Şimdi Ara

Chevrolet Epica (RESİMLER GELDİ) :d (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
2
Favori
70.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar, Ankarada opan'mıydı, opis miydi emin degilim ama geçen gün alıcı gözüyle baktık epicaya, en son 56.000 TL'ye düştüler fiyatı. Bizim o kadar limitimiz yoktu, elantra aldık. Ama ilgilenenler varsa duyurulur.
  • Bu aracı inceledim. Fiyatına göre sundukları ile rakipsiz.

Parasını hakeden bir araç. 1,2 motor benzinli Jetta fiyatına.

2.000 dizel motor. Otomatik vites. 17 jant, deri koltuk vb. dolu donanım.

Her aracın eksileri olduğu gibi bu aracın da eksileri var muhakkak.

Artıları çok olunca eksiler gözardı edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Bu aracı inceledim. Fiyatına göre sundukları ile rakipsiz.

Parasını hakeden bir araç. 1,2 motor benzinli Jetta fiyatına.

2.000 dizel motor. Otomatik vites. 17 jant, deri koltuk vb. dolu donanım.

Her aracın eksileri olduğu gibi bu aracın da eksileri var muhakkak.

Artıları çok olunca eksiler gözardı edilebilir.

tamamen katılıyorum...
  • EPICA nın kalitesizliğini savunan arkadaşı bu konuda CHEVROLET ile mahkemelik olmuş biri olarak destekliyorum, bize satılan sadece 55.000 tl lik bir kandırmacaydı, asla bir Alman'ın yerini tutmaz...
  • Herkesin tercihine saygı duymak lazım, bu konuda herkes mutabıktır sanırım..

Ancak; Epica'yı noktanınsabiti ile uzun uzadıysa inceledik birkaç hafta önce.. Açıkçası sadece fiyatı makul, donanımı iyi, 2.0 dizel otomatik vs. nedenlerle bana hiçbir şekilde "D" segmenti hissi vermeyen, hatta birçok konuda "C" sınıfı araçlardan daha kötü bulduğum Epica'yı almazdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Hayırlı Olsun.

• Bu aracı bir yerlerden gözüm ısırıyor amma. . .
  • bu aractan aynısını benım kayınpeder aldı ama bahsedılenlerden bambaska bisey..motor 3500 yani 3.5 benzin 6 silindir full option,koltuk kapi direksiyon on panelin tumu deri,sunroof,direksiyon kontrol,otomatik triptronic vites,. tabi sifir aldi yurtdisindan.fiyatta 16 bin dolar:)renk lacivert kore uretimi zaten artik chevroletlerin %90 i korede uretiliyor.
    sizin aldiginizda kore mali cunku bunlarin amerikada uretilen bu isimde modelleri yoktur.
    ayrica daewoo adinda olan kore otomobil markasiyla birleserek uretiyor bu modelleri.
    birseyi de duzeltmek istiyorum EPICA ile TOSCA ayni model ve ayni sey tamamiyla.benim kayinpederinkinde arabanin kaportasinin ustunde tosca yaziyor kataloglarinda da epica yaziyor ayrica detaylarinda bu aracin dedigim gibi daewoo yla birlikte uretildigini yaziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jon_allesi -- 16 Ağustos 2011; 14:16:17 >
  • 67.200'ü 70.000'e yuvarlamak normal ama 2011 model aracı 65.000'e yuvarlamak gülünç öyle mi! tebrik ediyorum matematiğinizi. kaldı ki önceki mesajımda da belirttim jettanın fiyatını hiçbir zaman savunmadım. cevap vermemişsiniz ama forumda jettanın fiyatını savunduğum 1 mesajımı bulun sizden özür dileyeceğim. tam tersi durumda özür bekliyorum. ama siz mesajımın bu kısmına cevap vermeyeceksiniz nasıl olsa.

bir araç hakkında atıp tutabilmek için o aracı kullanmamız gerektiğini de sizden duyuyorum. incelediğim, içine oturduğum aracın kalitesi hakkında tabi ki konuşurum. neresini incelediysem incelediğim kısımlar hakkında yorumlar yaptım. o kısımlara bakarak aracın yol tutuşu, sürüşü hakkında bir yorumda bulunmadım. ne diyecektik fitili, bağlantı noktası çok kötü ama aracın yol tutuşu çok iyi olabilir mi? fitili kapı yuvasına denk gelmeyen arabanın yol tutuşu nasıl iyi olur! sanki mahkemede karar veriyoruz. kaldı ki size mi soracağım hangi araç hakkında atıp tutabileceğimi. sınırınızı bilin.

meşru falan demişsiniz de resmi bir şey yapmıyoruz veya teamül peşinde de değiliz. altı üstü bir araç hakkında yargıda bulunuyorum toplumu zedeleyecek bir davranışta bulunmuyorum meşruluk peşinde koşayım.

