Şimdi Ara

chevrolet'i nasıl bilirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
13.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam çok kaliteli değil ama,yerden yerede neden vuruluyor,fiyatına göre alınabilir diyorum 2.5 yıldır Kalos kullanıyorum,sorunsuz diyebilirim,tabii yukarıdaki değişik araç tavsiye eden arkadaşlarda haklı....skoda,daihatsu'da kötü araçlar değil...
  • EVET BEN DE BURADA HAKSIZ YERE BİR ARACI YERDEN YERE VURDUĞUNUZU SEEZİYORUM ARKADAŞLAR BEN DE Bİ LACETTİ SAHİBİYİM VE ARACIMI 2.5 YILDIR KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNNUM AYRICA ARKADAŞIN BİRİ SİRİON (DAİHATSU) ALIRIM DEMİŞ TOYOTAYA BİNERİM DEMİŞ DAİHAYSUYA TOYOTA DİYORSUNUZ DA DAEWOO YA NEDEN CHEVROLET DEMİYORSUNUZ AYRICA SKODA DA AYNI ŞEKİLDE VW OLDUKTAN SONRA VW TEKNOLOJİSİYLE ÜRETİLİYOR DİYEBİLİYORSUNUZ DA DAEWOO CHEVROLET TEKNOLOJİSİYLE ÜRETİLİYOR NEDEN DEMİYORSUNUZ CHEVROLET İN TEK SUÇU ARABALARINI KOREDEKİ YENİ FABRİKASINDA ÜRETMEK Mİ TAMAM DAEWOO NUN TASARLADIĞI MODELLERİ DEVAM ETTİRİYOR OLABİLİR AMA BU MODELLERDE YAPTIĞI DEĞİŞİKLİKLERİ GÖZARI ETMEYİN BEN YUNANİSTANDA BU ARABALARI GÖRMÜŞTÜM (DAEWOO)KEN ARABALARDA ELEKTRİKLİ CAMLAR BİLE OPSİYONELDİ BIRAK STANDART UZAKTAN KUMANDA SİSTEMİNİ MERKEZİ KİLİT BİLE OPSİYONEL Dİ BRAK STANDART CD ÇALARI KALOSTA EN ÜST DONANIMI OLAN MODELDE BİLE KASETÇALAR VARDI AYRICA CHEVROLET GİBİ DÜNYACA KENDİNİ KANITLAMIŞ OLAN BİR MARKA EMİN OLUN ADINI KARALATMAK İSTEMEZ

ayrıca mercedes te eskiden ağır arabalar üretirdi ama şimdi a serisi ve smart gibi arabalar da üretiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra41 -- 5 Ağustos 2007; 23:50:17 >

• http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=260487

Bu 20 otomobili bir inceleyin içlerinde türkiye yollarında olan varmı diye.
  • Benzini çok yakar 2. eli zayıf bir otomobil.Ama kalitesi fena değil uygun fiyatla alınabilecek bir araba.Ama dizel veya tüplüsünü almazsan benzin başına dert açabilir:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz1

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=260487

Türkiye yollarında olanlar (benim bildiklerim ve gördüklerim) : Ford Ranger, Toyota Yaris, Hyundai Accent, Kia Rio, Chevrolet Aveo Sedan, Ford Focus, Mazda 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desevigne -- 7 Ağustos 2007; 9:14:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: desevigne

quote:

Orjinalden alıntı: oguz1

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=260487

Türkiye yollarında olanlar (benim bildiklerim ve gördüklerim) : Ford Ranger, Toyota Yaris, Hyundai Accent, Kia Rio, Chevrolet Aveo Sedan, Ford Focus, Mazda 3

haber ABD`de ki IIHS adlı kuruluş tarafından yapılmıştır. bu kuruluş amerikan sigorta şirketleri için veri toplayıp raporlaştırma yapmaktadır. bu kuruluş sayesinde sigorta şirketleri prim hesaplamada baz alacakları bir veriye sahip oluyorlar. bu liste bir araştırma değil istatistiki verileri göstermektedir. amerikada meydana gelen ölümlü kazalara karışan otomobillerin bir istatistiki listesinden başka birşey değildir. emin olun bu liste 20 araçla sınırlı değildir. tüm ülkedeki kazaya karışmış otomobilleri içermektedir. kesinlikle güvenlikle falan ilgili değildir. ülkemizde de istenirse en çok kazaya karışan otomobil listesi çıkartılabilir. ortaya bu listeden çok çok farklı tablo çıkar. çünkü ülkemizde satılan ve kullanılan otomobiller bu listedekilerden farklıdır. üstüne basa basa tekrardan belirteyim bu listenin yer aldığı yazıda araçların sağlamlığından, güvenliğinden bahsedilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desevigne -- 7 Ağustos 2007; 9:43:44 >

• harbi yaaa

quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

şevrole demeyin şunnara

• quote:

Orjinalden alıntı: emrem80

harbi yaaa

quote:

şevrole demeyin şunnara

ne diyelim mahmut`mu diyelim??

• Tebrik ederim şefim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrem80

harbi yaaa

quote:

şevrole demeyin şunnara

Ya üzgünüz valla bize sormadılar alırken adı ne olsun diye. Yoksa ayıp ediyonuz valla

Mesela bana sorsalardı ne koyalım diye. "Chevrolet" koyun derdim

• Şefo nasıl ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: bito

O Fiyatlara 0 sirion al en azından toyotaya binmiş olursun!! The king of the roads toyota forever

SİRİON TOYOTA DEĞİL DIAHATSUDUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: 58_L300_58

quote:

O Fiyatlara 0 sirion al en azından toyotaya binmiş olursun!! The king of the roads toyota forever

öncelikle DIAHATSU değildir. doğrusu DAIHATSU`dur. daihatsu hisselerinin %51 toyota`nın elindedir.
  • quote:

quote:

AYIPTIR SORMASI DAIHATSU NEDİR PEKİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CX2

quote:

quote:

AYIPTIR SORMASI DAIHATSU NEDİR PEKİ?

hocam boşver arkadaşın genel yapısı böyle. her gördüğü başlığa atlayıp bişeyler yazıyor. yazdıklarıda hep yüzeysel. hiç bir bilgi içeren yazısı yok. bizim kulüptede bişeyler yazmıştı gerekli cevapları verdik ama bir daha uğramadı. bekliyoruz dört gözle.

• Bence Aveo sedan ve Lacetti'nin Hyundai'lerden veya Kia'lardan aşağı kalır bir yanının olmadığını düşünüyorum..

chevrolet'i nasıl bilirsiniz?

chevrolet'i nasıl bilirsiniz?

• silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desevigne -- 8 Ağustos 2007; 16:16:32 >
  • eski daewoo bilirim chevrolet ın adını da kirlettıler ya
  • amerikada spark satılıyormu acaba?

birde aveo yu test etmiştim. 1.4 hb 16 v
    hızlanması durması gayat iyi
    fakat
    koltuğu tamamen geriye alınca sıgabildim ama arka koltukta birader sıkısıp kalmıstı.
    benim gibi boy ve kilo bakımında standart dışı olanlar için üretilmemiş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.