Şimdi Ara

Chevrolet Epica (RESİMLER GELDİ) :d (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
2
Favori
70.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tanery_2

epicayı gördüm gerçektende honda civic imi satıp almayı düşünüyorum. lakin radik rumuzlu arkadaşın açmış olduğu bir konu var. şu rüzgar olayı beni kara kara düşündürüyor. böyle güzl bir arabada anlam veremedim.2011 model arabada 60 ile giderken rüzgar sesi olurmu?

öncelikle selamlar bende öyle bir sorun yok bence en güzel gidin aracı test edin içinizde süphe kalmasın ben araçtan çok memnunum tek bir sorunu bile yok (benim aracın) kaldki içi çok geniş ben rahat ediyorum hele bir kullanın direksiyonun yumuşaklığı sizi sizden alıcak
  • Allah kaza bela vermesın
  • Yine mi bu konu yahu.

Ne epica ymış arkadaş
  • bahsi geçen, ("1.3 motorlu araç önerirmisiniz diyor" arkadaş girip "EPICA" yazıyor ) u göremedim ben.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

bahsi geçen, ("1.3 motorlu araç önerirmisiniz diyor" arkadaş girip "EPICA" yazıyor ) u göremedim ben.........

karalama kampanyaları boşver abi millet ne diyorsa desin...
  • arkadas ben bindigim arabada sorun olmasa nıye karalayayım durup dururken, ettıgın laflara dıkkat et...
  • quote:

Orijinalden alıntı: radik

arkadas ben bindigim arabada sorun olmasa nıye karalayayım durup dururken, ettıgın laflara dıkkat et...

abi sana bişi demedim yaw bi arkadaşla geçenlerde tartışmıştıkta senle alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

Yine mi bu konu yahu.

Ne epica ymış arkadaş

vallahi yav. bir up yaptım. yapmaz olaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

Allah kaza bela vermesın

evet test sürüşü yapacağım. dışardan çok çekiciğ geldi bana 2.eli önemli değil satmak için almıayacağım kullanacağım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanery_2

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

Allah kaza bela vermesın

evet test sürüşü yapacağım. dışardan çok çekiciğ geldi bana 2.eli önemli değil satmak için almıayacağım kullanacağım:)

bu mantıkla alıyorsan üstüne yok cidden güzel araç ama insanlar araçlardan hep farklı beklentiler içinde benim için ucuz motoru güçlü ve içi geniş olsun yeter
  • ne oluyo ki burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

ne oluyo ki burada

arkadas epicayı begenmişte soru soruyor
  • CAPTIVA almayı düşündük ancak çok pahalı (83binTL) olmasından dolayı CADDYde karar kıldık. Bugün internette dolaşırken EPICAyı gördüm. CADDY ile arasında 10binTL fark var. Sizce 10BinTL fark verip EPICA almaya değer mi? Yoksa Caddy DSG'den şaşmamalı mıyız?
  • Valla arkadaş Epicadan memnun olabilir. Hatta ben de çok beğenmiştim. 6 aylık bir maceramız oldu Epica benzinli ile. Ama o 2000 motor o kasayı taşımıyordu. Araba hantal yani. Konforu çok iyiydi. Sürüşü de güzeldi. Gel gelelim kasa çok büyük, motor küçük kalıyor. Tabi bu 2007 modelden bahsediyorum. Onunla şimdiki arasında beygir gücü ve tork olayını araştırmadım. Yaşadığımı anlatıyorum. Yine de güzel arabaydı hantallığı dışında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniaq_qs

CAPTIVA almayı düşündük ancak çok pahalı (83binTL) olmasından dolayı CADDYde karar kıldık. Bugün internette dolaşırken EPICAyı gördüm. CADDY ile arasında 10binTL fark var. Sizce 10BinTL fark verip EPICA almaya değer mi? Yoksa Caddy DSG'den şaşmamalı mıyız?

forumdan troy nickli arkadaş var.Size detaylı bilgi verebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

Valla arkadaş Epicadan memnun olabilir. Hatta ben de çok beğenmiştim. 6 aylık bir maceramız oldu Epica benzinli ile. Ama o 2000 motor o kasayı taşımıyordu. Araba hantal yani. Konforu çok iyiydi. Sürüşü de güzeldi. Gel gelelim kasa çok büyük, motor küçük kalıyor. Tabi bu 2007 modelden bahsediyorum. Onunla şimdiki arasında beygir gücü ve tork olayını araştırmadım. Yaşadığımı anlatıyorum. Yine de güzel arabaydı hantallığı dışında.

