Ben senede 2000 tl vergiyi chevrolete vermem arkadas 50.000 tllik arabaya senede 2000 tl vergimi verilir ya
Bu da ayrı bir sorun. Gerçekten Türkiye'deki şu vergi sisteme değişse de 2.000 motorlu araçlar için bu kadar vergi verilmese. Bir de kasko parası ilave edince rakam iyice yükseliyor.
hocam 10 yılda ödediğin vergiyle bir tane daha o arabadan alıyorsun birde araba chevrolet ben asla almamda vermemde o parayı
arkdasim 10 sene boyunca 2 bin tl vermiyorsun dusuyor
quote:
Orijinalden alıntı: maniaq_qs
yahu kafama takılan birşey var. araçta mercekli far mevcut, ancak far yıkama var mı? göremedim de?
farlar mercekli fakat evet yikama yok biseyide eksik kalsin aracin
bu arada araci alan arkadasa hayirli olsun tabi aldigi baya olduysa....
quote:
Orijinalden alıntı: ternurinha
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
Ben senede 2000 tl vergiyi chevrolete vermem arkadas 50.000 tllik arabaya senede 2000 tl vergimi verilir ya
Bu da ayrı bir sorun. Gerçekten Türkiye'deki şu vergi sisteme değişse de 2.000 motorlu araçlar için bu kadar vergi verilmese. Bir de kasko parası ilave edince rakam iyice yükseliyor.
hocam 10 yılda ödediğin vergiyle bir tane daha o arabadan alıyorsun birde araba chevrolet ben asla almamda vermemde o parayı
arkdasim 10 sene boyunca 2 bin tl vermiyorsun dusuyor
quote:
yahu kafama takılan birşey var. araçta mercekli far mevcut, ancak far yıkama var mı? göremedim de?
farlar mercekli fakat evet yikama yok biseyide eksik kalsin aracin
bu arada araci alan arkadasa hayirli olsun tabi aldigi baya olduysa....
eksik ancak xenon için engel ki ben şu an içinden "amaan xenon neymiş öyle diyorum o ayrı bi konu tabii" benim için deri koltuk ve sunroof bile yeter.
Güle güle eskit hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih1st
Güle güle eskit hocam
Eyvallah sagolun
Bu arada diger arkadaslara soyle diyim 2.0 motor evet vergisi yuksek olabilr ama yakut tasafrufu yapiyorum burdan o fark kapaniyor senelr gectikce kaldiki 2.0 motor vergisi beni cok zorlamiyor az demiyorum ama cok gelmiyor bize :) ha hic olmadi gidin cetta alon passat alin pek takmiyprum artik rahatim yerinde bugun araci yikatirken bir vey daha sordu anlattim bende yarin showroma incelemeye gidicek araci hosuna gitti belki bir insani daha epica sahibi yapicam :D 4 gunluk fenere ettim laf sonucunda ban bitti herkeze saygilar:) Yarin yolculuk var eskisehir ayvalik arasi olurda yolda denk gelirseniz yolda slm vermeden gecmeyin :)
quote:
Orijinalden alıntı: troy
quote:
Güle güle eskit hocam
Eyvallah sagolun
Bu arada diger arkadaslara soyle diyim 2.0 motor evet vergisi yuksek olabilr ama yakut tasafrufu yapiyorum burdan o fark kapaniyor senelr gectikce kaldiki 2.0 motor vergisi beni cok zorlamiyor az demiyorum ama cok gelmiyor bize :) ha hic olmadi gidin cetta alon passat alin pek takmiyprum artik rahatim yerinde bugun araci yikatirken bir vey daha sordu anlattim bende yarin showroma incelemeye gidicek araci hosuna gitti belki bir insani daha epica sahibi yapicam :D 4 gunluk fenere ettim laf sonucunda ban bitti herkeze saygilar:) Yarin yolculuk var eskisehir ayvalik arasi olurda yolda denk gelirseniz yolda slm vermeden gecmeyin :)
la tek başınamı gidiyosun yoksa tatile. dün majha'ya gelemedim. arkadaşta uyuya kalmışım (abi)
araç parasına göre çok güzel
belki saçma bi soru olacak bu arabanın tekerlerinde neden 4 tane bijon var
quote:
Orijinalden alıntı: Driver95
Farketmedim hic gece bakicam :)
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Benim jantim bu model degil burda gorunce cok garip geldi :D
quote:
4 bijonlu jantlara sahip olan pek çok araç var.
simdi baktimda 4 bijon varmis hakket
quote:
simdi baktimda 4 bijon varmis hakket
benim yorumuma cevap at troycum
quote:
Orijinalden alıntı: Eoudoxias
quote:
quote:
Güle güle eskit hocam
Eyvallah sagolun
la tek başınamı gidiyosun yoksa tatile. dün majha'ya gelemedim. arkadaşta uyuya kalmışım (abi)
tek basima degil ailemle gidiyorum geleydin nargileni iceydin arkadas
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Eoudoxias
quote:
quote:
Güle güle eskit hocam
Eyvallah sagolun
tek basima degil ailemle gidiyorum geleydin nargileni iceydin arkadas
hacı benim yerimede eğlen. tatilden geldinmi bi bulusak. özledim epicayı
valla uyuya kalmışım ya. nese başka zaman artık
Bu kadar eski bir kasa olmasına rağmen bunca donanımı motoru ve uygun fiyatı içinde barındıran kaç tane araç var acaba? Gözleri kapayıp eleştirmeye çalışan arkadaşlar bir zahmet 2012de gelecek epicanın yeni kasası malibu (amerika için 2013 malibu olarak geçiyor) geldikten sonra bir kez daha eleştirsinler. 2010-2011 kasa araçlarla 2005-2006 kasa araçları karşılaştırmak ne kadar doğru?
quote:
evet dostum mercekli far var ama silecek yok ama bence silecege hic gerek yok.ayrica zaten farlar duz degil,silecek olmaz o farlara
quote:
Orijinalden alıntı: jon_allesi
quote:
evet dostum mercekli far var ama silecek yok ama bence silecege hic gerek yok.ayrica zaten farlar duz degil,silecek olmaz o farlara
Sizdede mi epica var :)
güzel araba kazasız belasız kullanın inş :)
quote:
Arkdaşar daha alalı 1 .15 ay oldu çok güzel araç sorularınız olursa cevaplaya bilirim isteseniiz resimlerde ekleyebilirimm sayıları yalnız henuz çekmedim hiç resim
Aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın yalnız alalı ne kadar oldu onu tam anlayamadım 1.15 ay