Şimdi Ara

Chevrolet Epica (RESİMLER GELDİ) :d (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
428
Cevap
2
Favori
71.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Ben senede 2000 tl vergiyi chevrolete vermem arkadas 50.000 tllik arabaya senede 2000 tl vergimi verilir ya

Bu da ayrı bir sorun. Gerçekten Türkiye'deki şu vergi sisteme değişse de 2.000 motorlu araçlar için bu kadar vergi verilmese. Bir de kasko parası ilave edince rakam iyice yükseliyor.

hocam 10 yılda ödediğin vergiyle bir tane daha o arabadan alıyorsun birde araba chevrolet ben asla almamda vermemde o parayı

arkdasim 10 sene boyunca 2 bin tl vermiyorsun dusuyor

quote:

Orijinalden alıntı: maniaq_qs

yahu kafama takılan birşey var. araçta mercekli far mevcut, ancak far yıkama var mı? göremedim de?

farlar mercekli fakat evet yikama yok biseyide eksik kalsin aracin

bu arada araci alan arkadasa hayirli olsun tabi aldigi baya olduysa....

• quote:

Orijinalden alıntı: ternurinha

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Ben senede 2000 tl vergiyi chevrolete vermem arkadas 50.000 tllik arabaya senede 2000 tl vergimi verilir ya

Bu da ayrı bir sorun. Gerçekten Türkiye'deki şu vergi sisteme değişse de 2.000 motorlu araçlar için bu kadar vergi verilmese. Bir de kasko parası ilave edince rakam iyice yükseliyor.

hocam 10 yılda ödediğin vergiyle bir tane daha o arabadan alıyorsun birde araba chevrolet ben asla almamda vermemde o parayı

arkdasim 10 sene boyunca 2 bin tl vermiyorsun dusuyor

quote:

yahu kafama takılan birşey var. araçta mercekli far mevcut, ancak far yıkama var mı? göremedim de?

farlar mercekli fakat evet yikama yok biseyide eksik kalsin aracin

bu arada araci alan arkadasa hayirli olsun tabi aldigi baya olduysa....

eksik ancak xenon için engel ki ben şu an içinden "amaan xenon neymiş öyle diyorum o ayrı bi konu tabii" benim için deri koltuk ve sunroof bile yeter.

• Güle güle eskit hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih1st

Güle güle eskit hocam

Eyvallah sagolun

Bu arada diger arkadaslara soyle diyim 2.0 motor evet vergisi yuksek olabilr ama yakut tasafrufu yapiyorum burdan o fark kapaniyor senelr gectikce kaldiki 2.0 motor vergisi beni cok zorlamiyor az demiyorum ama cok gelmiyor bize :) ha hic olmadi gidin cetta alon passat alin pek takmiyprum artik rahatim yerinde bugun araci yikatirken bir vey daha sordu anlattim bende yarin showroma incelemeye gidicek araci hosuna gitti belki bir insani daha epica sahibi yapicam :D 4 gunluk fenere ettim laf sonucunda ban bitti herkeze saygilar:) Yarin yolculuk var eskisehir ayvalik arasi olurda yolda denk gelirseniz yolda slm vermeden gecmeyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

Güle güle eskit hocam

Eyvallah sagolun

Bu arada diger arkadaslara soyle diyim 2.0 motor evet vergisi yuksek olabilr ama yakut tasafrufu yapiyorum burdan o fark kapaniyor senelr gectikce kaldiki 2.0 motor vergisi beni cok zorlamiyor az demiyorum ama cok gelmiyor bize :) ha hic olmadi gidin cetta alon passat alin pek takmiyprum artik rahatim yerinde bugun araci yikatirken bir vey daha sordu anlattim bende yarin showroma incelemeye gidicek araci hosuna gitti belki bir insani daha epica sahibi yapicam :D 4 gunluk fenere ettim laf sonucunda ban bitti herkeze saygilar:) Yarin yolculuk var eskisehir ayvalik arasi olurda yolda denk gelirseniz yolda slm vermeden gecmeyin :)

la tek başınamı gidiyosun yoksa tatile. dün majha'ya gelemedim. arkadaşta uyuya kalmışım (abi)

• araç parasına göre çok güzel
  • belki saçma bi soru olacak bu arabanın tekerlerinde neden 4 tane bijon var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Driver95

belki saçma bi soru olacak bu arabanın tekerlerinde neden 4 tane bijon var

Farketmedim hic gece bakicam :)
  • quote:

quote:

Chevrolet Epica (RESİMLER GELDİ) :d

• quote:

quote:

quote:

Chevrolet Epica (RESİMLER GELDİ) :d

Benim jantim bu model degil burda gorunce cok garip geldi :D

• quote:

4 bijonlu jantlara sahip olan pek çok araç var.
  • simdi baktimda 4 bijon varmis hakket
  • quote:

simdi baktimda 4 bijon varmis hakket

benim yorumuma cevap at troycum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

quote:

Güle güle eskit hocam

Eyvallah sagolun

la tek başınamı gidiyosun yoksa tatile. dün majha'ya gelemedim. arkadaşta uyuya kalmışım (abi)

tek basima degil ailemle gidiyorum geleydin nargileni iceydin arkadas

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

quote:

Güle güle eskit hocam

Eyvallah sagolun

tek basima degil ailemle gidiyorum geleydin nargileni iceydin arkadas

hacı benim yerimede eğlen. tatilden geldinmi bi bulusak. özledim epicayı

valla uyuya kalmışım ya. nese başka zaman artık

• Bu kadar eski bir kasa olmasına rağmen bunca donanımı motoru ve uygun fiyatı içinde barındıran kaç tane araç var acaba? Gözleri kapayıp eleştirmeye çalışan arkadaşlar bir zahmet 2012de gelecek epicanın yeni kasası malibu (amerika için 2013 malibu olarak geçiyor) geldikten sonra bir kez daha eleştirsinler. 2010-2011 kasa araçlarla 2005-2006 kasa araçları karşılaştırmak ne kadar doğru?
  • quote:

evet dostum mercekli far var ama silecek yok ama bence silecege hic gerek yok.ayrica zaten farlar duz degil,silecek olmaz o farlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: jon_allesi

quote:

evet dostum mercekli far var ama silecek yok ama bence silecege hic gerek yok.ayrica zaten farlar duz degil,silecek olmaz o farlara

Sizdede mi epica var :)
  • güzel araba kazasız belasız kullanın inş :)
  • quote:

Arkdaşar daha alalı 1 .15 ay oldu çok güzel araç sorularınız olursa cevaplaya bilirim isteseniiz resimlerde ekleyebilirimm sayıları yalnız henuz çekmedim hiç resim

Aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın yalnız alalı ne kadar oldu onu tam anlayamadım 1.15 ay

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.