70binlik jettanın fiyatını savunmadım. hayal görmeyin.

içine oturduğum, tabiri caizse yarım saat her yerini "mıncıkladığım" bir araç hakkında yorumda bulunmak bir fikir beyan etmektir. eğer katılmıyorsanız beyan edilen fikrin içeriğindeki yargılara karşı argüman getirerek cevap verirsiniz. ama gündüz kuşağı programında yer alan teyzeler gibi "puuuu utanmaz, sen nasıl böyle söylersin" diyemezsiniz. eğer bunu demeyi kendinize hak görüyorsanız forumda yazmak yerine o programlarda konuşmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktanınsâbiti -- 17 Ağustos 2011; 1:14:35 >

• Ben size insaflı davrandım, araca sunroof eklemedim. Dikkat ederseniz, metalik renk 68.150 lira. Epica'da bulunan sunroof (1.850 TL) opsiyonu eklenince Jetta'nın fiyatı küsüratsız 70.000 lira oluyor. Bana hala yuvarlamaktan falan bahsediyorsunuz. El insaf...

Argümanı ortaya koyalı çok oldu; biz burada fiyat dahilinde yorum yapıyoruz. Yerden yere vurduğunuz Epica'nın karşısında Jetta'nın nesini savunuyorsunuz? Jetta bedava değil, 70.000 lira! Ben cesaret edemezdim bunu buraya yazmaya. Ciddi söylüyorum.
  • Ben senede 2000 tl vergiyi chevrolete vermem arkadas 50.000 tllik arabaya senede 2000 tl vergimi verilir ya
  • Yeni Jetta'da Vw kalitesi gerilere doğru gitmiştir. Bu Vw'nin dünyada satışta birincilik hedefinin sonucu diye düşünüyorum. Daha fazla araç satmak, bunun için uygun fiyat koymak. Ne derece uygun tartışılır?

Epica'daki malzeme kalitesini fiyatına göre normel karşılamak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ben senede 2000 tl vergiyi chevrolete vermem arkadas 50.000 tllik arabaya senede 2000 tl vergimi verilir ya

Bu da ayrı bir sorun. Gerçekten Türkiye'deki şu vergi sisteme değişse de 2.000 motorlu araçlar için bu kadar vergi verilmese. Bir de kasko parası ilave edince rakam iyice yükseliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 17 Ağustos 2011; 0:26:38 >
  • araba çok güzel de imaj zayıf
    beyaz renk kendini gösteriyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Ben senede 2000 tl vergiyi chevrolete vermem arkadas 50.000 tllik arabaya senede 2000 tl vergimi verilir ya

Bu da ayrı bir sorun. Gerçekten Türkiye'deki şu vergi sisteme değişse de 2.000 motorlu araçlar için bu kadar vergi verilmese. Bir de kasko parası ilave edince rakam iyice yükseliyor.

hocam 10 yılda ödediğin vergiyle bir tane daha o arabadan alıyorsun birde araba chevrolet ben asla almamda vermemde o parayı
  • quote:

hocam 10 yılda ödediğin vergiyle bir tane daha o arabadan alıyorsun birde araba chevrolet ben asla almamda vermemde o parayı

Mesela 10 yılda 2 litrelik epica ile 1.6 litre dilimine giren arabanın vergisi arasında ne kadar fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanokur

quote:

Mesela 10 yılda 2 litrelik epica ile 1.6 litre dilimine giren arabanın vergisi arasında ne kadar fark var?

ilk üç sene yıllık 1.230 lira fark var. yani 3 yıllık toplam 3.690 lira. ikinci üç sene 967 lira toplamda 2.901 lira. sonraki 4 sene 572 lira toplamda 2.288 lira. 10 sene boyunca toplamda(bugünün parası ile, zamanla artacaktır) 8.880 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti
    lk üç sene yıllık 1.230 lira fark var. yani 3 yıllık toplam 3.690 lira. ikinci üç sene 967 lira toplamda 2.901 lira. sonraki 4 sene 572 lira toplamda 2.288 lira. 10 sene boyunca toplamda(bugünün parası ile, zamanla artacaktır) 8.880 lira.

O kadar da çok değilmiş. Aynı arabayı 10 yıl kullanabilirseniz makul
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanokur

quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti
    lk üç sene yıllık 1.230 lira fark var. yani 3 yıllık toplam 3.690 lira. ikinci üç sene 967 lira toplamda 2.901 lira. sonraki 4 sene 572 lira toplamda 2.288 lira. 10 sene boyunca toplamda(bugünün parası ile, zamanla artacaktır) 8.880 lira.

O kadar da çok değilmiş. Aynı arabayı 10 yıl kullanabilirseniz makul

yalnız bunlar fark. yani ödeyeceğiniz fazla miktar.
  • yahu kafama takılan birşey var. araçta mercekli far mevcut, ancak far yıkama var mı? göremedim de?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.