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzhz

quote:

CAPTIVA almayı düşündük ancak çok pahalı (83binTL) olmasından dolayı CADDYde karar kıldık. Bugün internette dolaşırken EPICAyı gördüm. CADDY ile arasında 10binTL fark var. Sizce 10BinTL fark verip EPICA almaya değer mi? Yoksa Caddy DSG'den şaşmamalı mıyız?

Anladım teşekkürler sık uğrar mı peki kendisi buraya?

• quote:

quote:

Valla arkadaş Epicadan memnun olabilir. Hatta ben de çok beğenmiştim. 6 aylık bir maceramız oldu Epica benzinli ile. Ama o 2000 motor o kasayı taşımıyordu. Araba hantal yani. Konforu çok iyiydi. Sürüşü de güzeldi. Gel gelelim kasa çok büyük, motor küçük kalıyor. Tabi bu 2007 modelden bahsediyorum. Onunla şimdiki arasında beygir gücü ve tork olayını araştırmadım. Yaşadığımı anlatıyorum. Yine de güzel arabaydı hantallığı dışında.

quote:

quote:

Geldim telefondan yaziyorum oncelikle slmlar bir arkadas kasayi tasimiyor demis 2.0 dizel 150 hp 320nm tork var arac gayette guzel hizlaniyor arkaya yapistirir kafanizi bu hafta ici haluk beyle test yapicaz oda gorunce kendi yorumunu yapar caddye nal toplatirsin kaldiki ayni motor captivada var aynisi ve captida epicadan cok daha agir 500kg kadar asil bu motor captivayi cekmiyor arti olarak captiva ayni motor olmasija ragmen 10 ltden asagi yakmiyor ama ben sehir ici en fazla 9lt goruyirum uzun yolda 6 7ye dusuyir bu istanbul eskisehirden depoyu fulledikten sonra sabiha gokcen hava alanina ceyrek depoyla gittik ben aracimi seviyorum servisten yqna sikintimiz yok tam tersine cokta memnunuz baska sorulariniz olursa cevaplayabilirim :)

• quote:

hocam troy arkadaş bu aracın sahibi ve biraz da hayranı. dolayısıyla ondan objektif bilgi almanız biraz zor. bence forumda bu aracı test etmiş ama almamış kişilerden fikir alırsanız daha iyi olur. şahsi kanaatim hyundai sonata yönünde ama onun da yeni kasası çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

quote:

hocam troy arkadaş bu aracın sahibi ve biraz da hayranı. dolayısıyla ondan objektif bilgi almanız biraz zor. bence forumda bu aracı test etmiş ama almamış kişilerden fikir alırsanız daha iyi olur. şahsi kanaatim hyundai sonata yönünde ama onun da yeni kasası çıkacak.

quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

quote:

quote:

quote:

Geldim telefondan yaziyorum oncelikle slmlar bir arkadas kasayi tasimiyor demis 2.0 dizel 150 hp 320nm tork var arac gayette guzel hizlaniyor arkaya yapistirir kafanizi bu hafta ici haluk beyle test yapicaz oda gorunce kendi yorumunu yapar caddye nal toplatirsin kaldiki ayni motor captivada var aynisi ve captida epicadan cok daha agir 500kg kadar asil bu motor captivayi cekmiyor arti olarak captiva ayni motor olmasija ragmen 10 ltden asagi yakmiyor ama ben sehir ici en fazla 9lt goruyirum uzun yolda 6 7ye dusuyir bu istanbul eskisehirden depoyu fulledikten sonra sabiha gokcen hava alanina ceyrek depoyla gittik ben aracimi seviyorum servisten yqna sikintimiz yok tam tersine cokta memnunuz baska sorulariniz olursa cevaplayabilirim :)

#Troy Onu biliyorum bir tanıdığımızda captiva var. Aracın gidişi, konforu güzel. Sanırım malzeme kalitesi de CAPTIVA ile aynı. O konuda bi sıkıntı yok yani. Şuan güncel opel kullanıcısıyız. Servis sıkıntısı olmadığını da biliyorum. Bakalım. Eğer ekonomi düzgün olursa captiva alır babam ancak böyle giderse EPICA için ısrar edeceğim gibi.

#noktanınsâbiti tabii herkes malına hayrandır :) Ben 2007 model araca bile hayranım ki motor gücü bile 75 bg etkileyecek bi yeri yok yani. Babam Hyundai sevmiyor ön yargısı var. Chev.'ide captiva ile sevdi. Captiva şuan ağır geleceği için aynı seviyede daha ekonomik bir araç olan EPICA konusunda araştıra yapıyorum şu an. Bakalım. Gerçi ne olursa olsun hayırlısı olsun

• Bu arkadaşlar "Epica" diye diretse dahi size ne ki ? Gerçekten hayran olabilirler otomobillerine , bu kadar abartmayın
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.