.com/m_47489836/mpage_1/f_/key_troy//tm.htm#47490723

İyi Geceler Herkese...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

.
    .
    .
    .

Aferin, insanların bilgi paylaşmak amacıyla yazdıgı forumlarla aynen dalga geçmeye devam et ozaman ne diyeyim daha artık ben sana...

Aslında kendini aşağıdaki forumda tanıtmışsın herkese , daha diyecek bişi kalmıyor bize...

İyi Geceler Herkese...

puhahaha

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

.
    .
    .
    .

İyi Geceler Herkese...

adamı hasta etme o topiğe gir postları oku okumadan etmeden....
    ayrıca insanlar değişik dönemlerden geçerler sıkıntılı dönemler yaşadım eski açtıgım konuları buraya koyup beni yargılayamazsın şimdi git işine

• Çok geçmiş olsun
  • Böyle terbiyesizlerle konuşulmaz ya. Aldırmamak en iyisi.
  • quote:

Böyle terbiyesizlerle konuşulmaz ya. Aldırmamak en iyisi.

En güzelini yaparsın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgoldboy -- 22 Nisan 2011; 12:53:38 >
  • quote:

quote:

Böyle terbiyesizlerle konuşulmaz ya. Aldırmamak en iyisi.

En güzelini yaparsın....

bana değil sana diyor neyse uzatmıcam istediğini yaz çiz
  • D sınıfı, hatta irice C sınıfı (jetta, fluence gibi..) araçların karşılaştırıldığı topiclere "epica" yazmak gayet mantıklı. Arkadaş neden sinirlendi acaba?

Troy arkadaşım, sen istediğin gibi yaz biz zevkle okuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanokur

D sınıfı, hatta irice C sınıfı (jetta, fluence gibi..) araçların karşılaştırıldığı topiclere "epica" yazmak gayet mantıklı. Arkadaş neden sinirlendi acaba?

Troy arkadaşım, sen istediğin gibi yaz biz zevkle okuyoruz.

boşver abi sen millet jettaya 60 milyar para verip 3 ay sonra almaya bayılıyor
  • quote:

boşver abi sen millet jettaya 60 milyar para verip 3 ay sonra almaya bayılıyor

Zevk meselesi, bir de tabii para.
    Bir de bunların arabayı 60'a alıp 4 ay kullanıp 70'e satmaya çalışanları var.
  • epicayı gördüm gerçektende honda civic imi satıp almayı düşünüyorum. lakin radik rumuzlu arkadaşın açmış olduğu bir konu var. şu rüzgar olayı beni kara kara düşündürüyor. böyle güzl bir arabada anlam veremedim.2011 model arabada 60 ile giderken rüzgar sesi olurmu?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.